Ir aš norėčiau knygelės. Jei nesunku, įmeskit: lovalda@delfi.lt
Ir as noreciau tos knygeles apie piesima ant akmenu, gal galima butu i emaila zzzui@takas.lt
plyzzzzz jei kas galit atsiuskit ir man ta knygute !!!!!!!!!!!
flame@delfi.lt
flame@delfi.lt
Nu baikit terš etetrį Gi asmeninę žinutę galit parašyti jei norit tos knygos
Aš tai prisiskaičiau čia visokių įdomybių ir dabar labai noriu ką nors pasidaryti, tik galimybių kol kas mažoka...
Ir nesugalvoju su kuo čia tas "bath bombs" nudažyti Dažų nesinori dėti, o kokia arbata taiištirpins viską
Beje, aš visada galvojau, kad papje maše yra ištirpinta laikraščių masė - turėtų gautis visiška košė, iš kurios po to gali daryti figūrėles, arba popierių. Niekada nebandžiau, bet manau, kad pasidarius gipsinį kaukės pagrindą būtų galima tokia mase aptepti ją ir gauti pakankamai kietą kaukę
Aš tai prisiskaičiau čia visokių įdomybių ir dabar labai noriu ką nors pasidaryti, tik galimybių kol kas mažoka...
Ir nesugalvoju su kuo čia tas "bath bombs" nudažyti Dažų nesinori dėti, o kokia arbata taiištirpins viską
Beje, aš visada galvojau, kad papje maše yra ištirpinta laikraščių masė - turėtų gautis visiška košė, iš kurios po to gali daryti figūrėles, arba popierių. Niekada nebandžiau, bet manau, kad pasidarius gipsinį kaukės pagrindą būtų galima tokia mase aptepti ją ir gauti pakankamai kietą kaukę
QUOTE(Raideles @ 2005 09 23, 09:56)
Na kiek as zinau tai papje-mase yra du budai , vienas is popieriaus mases , o kitas kai klijuoji popieriaus skiauteles viena ant kitos , pastaraji buda esu isbandzius , o tavo paminetas dar eiles laukia
jus kalbat apie popierius ir prisiminiau kad labai labai idomiai darosi ir atrodo paciu darytas popierius. ziauriai grazu
Bandžiau šiandien surasti klijų pistoletą Senukuose, kad jau taip išgyrėt. Bet kaip visada Senukuose - paklausi trijų salės darbuotojų, tai visi trys pasiųs į skirtingas puses Neradau. Gal kuri galit įmesti nuotraukėlę kaip tas daiktas atrodo, kad bent įsivaizduočiau ko ieškau
Dar šiandien pirkau gipsinio tvarsčio ir reiks savaigalį išbandyt kaukės darymą ant vyro
Flame,, parašyk kaip tą popierių gaminti, nes aš tik miglostai žinau, kad susmulkintus laikraščius ilgai reikia mirkyti ir po to kažką daryti
Dar šiandien pirkau gipsinio tvarsčio ir reiks savaigalį išbandyt kaukės darymą ant vyro
Flame,, parašyk kaip tą popierių gaminti, nes aš tik miglostai žinau, kad susmulkintus laikraščius ilgai reikia mirkyti ir po to kažką daryti
tu parasyk savo pasta o as tuo momentu paieskosiu gal rasiu aprasyma tai atsiusiu jei nerasiu bandysiu savo zodziais paaiskinti.
neradau aprasymo, tai pasakoju: istirpinu ne laikrascius o tualetini pop (greit istirpsta ir nereik laukt 2 dienu) tada as dejau ant tokio tinklo kur miltams sijoti medvilnini medz gabaliuka ant jo ta pop, pridedavau siulu, dziovintu geliu ir kt. o ant virsaus vel medz gabaliuka, ir su kempine spausdavau kad nusausinti, tada su tomis medz nuimdavau ir ligindavau kol iszdiuna, o tada nuimdavau medziagas ir viskas, gaudavosi lapas popieriaus. ispesdavau gabaliuka ir ant grazaus popieriaus priklijuodavau ar dar ka nors siaip galima sugalvoti, ir dar galima naudoti spalvota tualet popieriu.
dar viena labai tachnika yra monotipija: ant stiklo uztepi pvz guaso ir su voleliu isvolioji tada ant tu dazu uzdedi lapa popieriaus ir piesi ant jo, tada nuimi popieriu ir kitoj pusej atsispaudzia labai idomiai, galima tapti daug spalvu, tik nereiketu ju sumaisyti tarpusavije.
QUOTE(flame @ 2005 09 23, 21:00)
neradau aprasymo, tai pasakoju: istirpinu ne laikrascius o tualetini pop (greit istirpsta ir nereik laukt 2 dienu) tada as dejau ant tokio tinklo kur miltams sijoti medvilnini medz gabaliuka ant jo ta pop, pridedavau siulu, dziovintu geliu ir kt. o ant virsaus vel medz gabaliuka, ir su kempine spausdavau kad nusausinti, tada su tomis medz nuimdavau ir ligindavau kol iszdiuna, o tada nuimdavau medziagas ir viskas, gaudavosi lapas popieriaus. ispesdavau gabaliuka ir ant grazaus popieriaus priklijuodavau ar dar ka nors siaip galima sugalvoti, ir dar galima naudoti spalvota tualet popieriu.
Va, nespėjau parašyti Bet kaip šaunu, kad su tualetiniu popierium galima Čia ir mažąją galima įdarbinti, ji mėgsta tualetinį plėštyti, tai galės pasitarnauti šeimos labui