Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

Na vaizdas ten neblogas pats paveiksliukasnera didelis maždaug 30x30 ten kur jis kabo didesnis elementariai netiktų, o jei kokioj iš tavo minėtų vietų tai jo idėja liuksinė. thumbup.gif
Atsakyti
Vienoje kavinėje Juodkrantėje interjeras buvo papuoštas žuvimis. Vienos žuvys buvo pintos iš vytelių, kitos - stiklinės. tai va, apie tas stiklines: vienos buvo darytos stiklo dirbtuvėse (taip spėju, nes stiklo gabaliukai buvo sulyditi), o kitos žuvys buvo suklijuotos iš pajūry rastų nugludintų stikliukų. Manau tokias nėra sunku pasidaryti pačioms: vaikštant prie jūros prisirenki nugludintų stikliukų, o parėjus namo dėlioji ir suklijuoji stikliukus ax.gif ir turime žuvyčių...
Atsakyti
Del zuvyciu, tai turiu tokia skulpturele. Pagrindas kriauklyte (nu kaip tos juru gerybes ar kaip kur perlus daro) ant jos kita tokia sukta kriaukle priklijinta (jos viduje matosi miniatiurinis krabukas toks raudonas priklijintas, ta prasme pacioje kriaukleje) Salia tos kriaukles priklijintas zuviukas. Jis buvo gyvas, bet tikriausiai padvese betepant laka (bet tikriausiai ne nagu smile.gif )
Atsakyti
Kaip faina panikes, ir kaip jūs to laiko atrandate, siaubas kiek fantazijų aš turiu, bet deja... beje kur tos smulkios druskos pirkti, gyv. Alytuje ir Medios prekybos centre neradau? bo to labai sudomino tas laikraščio lipinimas (nelabai pamenu kaip vadinasi blush2.gif ), tik daug klausimų iškyla, pvz.: kiek to plastelino reikia formai padaryti? ar jis tuščiaviduris turi būti? ar kaip ten? man kaip tai žirafai, per ilgą kaklą kol daeina... tongue.gif jeigu kuri netingit papasakokit labai smulkiai. Iš anksto dėkui
Atsakyti
Sveikos,

O kaip jums sitie pakabukai ant kaklo. Netradiciniai? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rima24 @ 2005 08 05, 01:46)
Sveikos,

Ooooo... geras thumbup.gif
is ko jie cia padaryti? blink.gif g.gif
Labai grazus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 05 rugpjūčio 2005 - 09:52
QUOTE(jurga...a @ 2005 08 03, 09:39)
Kaip faina panikes, ir kaip jūs to laiko atrandate, siaubas kiek fantazijų aš turiu, bet deja... beje kur tos smulkios druskos pirkti, gyv. Alytuje ir Medios prekybos centre neradau? bo to labai sudomino tas laikraščio lipinimas (nelabai pamenu kaip vadinasi blush2.gif ), tik daug klausimų iškyla, pvz.: kiek to plastelino reikia formai padaryti? ar jis tuščiaviduris turi būti? ar kaip ten? man kaip tai žirafai, per ilgą kaklą kol daeina... tongue.gif jeigu kuri netingit papasakokit labai smulkiai. Iš anksto dėkui

Kodel deja?! blink.gif labai labai norint laiko galima rasti! mirksiukas.gif Druska gali buti ir rupesne, nors kai kur rasho, kad kuo smulkesne, tuo geriau. Svarbu kad nebutu labai rupi. Gal iki pasiziurek? nes isivaizduoju, kad arba kokioj maximoj/Medijoj, arba IKI galetum rasti...
O del to laikrascio, tai plastelinas naudojamas tik kaip karkasas formai isgauti.... Gali buti ir tusciaviduris, svarbu, kad klijuojant popieriu plastelinine forma nesideformuotu...o po to, kai popierius isdziusta ir sustingsta, juk vistiek ta plastelina iskrapstom mirksiukas.gif Beje, nebutina naudoti plastelino.... ax.gif jei pvz laikrasti klijuosit ant kokio butelio, galima gauti grazu "popierini buteli" thumbup.gif ! tik reikia nepamirsti pries klijuojant buteli patepti kokiu kremu, ar aliejum, kad sustingus forma nusiimtu, ir neuzklijuoti dugno! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima24 @ 2005 08 05, 01:46)
Sveikos,

user posted image

Fantastika! thumbup.gif

O kaip toki pasidaryt?

Atsakyti
QUOTE(winterlady @ 2005 08 02, 20:23)
Salia tos kriaukles priklijintas zuviukas. Jis buvo gyvas, bet tikriausiai padvese betepant laka (bet tikriausiai ne nagu smile.gif )

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sie pakabukai padaryti is odos, cia viena mano drauge tai daro, ir siaip megsta papuosalus daryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima24: 05 rugpjūčio 2005 - 11:49
Gražu,ir svarbiausia savo rankų darbas thumbup.gif . Aš tai darydavau komplektukus: wub.gif pakabukas- apyrankė ir auskariukai. Galima prie odos derint ir Įvairius stikliukus. Irgi gražiai atrodo.
Atsakyti
SOS!!!!!!!!!

Mergaitės, prisigaminau tos druskos tešlos, čia pas jus visko prisižiūrėjus. Buvau radusi linką į vieną tokią svetainę, kur parodytas gaminimo "ritualas", t.y. lipdymo. Kiek atsimenu ten lipdė antytę, mergaitę. Vienu žodžiu tokius dalykėlius ir ten aprašyta žingsnis po žingsnio ką daryti. Dabar aš jo niekaip nerandu cry.gif cry.gif cry.gif Žinau kad tikrai šitam skyrelyje. Padėkite, gal kuri greičiau rasite, o gal žinote ir taip?

4u.gif BŪČIAU LABAI DĖKINGA 4u.gif
Atsakyti