Panos, Senukų puslapyje radau, kad klijų pistoletams spec. pasiūla dabar, kaina 2,99 Lt
QUOTE(Aga @ 2005 09 27, 20:20)
Panos, Senukų puslapyje radau, kad klijų pistoletams spec. pasiūla dabar, kaina 2,99 Lt
Iš tiesų puiku Kataloge tai jie iš tiesų yra prie "Kitų elektrinių įrankių". Įdomu, kur bus gyvai padėti
QUOTE(Raideles @ 2005 09 27, 21:08)
Iš tiesų puiku Kataloge tai jie iš tiesų yra prie "Kitų elektrinių įrankių". Įdomu, kur bus gyvai padėti
Tikrai bus prie elektrinių įrankių (gręžtuvų, šlifuoklių ir kt.) arba prie sausų gėlių. Be to tenai labai daug laksto vaikinukų. Pagauni vieną ir sakai - "anuka sakyk, kur pistoletai"
Tikrai nusrodys kryptį
Čia dar vienas mano darbelis mozaika iš stikliukų, taip galima padaryti ir iš mažų plokščių jūros nugludintų akmenukų.
Skvo, super tavo darbeliai, na ir kruopštumas tavo
QUOTE(Skvo @ 2005 09 28, 00:16)
Čia dar vienas mano darbelis mozaika iš stikliukų, taip galima padaryti ir iš mažų plokščių jūros nugludintų akmenukų.
Man dar labai ydomu, kaip ten ta remeli pasidarei? tu ji perki? kiek jis kainuoja?
Radau šios technikosparašymą.
Tik nepavyksta prisegti. Gal kuri galit prisekti
Tik nepavyksta prisegti. Gal kuri galit prisekti
QUOTE(Papūgėlė @ 2005 09 16, 00:51)
Visoms išsiunčiau nuorodą į savo albumą - ten knyga. Jei kuri negavot, duokit žinią.
mieloji papūgėle dar vienas atsilikes prasimelis gal atsiustum ir man ta knygele...labai bus aciu adresa gemza@one.lt labai jau sudomino
[quote=jurga...a,2005 09 28, 09:58]
Man dar labai ydomu, kaip ten ta remeli pasidarei? tu ji perki? kiek jis kainuoja?
Rėmelis tai lėkštutė (kitoje pusėje buvo parašyta žvakidė). Jį galima įsigyti Klaipėdoje parduotuvėje, apie kurią rašiau aukščiau. Jų yra įvairių rūšių - apvalių, pailgų, keturkampių. Ten ji kainuoja apie 10,00 litų - brangu, todėl, kad aš radau pigiau lygiai tokių pačių - po 4,00 litus. Reikėtų jų ieškoti stiklo parduotuvėse. Maximoje dabar galima nusipirkti 2 rūšių (šiek tiek mažesnių) apvalių - yra po 67 centus berods ir kita 1,5 lito berods.
Rėmelis tai lėkštutė (kitoje pusėje buvo parašyta žvakidė). Jį galima įsigyti Klaipėdoje parduotuvėje, apie kurią rašiau aukščiau. Jų yra įvairių rūšių - apvalių, pailgų, keturkampių. Ten ji kainuoja apie 10,00 litų - brangu, todėl, kad aš radau pigiau lygiai tokių pačių - po 4,00 litus. Reikėtų jų ieškoti stiklo parduotuvėse. Maximoje dabar galima nusipirkti 2 rūšių (šiek tiek mažesnių) apvalių - yra po 67 centus berods ir kita 1,5 lito berods.
QUOTE(ErikaI @ 2005 09 28, 10:46)
Atsiųsk man į aliene@walla.com - prisegsiu.
Artėja šv. Kalėdos todėl jau laikas pasidalinti idėjomis apie kalėdines eglutes ir puošybą
Įdedu nuorodą, kur Freja pasakoja kaip pasidaryti eglutę iš vienkartinių pakabų. Aš pernai taip ir nepasidariau, bet šiemet tai darysiu. Jau dabar rankos niežti.
http://www.supermama...topic=901&st=48
Beje, Vakar Norfoje mačiau pirkti akrilinių dažų stiklui ir keramikai (~10 lt) ir tekstilei (~5 lt.), bet įtariu, kad galiojimo laikas prie pabaigos.
O klijų pistoletą vyras Senukuose nupirko
Įdedu nuorodą, kur Freja pasakoja kaip pasidaryti eglutę iš vienkartinių pakabų. Aš pernai taip ir nepasidariau, bet šiemet tai darysiu. Jau dabar rankos niežti.
http://www.supermama...topic=901&st=48
Beje, Vakar Norfoje mačiau pirkti akrilinių dažų stiklui ir keramikai (~10 lt) ir tekstilei (~5 lt.), bet įtariu, kad galiojimo laikas prie pabaigos.
O klijų pistoletą vyras Senukuose nupirko
Aš tai labai norėčiau pamatyti tokios padarytos eglutės foto