Turiu daug dvigulių paklodžių, kurių vos vos ant lovos užtenka iš dydžio. Tai iš šonų galvugalyje prisegu žiogeliais, kad nerasčiau ryte po kojom.
achiu, siandien buvau ankties svajoj -tai jie siuna pagal uzsakymus bet kokio dydzio paklodes su gumom. tik kainos pas juos biski aukstokos. taigi uzsakysiu pas juos.
o del ziogeliu, tai zinau, kad uzsienyje buna net specialus -dideli tokie. bet mano dukrai tik metai, ir manau tai kol kas mums nesaugu...
o del ziogeliu, tai zinau, kad uzsienyje buna net specialus -dideli tokie. bet mano dukrai tik metai, ir manau tai kol kas mums nesaugu...
nakties svaja skubejau
Neziurint to, kad mano paklodes su gumomis, vartoju papildomai temptukus, nes tos gumos po keliu skalbimu issitampo. Tie temptukai mano paveldeti is anytos, kai dar guminiu mazai siudavo.Atrodo jie kazkiek kaip petnesos kelnem. Zodziu, 2cm plocio guma, galuose znybtukai petnesiniai. Gumos ilgis reguliuojamas kaip BH petneseliu, stumdant ta "remeli," kur gumos galas prisiutas.Tempiu skersai matraco, kad znybtukuose geriau laikytu, paklode toj vietoj uzlenkiu. Ta guma pati pasikeiciau, nes ji irgi issitaso.Pasidariau ir is vaiko petneseliu, nes tu jam seniai nebereikia.Dabar turiu visoms lovoms, po 2 kiekvienai, nors priklauso po 3, jei paklodes paprastos. Nemoku paveikslelio ideti, bet gal suprasi, ka pasakyt norejau.
Ir aš tokią bėdą turėjau, bet nusipirkau frotinę paklodę su gumom, o ant viršaus paprastą paklodę užkloju ir ramiausiai sau miegu, tikrai niekas nebeslysta
Ant paklodes uzsiuvau gumas - kiekvienam kampe. Guma eina nuo trumposios paklodes krastines link ilgosios (galima rasyt ir atvirksciai, tikiuosi suprasit, kaip ten padariau). Galiukai prisiuti, kita gumos dalis laisva. Uzkabinu guma uz ciuzinio kampo ir viskas
kaip tai pasiulyti, negi parduodi savo padeveta, o gal vagi pvz. nuo virves kieme , jei siuni taip ir sakyk
nes toks kaip ir miglotas paaiskinimas keistai skamba ,
neisizeisk
nes toks kaip ir miglotas paaiskinimas keistai skamba ,
neisizeisk
QUOTE(ramirėja @ 2005 11 04, 15:45)
Aš patalynę bei rankšluoščius, chalatus bei etc perku parduotuvėse "Kurima" Kokybe esu patenkinta, nors kainos patalynių būna memažos
Aš irgi ten perku. Nenusivyliau. Dar perku ir JYSK (konkrečiai pirkau ten pūkines antklodes sau ir vaikams, vaikiškus chalatus).
QUOTE(Paja @ 2005 11 26, 19:33)
Aš irgi ten perku. Nenusivyliau. Dar perku ir JYSK (konkrečiai pirkau ten pūkines antklodes sau ir vaikams, vaikiškus chalatus).
O aš YSKe pirktais rankšluosčiais nusivyliau O gal čia tik man taip papuolė , bet daugiau rizikuoti kažkaip nebenoriu
QUOTE(daiva_z @ 2005 10 29, 12:06)
Nezinau,gal yra jau tokia tema, as neradau. Noriu suzinoti,kur perkat patalyne,kaldras, ranksluoscius? Kokios kainos ? Ar esat patenkintos?
"Flokati" parduotuvese.. ir tikrai jau keli metu kaip naudoju "Flokati" gaminius dar neteko nusivilti...