man taip pat tokių išmatavimų reikia, bet kad nerandu nieko gražaus ir gero tokiems išmatavimams
QUOTE(vilkeS @ 2005 07 23, 15:11)
buvau siandien thomas philips nosi ikisus, tai nusivyliau. ten su ismatavimais jiem prastai. satinines patalynes tai yra, bet tik viengules, o dvigules isvis neturi. man tai reikia 2x2.2.
Buvau ir aš Gariūnuose ir pirkausi patalynei užvalkalus. Jau prašiau tai kuo geresnės kokybės, nes sakiau, kad kaina nesvarbu. Tai nusipirkau vieną komplektą dvigulei lovai ir 2 viengulei. Už dvigulę sumokėjau 60 lt. Šiandien išvynioju, ogi patalynė smirdi baisiausiai actu, medžiaga visa persišviečia, plona ir dar pablukus per lenkimo linijas . O pardavėja įtikinėjo, kad čia jau labai geros kokybės . Nu jau nusivyliau ir susinervinau baisiausiai. Tai kas dabar belieka: pirkti užvalkalus iš parduotuvės už 200 lt? Tikriausiai taip ir reikės daryti, nes tokia patalynė kaip aš pirkau dabar, jau po pirmo plovimo atrodo kaip skuduras.
Galiu pasakyti, kad kai pirkausi iš Maximos patalynę už 60 lt, ji atrodė 10 kartų geriau, nei už tokią pačią kainą iš Gariūnų. Reikėjo man tada vietoje ten išpakuoti ir pažiūrėti kokia medžiaga .
Galiu pasakyti, kad kai pirkausi iš Maximos patalynę už 60 lt, ji atrodė 10 kartų geriau, nei už tokią pačią kainą iš Gariūnų. Reikėjo man tada vietoje ten išpakuoti ir pažiūrėti kokia medžiaga .
Aš patalynę t.y. užvalkalus visus ir paklodes pirkdavau HOBY HOLE. Liuks, labai patiko. Ir graži, ir kokybiška ir kainos noramlios. O svarbiausia, kad galėdavai prisirinkti komplektą iš tiek dalių, kaik tau reik. O dabar-ragas Pas mus lova labai plati, tai niekur nerandu tinkamos paklodės. Gal kas žinot, kur kas nors panašaus į HH parduodama?
Sveiki, gal as cia ir ne i tema, bet...
Mano darbas siuo metu- siunu pataline,lovatieses, pagalveles,rankines bet pagrindas viiisokia pataline ir is ivairaus audinio bei ismatavimu Ideciau nuotraukites bet man dar neleidzia. Siaip esu dizainere ir dabar dar kremtu interjero dizaina. Oi, zodziu prisireklamavau Bet kas gi katei pakels uodega
Mano darbas siuo metu- siunu pataline,lovatieses, pagalveles,rankines bet pagrindas viiisokia pataline ir is ivairaus audinio bei ismatavimu Ideciau nuotraukites bet man dar neleidzia. Siaip esu dizainere ir dabar dar kremtu interjero dizaina. Oi, zodziu prisireklamavau Bet kas gi katei pakels uodega
Kropka, suintrigavai. Tai reikia suprasti, kad priimtum užsakymą pasiūti patalynę?
QUOTE(vilkeS @ 2005 07 22, 20:19)
asara, tai ant ipakavimo is parodos turetu buti gamintojo kontaktai kokie
Patalyne pirkau parodoje, kur patys gamintojai prekiavo. Taciau sake, kad is ju tiesiogiai nuspirkti negalima, jie tik i prekybos centrus pristato. Taciau nemaciau as tuose prekybos centruose geros satinines patalynes nors tu ka. Gal kas zinot, kur galima butu nusipirkti kokybiska satinine patalyne.
Is anksto dideliausias aciu uz patarimus.
Visą gyvenimą norėjau atlasinės patalynės, kažin, ar patogu naudot, ar miela ji prie kūno, pasidalinkit patirtim
QUOTE(Julena @ 2005 08 07, 23:40)
Visą gyvenimą norėjau atlasinės patalynės, kažin, ar patogu naudot, ar miela ji prie kūno, pasidalinkit patirtim
čia atlasinė tai yra slidi? na mes tokią turim, tiok gaila paklodė paprasta. iš pradžių žiauriai keista buvo miegot. na jausmas toks kaip kad katik nusidepiliavus kojytes bet kas slenka. (gal toks buitinis paaiškinimas:) ) o čia visas kūnas toks atrodo švelnus. net juokinga būdavo užsikloji o kaldra nuslysta. vat ir dabar jei sėdėt vojov neklotoj bandai atsirėmus į pagalvę, tai nučiuoži žemyn. bet man tai patinka. norėčiau ir paklodę tokią pat nusipirkt. tik kad priderint sunku. tik nepatogu, jei lova neklojama. užtiesi ir vos prisilietus nuslenka užtiesalas. bet taip gundančiai veikia . na mūsų dar raudona..
mamytes, pasakykit, kur galima rast kokybiskos ir grazios ( tikrai grazios, ne vien tokios kaip visose maximose, Jysk ar panasiai ) patalynes dvigulei lovai?
reikalavimas vietai - vilnius
reikalavimas vietai - vilnius
QUOTE(GRAIKIJA @ 2005 08 22, 14:32)
čia atlasinė tai yra slidi? na mes tokią turim, tiok gaila paklodė paprasta. iš pradžių žiauriai keista buvo miegot. na jausmas toks kaip kad katik nusidepiliavus kojytes bet kas slenka. (gal toks buitinis paaiškinimas:) ) o čia visas kūnas toks atrodo švelnus. net juokinga būdavo užsikloji o kaldra nuslysta. vat ir dabar jei sėdėt vojov neklotoj bandai atsirėmus į pagalvę, tai nučiuoži žemyn. bet man tai patinka. norėčiau ir paklodę tokią pat nusipirkt. tik kad priderint sunku. tik nepatogu, jei lova neklojama. užtiesi ir vos prisilietus nuslenka užtiesalas. bet taip gundančiai veikia . na mūsų dar raudona..
o atlasines patalynes as visada norejau tokios tamsiai melynos
bet kai sugalvojau pirkt, net pardaveja sake, kad labai nepatogu ir nefaina ant jos miegot. atseit labai slidu, uzsiklot neimanoma