Įkraunama...
Įkraunama...

Patalynė

Kokie patalai patys geriausi, praktiskiausi ir patogiausi? Pvz. pagalves. Vieniems nepakartojamas dalykas pukai, kitam geriausia kitoks turinys. Tas pats su antklodemis. Dabar ieskau pagalves kaip viesbuciuose, kur nereikia dauzyti, purenti, nepraranda formos ir t.t. Tai va, o kur nusipirkti geros kokybes - nezinau. Gal kas radote saunia parduotuve?
Patalyne perku ISKU parduotuveje, nieko geresnio lig siol nemaciau. Puiki skandinaviska kokybe, geros spalvos, puikiai skalbiasi.
Atsakyti
...tik jau NEZMONISKAI brangi.... Ech... Man ISKU patalynes irgi labai patinka, bet kada gi as galesiu sau tai leisti... ???
Atsakyti
::)Prieš porą metų užkibom ant Bauer reklamos. Pirkom "anatomines" pagalves ir patalynę. Kadangi prieš tai turėjom pūkinę, tai dabar atrodo, kad bauerinė -nuostabi.Vot, kai teks paklotą ir antklodę skalbti ar valyti, tai jau nežinau...
Mūsų butukas žiemą gana vėsus, bet miegant Bauer patalynėje tikrai šilta ir gera. (LYg ir reklama gavosi  ;D)
Atsakyti
Patarkite man brangiosios kur isigyti lovos uzteisala ? Nezinau, ar mes lova kokia nestandartine nusipirkome, bet kai pradejome ieskoti patalynes-susidureme su problemyte :-/
Atsakyti
daznai buna baldu parduotuvese, kur pardavinejamos lovos
Atsakyti
mes ir vasarą ieškojom lovos užtiesalo. Pakankamai daug išlakstėm, tai spalva netinka, tai audinys  :-X, tai dydis ne tas... Jau galvojom pradėt ieškot ne pačio užtiesalo, o pirkt audinį ir apsisiūt.  Bet kažkaip nuklydom iki gariūnų ir ten nusipirkom labai netgi neblogą, gerai skalbiasi, klojamas iš abiejų pusių, toks daugiau į vienos spalvos tonus, nemargas, ko visai nesitikėjau gariūnuose rast, sudėtis medvilnė su poliesteru. Na praktiškas toks. Kainavo virš 100 lt. Matmenys kažkas 225 x 200 cm
Atsakyti
O Gariunuose kurioj vietoj radot? Tuose geltonuose kioskuose, at palapinese :-/
Aciu :-*
Atsakyti
O Gariunuose kurioj vietoj radot? Tuose geltonuose kioskuose, at palapinese :-/
Aciu :-*

mamusiuk, va taip kai įeini pro tuos centrinius gariūnų vartus ir suki į kairę, čia kur iš karto kompaktų prekystaliukai stovi. Radau būtent šitoj kraštinėj eilėj, o ne tose išilginėse eilėse kur mašinos ar geltoni lariokai. Yra bendrai ir vienas geltonas kioskas su tokiais užtiesalais, bet jis irgi to paties pardavėjo, nes ten mes ėjom spalvos rinktis. Jis kažkur pačiam gale kairėj pusėj. Bet lengviau rast tą prekyvietę, kuri ant praėjimo. Jei rasi, tai derėkis, mums kokių 15 lt nuleido wink.gif
Atsakyti
Arteja Valentino diena, gal kas zinote kur butu galima nusipirkti kokybiska grazia pataline? Gali buti ir lietuviska, buna labai geru. Tik kad nezinau kur!!!
Atsakyti
Uztiesalus lovoms siuna ten pat, kur ir prekiauja uzuolaidomis. Pabandykite ten pasiziureti wink.gif
Atsakyti
Prieš 3 metus nusipirkom BAUER patalyne iš kupranugario vilnos. Labai džiaugiuos pagalvemis, taip gerai neišsimiegu niekur. Taciau yra kita problema - tai valymas. Specialiai vežu valyti kartą į metus, o pati turiu priemones, bet aišku ne tas pats kaip įmestum į skalbyklę ir išplautum. Beto kyla klausimų ar ten erkucių gali būti? g.gif Šiaip reklamistai teigia, kad negali būt, bet aš abejoju, gal kas turit BAUER patalynę, kaip ji jums?
Atsakyti
kur nebrangi patalynė ir didelis pasirinkimas, ar tik JYSKE?Dar Madoj mačiau neblogas, o daugiau-nė nežinau, supermarketuose man ne kokios.Gal kas turite šilkinę, ar jauku tokioje miegoti (man patinka iš pažiūros)?
Kokios spalvos jums patinka?Aš tai mėgstu ryškias margas tiek vaikams, tiek sau rolleyes.gif
Atsakyti