Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

Gavau NEXT'o siuntinuka, patalyne labai, labai thumbup.gif Medvilne kazkokia labai minkstute, o apie pasiuvima tai net kalbeti nera ka, Lietuvoje visa patalyne vienoda, pasiuti staciakampiai ir viskas, nieko idomesnio neprigalvoja, tik medziaga skiriasi, o cia...

Pirkau tokia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2006 04 24, 17:42)
Na pas mane antklode irgi 220x240 - tai radau uzvalkalus Senukuose.Is karto paemiau du komplektus. biggrin.gif Bet bijau,kad kai reikes nauju - sunkiai rasiu. verysad.gif
Nes nei Maximoje,nei Yske tokiu matmenu patalynes tikrai nera.O ir Senukuose vos keli komplektai belike  unsure.gif Turbut be reikalo tokia didele antklode pirkau g.gif

mano irgi tokia, kažkada užvalkalą Plazoj pirkau, paskui Senukuose. Pasirinkimas tai schmoll.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sniegas4 @ 2006 02 19, 17:01)
hi.gif viska perskaičiau bet ko reikėjo neradau  verysad.gif mano sūneliai abu serga atopiniu dermatitu jie negali nešioti nei sintetikos nei vilnos tai reiškia ir miegoti    po tokia patalyne  verysad.gif šiuo metu būklė siaubinga  cray.gif niekur nerandu antialerginės patalynės kažkada buvau radus Hobby hall bet tada dar nesirgo vaikai ir rimtai į tai nežiurėjau dabar jau reikėtu bet neturiu net seno jų katalogo gal galit patarti kur tokios patalynės ieškoti  unsure.gif

Gal Flokati antklodė "merino" tiktų?
http://www.flokati.l...age=pages&id=65
iš vilnos, bet antialerginė g.gif
ir dar Kurimos prekių kataloge yra antialerginės antklodės, tik info dar neparuošta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klajune: 25 balandžio 2006 - 11:59
QUOTE(kavenska @ 2006 04 25, 07:32)
Gavau NEXT'o siuntinuka, patalyne labai, labai thumbup.gif  Medvilne kazkokia labai minkstute, o apie pasiuvima tai net kalbeti nera ka, Lietuvoje visa patalyne vienoda, pasiuti staciakampiai ir viskas, nieko idomesnio neprigalvoja, tik medziaga skiriasi, o cia...

Pirkau tokia:
user posted image

Grazi wub.gif
O kokie matmenys?Ir kiek mokejai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ina' @ 2006 04 25, 18:09)
Grazi wub.gif
O kokie matmenys?Ir kiek mokejai? ax.gif

Uzvalkalas 230x220 cm, pagalves 50x70cm, mokejau apytiksliai 230Lt (+/- 10Lt), siuntinuke kitu prekiu buvo - tai tiksliai nezinau.
Zinau, kad brangu - bet man labai grazu.
Atsakyti

Tikrai brangu rolleyes.gif
Bet labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloshke @ 2006 04 08, 22:13)
Ar jums ta gofruota patalynė patinka? Nu aš pabandžiau ir nusipirkau paklodę, atsiguliau po vonios, tai kaip ant vilnonio bulvių maišo, šiurkšti labai schmoll.gif O rašo, jog paminkštintas audinys. Tai jei kojoms nemalonu, tai ką kalbėt apie pagalvės užvalkalus. Atsikeltum su sugofruotu veidu lotuliukas.gif Nežinau, man nepatiko g.gif

Girdėjau, kad yra labai šiurkščios gofruotos patalynės. Dabar visada perku Kurimoje gofruotą patalynę, man ji minkšta ir labai smagi. Tiesa, paklodžių tokių neturiu, nes mano paklodės su gumele.
Atsakyti
kaizn kur butu galima rasti nebrangios patalynes bet geros smile.gif didelems dvigulems kaldroms g.gif
Atsakyti
QUOTE(alvara @ 2006 04 28, 10:22)
Girdėjau, kad yra labai šiurkščios gofruotos patalynės. Dabar visada perku Kurimoje gofruotą patalynę, man ji minkšta ir labai smagi. Tiesa, paklodžių tokių neturiu, nes mano paklodės  su gumele.

turėjau visą patalynę gofruotą- nepripratau schmoll.gif stengiaus pamegt, bet niekaip. mėgstu minkštai susisupt, o ji visa tokia... glamžyta cool.gif Ne tas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2005 12 03, 20:56)
O kur Vilniuj yra Kurimos parduotuve?? g.gif Ir kur Flokati?

Yra Vilkpedej ten kur bazes, yra Zveryne Seliu g prie knygynu (super platus pasirinkimas) yra Madoj, Virsuliskiu 40 berods, ir taip yra Akropoly smile.gif Pazeriau kaip kokia darbuotoja, bet nea as tiesiog ju patalynes gerbeja wink.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2005 12 04, 00:40)
Akropolyje yra ax.gif , netoli Ermitažo

thumbup.gif

QUOTE(jooratuke @ 2005 12 09, 21:12)
As irgi uz "Kurima", nusipirkau glamzytos medziagos patalyne, tai dziaugiuosi, kad nereiks lyginti:).

As ja vis tiek lyginu blush2.gif
Atsakyti
kiek supratau kalbat apie Vilniu, o kur Kaune ju parduotuves??? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 08 gegužės 2006 - 09:43
QUOTE(Saulutė @ 2006 05 08, 10:37)
kiek supratau kalbat apie Vilniu, o kur Kaune ju parduotuves???  mirksiukas.gif

Kaune viena Kurimos parduotuvė yra Daukšos gatvėje, kuri remiasi į Vilniaus gatvę. Kita parduotuvė yra Laisvės alėjoje, už BALTMAN parduotuvės yra broma (joje Konrado užeiga), reikia į ją įsukti ir iškart pamatysi priešais laiptelius į parduotuvę.
Dar mačiau kabančią reklamą Megoje, bet parduotuvės neradau. ax.gif
Atsakyti
Savaitgalį buvau Kauno bazėje, tai ten radau 220x240 užvalkalų antklodei. komplektas (paklodė, antklodė+ pagalviukai) 90 lt.

toj pačioj bazėj tik kitam sandėly pirkau ir dvigulę skalbiamą (!) vilnos antklodę. Vasarinę. Kol kas patenkinta, ne per karšta, miegot gan smagu. Merkio berods. Gavau ir didelių paklodžių be siūlės.

va tokia savaitgalinė patirtis 4u.gif Dar važiuosiu ten pat patalynės ieškot ax.gif
Atsakyti