Pries pora metu viesejau pas drauge Londone, tai labai susizavejau angliska patalyne - ne kaip pas mus populiaru mirga-marga, visa patalyne is vienodos medziagos, o visa patalyne vienspalve (dazniausia pasteliniu spalvu), ir tik uzvalkalu viena puse kaip nors skoningai pasiuvineta ar kokia aplikacija papuosta. Anksciau pas mus nieko panasaus neradau, o dabar aptikau Jyske (tiesa labai mazai) ir Senukuose (Tom Tyler firmos), kaina dvigulio komplekto apie 90-100 Lt.
Beje, ranksluosciai siuose parduotuvese man irgi labai patinka.
Siūlau apsilankyti neblogoj parduotuvėlėje Vilniuje Šv.Stepono g. 7. Rankšluostį tai tikrai išsirinksite, patalynės taip pat yra, pagalvių, chalatų... Va ko nėr ten tai tik anklodžių (liaudiškai kaldryčių)....
Oi pamiršau apie kainas. Laaabai padorios ir nesikandžioja. Pirkau pora rankšluostukų. Supper!
Sveikos,jei kam reikia kaldryciu, pagalviu, ranksluosciu, patalynes ir pan. ,tai galiu padeti.
QUOTE(daiva_z @ 2005 11 04, 09:27)
Sveikos,jei kam reikia kaldryciu, pagalviu, ranksluosciu, patalynes ir pan. ,tai galiu padeti.
kas do patalynė...?
Patalyne is medvilnes ir is satino. balta ir spalvota. Jei kas domina konkreciai,rasykit i az.
Aš patalynę bei rankšluoščius, chalatus bei etc perku parduotuvėse "Kurima" Kokybe esu patenkinta, nors kainos patalynių būna memažos
Padeti-reiskia galiu pasiulyti labai geros patalynes. Konkreciai per az.
žodžiu, kadangi šio forumo dalyvės ne kartą mane gelbėjo įvairiais klausimai, eilinį kartą kreipiuosi su problemą, ga kas nors jau yra sugalvojjus, kaip padaryti taip,kad paklodė iš ryto nesivaliotu ant grindų beveik -gal yra kokiu lipdukų ar gravkių specialių?
aš kiekvieną vakarą sukišu ją po čiužiniu -beprasmiška
aš kiekvieną vakarą sukišu ją po čiužiniu -beprasmiška
o nebandei naudot paklodės su guma? mums tiko
aha ir aš norėjau pasiūlyti paklodes su gumom. Tik kartais būna bėdų jų rasti jei dydžio nestandartinio reikia