Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

tai niekas taip jau ir nežino? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliucas @ 2005 10 20, 10:47)
sveikos!  4u.gif
negalu pasigirti netradiciniais rankdarbiais, bet visada galiu pagirti jus, pridarėte daug visokių gražių dalykėlių thumbup.gif
ypač tie angeliukai...
o iš ko daromi tie angeliukai  ir katinai?? labai norėčiau kalėdų proga padovanoti  blush2.gif
gal iš tos tešlos daromi??  g.gif

QUOTE(Doviliucas @ 2005 10 22, 15:36)
tai niekas taip jau ir nežino?  cray.gif

Man rodos kazkurioj temoj (gal netgi sioj) jau buvo kalbeta apie ju darymo tecnika. Galbut tai papje mashe g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 10 22, 17:05)
Man rodos kazkurioj temoj (gal netgi sioj) jau buvo kalbeta apie ju darymo tecnika. Galbut tai papje mashe  g.gif  mirksiukas.gif

taip buvo kalbėta, bet iki galo taip ir neišsiaiškinta ax.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif Jumi, tavo avataras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o sakykit, nail.gif mielosios, tuo papje mashe galėčiau tokias kaukes padaryti? na bent jau kažką panašaus? ar per daug noriu? angel_sadangel.gif

http://www1.omnitel....sun/katalog.htm

arba iš tešlos tokias statulėles? http://www1.omnitel....sun/katalog.htm

ką manot? rolleyes.gif
Atsakyti
Doviliucas, o tu bandyk biggrin.gif APie druskos tesla,papje mashe technika jau prirastyta ne vienoj temoj. Pabandyk o gal kas gausis wink.gif
Sinuhe
aciu wink.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
vakar badžiau su ta tešla, ji pagal tą receptą pasidarė labai gera (kaip tešla) bet lipdyti nieko nesigavo dėl to, kad ji per minkšta, nusprendžiau daugiau prie jos pirštų nekišti. reikės bandyti su tuo plastelinu, bet jau nebepasitikiu savo jėgomis...
P.S. atiprašau, kad suklydau dėl tų temų angel_not.gif kam tokie pikti veidai... plakatai...
viską perskaičiau ir supratau.
Atsakyti
QUOTE(Etige @ 2005 10 13, 14:01)
sveiki.as naujoke,pirmasyk rasau tad jei kas netaip-atsiprasau.darau kabancius sodus is siaudu,popieriaus,plastmasiniu siaudeliu.pabandykite-tai tikrai idomu,tik daug kantrybes reikia,bet rezultatas buna nuostabus. 4u.gif

Etige, gal galetum nuorodą su nuotraukėlėm įdėti, man labai norėtųsi išmokti daryti darbelius iš šiaudų, labai patinka viskas kas pinta
Atsakyti
QUOTE(Doviliucas @ 2005 10 24, 10:03)
vakar badžiau su ta tešla, ji pagal tą receptą pasidarė labai gera (kaip tešla) bet lipdyti nieko nesigavo dėl to, kad ji per minkšta, nusprendžiau daugiau prie jos pirštų nekišti. reikės bandyti su tuo plastelinu, bet jau nebepasitikiu savo jėgomis...
P.S. atiprašau, kad suklydau dėl tų temų  angel_not.gif  kam tokie pikti veidai... plakatai...
viską perskaičiau ir supratau.

O tu bandei pagal receptą iš šios temos? Nes aš niekaip neprisiruošiu daryti. O norėtųsi, kad gerai būtų...
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2005 10 28, 15:15)
O tu bandei pagal receptą iš šios temos? Nes aš niekaip neprisiruošiu daryti. O norėtųsi, kad gerai būtų...

aha pagal receptą iš šios temos pirmo puslapio, gavosi liux thumbup.gif dėjau visko lygiai tiek, kiek buvo parašyta. net nereikėjo daug papildomai vandens ar miltų dėti. nu aš likau patenkinta mirksiukas.gif tik dabar džiūna jau kiek laiko....
Atsakyti
QUOTE(Doviliucas @ 2005 10 28, 14:54)
aha pagal receptą iš šios temos pirmo puslapio, gavosi liux  thumbup.gif  dėjau visko lygiai tiek, kiek buvo parašyta. net nereikėjo daug papildomai vandens ar miltų dėti. nu aš likau patenkinta  mirksiukas.gif  tik dabar džiūna jau kiek laiko....

Tai man atrodo ir turi dziuti ilgai... g.gif Gali paspartinti dziovima idejus i orkaite, arba prie radiatoriaus... Idek foto savo darbu... ax.gif
Atsakyti
kad as fantazijos nelabai turejau, bandziau kazka padaryti, bet tai ne molis ir todel nebuvo labai didelio uzsidegimo ir ta mase prastai laikesi. todel padariau paprasciausia pelenine ir ikisau i orkaite trumpam, po to ant radiatoriaus ir po to i siuksliu deze, nors ir sustingo per kokia savaite (jei buviau orkaitej kaitinus tai per valanda ar kiek ten buvo parasyta) bet man ji nepatiko. o foto negaleciau padaryti, nes fotoparato neturiu. blush-anim-cl.gif eilini karta isitikinau, kad is manes ne kokia rankdarbiu gamintoja.
Atsakyti