Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

Man tai labai patinka satininė, lietuvių siuvimo
Atsakyti
QUOTE(kropka @ 2005 07 28, 23:34)
Sveiki, gal as cia ir ne i tema, bet...
Mano darbas siuo metu- siunu pataline,lovatieses, pagalveles,rankines bet pagrindas viiisokia pataline ir is ivairaus audinio bei ismatavimu  biggrin.gif Ideciau nuotraukites bet man dar neleidzia. Siaip esu dizainere ir dabar dar kremtu interjero dizaina. Oi, zodziu prisireklamavau blush2.gif Bet kas gi katei pakels uodega  ax.gif

Gal gali parašyti į AŽ kiek kainuotų pas tave pasisiųti lovatiesę ant lovos, dvigubą su paminkštinimu. Matmenys būtų 2,2X1,8m, gal truputėlį didesnę reiktų pasitarti.
Atsakyti
Vakar su vyru buvo susitikme su BAUER firmos atsovais , kurie papasakojo simta priezasciu kodel turetume miegoti tik sios firmos pataluose!!
Dabar tikrai rimtai svarstom.. g.gif
Man sveikas, patogus ir gilus miegas yra labai svarbus smile.gif
Patalyne yra auksciausios kokybes vilnos, garantuoja sveika miega, naturali vilna leidzia kunui kvepuoti, nesukelia alergines reakcijos yra praktiska.Del erkuciu? Jos zuva nes patalyne nesulaiko visai dregmes.Tikino, kad erkutem salygu gyvent nera blink.gif Pagalves plauti galima ant vilnos rezimo nedaugiau kaip 30C.Zinoma, nuvilkus vilnos movus, kurie valomi su sepeciu ir cpec. putom(apie 40lt.). Na, mum papasakojo, kad jokio vargo i metus paciai issivalyt arba i valykla nuvest g.gif Tipo, vasara pataluose nekarsta o ziema daug greiciau susyli biggrin.gif Isbandziau pagalve tai thumbup.gif Labaiusiai patiko ciuzinai thumbup.gif

Kaina patalu komplektio 1700lt.!!!! Na , daug, bet ko nepadarysi del kokybisko miego, ar ne? g.gif Garantuoja, kad jos ilgam pakaks g.gif
Nezianu, nezinau...Jauciu , kad noriu ax.gif Labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2005 09 03, 08:23)
Vakar su vyru buvo susitikme su BAUER firmos atsovais , kurie papasakojo simta priezasciu kodel turetume miegoti tik sios firmos pataluose!!
Dabar tikrai rimtai svarstom.. g.gif
Man sveikas, patogus ir gilus miegas yra labai svarbus smile.gif
Patalyne yra auksciausios kokybes vilnos, garantuoja sveika miega, naturali vilna leidzia kunui kvepuoti, nesukelia alergines reakcijos yra praktiska.Del erkuciu? Jos zuva nes patalyne nesulaiko visai dregmes.Tikino, kad erkutem salygu gyvent nera blink.gif  Pagalves plauti galima ant vilnos rezimo nedaugiau kaip 30C.Zinoma, nuvilkus vilnos movus, kurie valomi su sepeciu ir cpec. putom(apie 40lt.). Na, mum papasakojo, kad jokio vargo i  metus paciai issivalyt arba i valykla nuvest g.gif Tipo, vasara pataluose nekarsta o ziema daug greiciau susyli biggrin.gif Isbandziau pagalve tai  thumbup.gif Labaiusiai patiko ciuzinai thumbup.gif

Kaina patalu komplektio 1700lt.!!!! Na , daug, bet ko nepadarysi del kokybisko miego, ar ne? g.gif Garantuoja, kad jos ilgam pakaks g.gif
Nezianu, nezinau...Jauciu , kad noriu ax.gif Labai ax.gif

aga, tik mano drauge jau du metai isivare juoda alergija nuo nealergisku bauer patalu. ji dabar negali ne dazytis, ne vilktis jokiu sintetiniu rubu nes is karto ja beria, istinsta visa.. blink.gif blink.gif blink.gif aisku nesakau kad visi bus alergiski, bet kai zinau toki atveji... jos dabar vestuves po triju savaiciu ir ji verkia, nes nezino ka reiks daryti, nes negali ne plauku lako naudot, ne dazu....

Atsakyti
Na neįsivaizduoju, kokia jau ten stebuklinga Bauer patalynė iš stebuklingos vilnos. Juk vilna visur vilna. Svarbiausia yra žinoti, kokio gyvulio ji yra ir koks jos tankis kvadratiniame cm. Ir nuo viso to priklauso vilnos gėris, bet ne nuo firmos, kuri vienokiais ar kitokiais vilnos gaminiais prekiauja. Gana kokybiški yra ir analogiški Flokati firmos vilnoniai gaminiai.
O kad su vilnone antklode vasarą nekaršta - nesąmonė. Nusipirkom mes Merkio dvigulę antklodę, kurios viršus gryna medvilnė, o vidus - vilna. Tai vasarą su ja tikrai karšta. O Bauer vilnos pūkeliai ko gero sutvirtinti ne medvilne, o sintetika. Tai su ja tikrai turėtų būti karšta.
Todėl manau, kad yra analogų stebuklingai Bauer patalynei ir už žymiai žemesnę kainą, bet tikrai ne prastesnių.
Atsakyti
..aciu, mergaites, kad kazka zinot ir paraset ax.gif
..as taip ir maniau, kad blefuoja..Dar vaikui ivarysiu kokia alergija arba mes abu... sad.gif
Atsakyti
o gal ka nors teko girdeti apie Eastcon patalyne?
Atsakyti
QUOTE(Cheeky @ 2004 07 29, 16:45)
O jums lietuviskos patalynes nedazo? Nes as jau sekmingai turiu isigijusi grazios lietuviskos patalynes 2 komplektus.. tai nuo vienos atsikeliu visa malyna, nuo kitos zalia smile.gif

Aš perku Gariūnuose lietuvišką patalyne už labai gerą kainą ir visai nedažo schmoll.gif Net kartu skalbiu šviesią ir tamsią - no problem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaTina @ 2005 09 07, 12:59)
o gal ka nors teko girdeti apie Eastcon patalyne?

Esu buvusi pristatyme cool.gif
Eilinė "nereali/nepakeičiama/beerkinė/nealergizuojanti" patalynė ax.gif
Flokati tikrai fainų daiktų yra ir nieks neperša per prievartą, neįtikinėja, kad tik ši ir tik ši blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kropka @ 2005 07 29, 00:34)
Sveiki, gal as cia ir ne i tema, bet...
Mano darbas siuo metu- siunu pataline,lovatieses, pagalveles,rankines bet pagrindas viiisokia pataline ir is ivairaus audinio bei ismatavimu  biggrin.gif Ideciau nuotraukites bet man dar neleidzia. Siaip esu dizainere ir dabar dar kremtu interjero dizaina. Oi, zodziu prisireklamavau blush2.gif Bet kas gi katei pakels uodega  ax.gif

na na ir ką gi aš čia sutikau mirksiukas.gif
labai labai į temą tavo pasiūlymas ir man aišku jis labai reikalingas mirksiukas.gif
taigi, pirmas klausimas - patalynei medžiagą reikia nusipirkti ar pasiūlai? ir šiaip jei turi kokių gerų idėjų (ir apie kainą žinoma) parašyk man į až, prašau ax.gif
Atsakyti
Mes įsigijome avių vilna kimštas pagalves. Gal kas nors galit apie jas pakalbėt blush2.gif Kažkaip tikėjausi geriau, o jos ėmė ir susigulėjo. Net neįsivaizduoju, kaip tą vilną dabar padaryti vėl purią g.gif Šiaip pliusas, kad priešingai nei pūkai, vilna pro niekur neišlenda, bet kad va ji susigulėjo cry.gif Norėjom ir kaldrą tokią įsigyti, bet dabar nežinom, ar verta g.gif
Atsakyti
Nezinau,gal yra jau tokia tema, as neradau. Noriu suzinoti,kur perkat patalyne,kaldras, ranksluoscius? Kokios kainos ? Ar esat patenkintos? g.gif
Atsakyti