Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

QUOTE(Papūgėlė @ 2005 09 10, 11:26)
Sveikos, gal kas piešiat ant akmenų? Manau tai taip pat prie netradicinių rankdarbių. Pažiūrėkit:  http://linwellford.com/animal1bk.html
Turiu parsisiuntus šitą knygą - joje ir pavyzdžiai, ir pamokėlės.  mirksiukas.gif

gal galetum ir man atsiusti ramjurg@yahoo.com ax.gif
aciu
Atsakyti
as taip pat noreciau jurkaiciai@kli.lt
Atsakyti
QUOTE(jurga...a @ 2005 09 16, 13:22)
Labai aciū, gavau ir esu labai dėkinga, tik būtų dar nieko, kad ne tik gyvūnėlių būtų, man pvz. labai patiko ir gėlytės ax.gif

Labai gaila, bet turiu tik šią knygelę. Šiaip su savo vaikais piešiau gėles ant paprastų jūros akmenų, guašu ir nulakavom nagų laku. blush2.gif Laikosi puikiai! Idėją radau vokiškoj knygelėj ir ten yra patarimas - prieš tai akmenį kelis kartus nudažyti baltai, tuomet būna ryškesnės spalvos. Bet nežinau ar tiks piešiant gyvūnus.
Sėkmės visoms piešiant! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papūgėlė: 17 rugsėjo 2005 - 20:36
Papūgėle, jei gali atsiųsk ir man knygą . ax.gif labai jau gražu tie akmenukai.
dulksna@takas.lt
Ačiū
Atsakyti
Knygoje apie piešimą ant akmenų neatsidaro 97 paveikslėlis. doh.gif Gal kuri galėtų padėti: aš atsiųsčiau paveikslėlį ir gal įdėtumėt į forumą? blush2.gif Taip būtų paprasčiau - pasiimtų kam reikia...
Atsakyti
Sveikos, labai susidomėjau piešimu ant akmenų. Papūgėlė gal ir man gali atsiūsti knygelę. Bus didelis dėkui
Mano emeilas:
majabernat@erdves.lt
Atsakyti
QUOTE(Papūgėlė @ 2005 09 18, 18:06)
Knygoje apie piešimą ant akmenų neatsidaro 97 paveikslėlis.  doh.gif  Gal kuri galėtų padėti: aš atsiųsčiau paveikslėlį ir gal įdėtumėt į forumą?  blush2.gif Taip būtų paprasčiau - pasiimtų kam reikia...

Atsiųsk man į editele@gmail.com Aš įdėsiu čia nuorodą ir parsisiųs kam reikia.
Atsakyti
Papugele, as irgi noriu tos knygeles.
ramuneas@yahoo.ie
Atsakyti
Knygos kaip piešti ant akmenų 97 paveikslėlis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriziuke: 21 rugsėjo 2005 - 17:43
Ačiū papūgėlei, man tai atsidaro 97 mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau tos knygelės ax.gif į aliene@walla.com.

Prašau atsiųsti, nes aš labai domiuosi visokiomis namų puošmenomis. Vakar nufotografavau savo dirbinius, rytoj bandysiu ir Jums parodyti. Tai taip pat netradiciniai dirbiniai: aš klijuoju vazas mozaika, kriauklytėm, taip pat darau padėkliukus po kavos puodeliais ir žvakides taip pat mozaika.
Atsakyti
gal galetu man kas nors persiusti ta knygele? silvikes@yahoo.com

labai labai didelis aciu 4u.gif
Atsakyti