Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

Na aš irgi skersai išilgai viską išnaršiau ... ir nieko ...... cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Babalia @ 2005 07 19, 16:51)
Ieškau užsiimančių karpiniais doh.gif .Gavau dovanų lentelę su peiliuku,ir dabar labai noriu pulti kažką daryti ,bet dar trūksta nors šiokios tokios informacijos.Jei kas tuo užsiimate,parašykite iš kokio popieriaus karpoma,kokia iš viso darbo eiga.Gal žinote kur geriausia susirasti paveikslėlių rolleyes.gif
Būsiu dėkinga biggrin.gif

http://www.craftcrea...load__mag.mhtml
Šiuose žurnaluose būna ir karpinių su nuosekliai aprašyta eiga. Viskas angliškai. Tačiau teks nuodugniai peržiūrėti nemažai žurnalų, nes čia sudėta labai daug visko...
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2005 07 20, 09:24)
http://www.craftcrea...load__mag.mhtml
Šiuose žurnaluose būna ir karpinių su nuosekliai aprašyta eiga. Viskas angliškai. Tačiau teks nuodugniai peržiūrėti nemažai žurnalų, nes čia sudėta labai daug visko...

thumbup.gif Oi kiek ten daug grožybių. Ir paaiškinimai labai paprasti.Gerai kad rytoj prasideda atostogos.Turėsiu laiko pasiknaisioti. Labai ačiū tongue.gif
Atsakyti
Įdomų dalyką inete radau....
Tikrai netradicinis rankdarbis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jei kam reikia schemos, rašykit.... tongue.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas savo babytei tapkikes nori numegst..... biggrin.gif biggrin.gif

http://www_ls-liane-...Pantoffeln.html
Atsakyti
Na o čia sau galit pradėt megst (oras tai atvėso)..... biggrin.gif

http://www.coats.de/...khausschuhe.pdf
Atsakyti
O del dideliu veduokliu ant sienos. Kas parduotuvese matet noriu paklaust kaip manot is kokios medziagos padaryta ta veduokle? Pagrindas tai is medzio ir metaliniu jungciu, o kita dalis is medziagos ar kokio spec. popieriaus ar ko?
Atsakyti
Va popieriaus idomesne lankstymo forma
user posted image
Atsakyti
Arba va koki paviksliuka galima pasidaryt ir kaip iremint
user posted image

Va kaip gaminami mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
winterlady, tu šaunuolė. Ačių už informaciją. Su vaikais bus linksma tokius darbelius klijuoti.
Atsakyti
Sveikos darbštuolės,
Sėdžiu visą dieną darbe viena žmonių nulis tai ir perskaičiau visą temelę.
Tai va .. aš pati pjaustau iš medžio kartais, esu padariusi faina dalyka tik foto neturiu (cia fainiausias man) zuvies griaucius juos nudaziau guasu tada nupyniau tinkla ir i ji ipainiojau sausu zoliu gavosi ala vargse zuvyte buvo tinkle kol nugaiso biggrin.gif

dar man patinka daryti verbas ypač įspūdingai atrodo įvairios samanos, juodgrūdėlės burbuolės, ir linų šakelės, bei "zuikio uodegėlės". aš kai kada dažau su guašu ir atrodo liuksiškai. Kažkada dalyvavau rajoninej mugėj tai visas staigiai išpirko blush2.gif

Dar Velykoms dariau tokias dovanėles uošviams, paėmiau išpūstą kiaušinį, tada lipalo buteliuką, pradūriau jo viršų ir perkišau siūlą, tada vyniojau ne bele kaip o vieną siūlą šalią kito, atrodo įspūdingai. ant viršaus padariau atlasinę rožytę su lapukais tai iš viso smile.gif

O dėl vėduoklių tai nušviesiu truputėlį. Kažkada kai buvau paauglė būdavo laidos apie Rytų kultūrą tai aš jas nuolat žiūrėdavau. Tai va ten rodė, kad vėduoklės daromos iš specialaus ryžių popieriaus ten jis yra dvisluoksnis tai yra padedamas vienas sluoksnis tada tie pagaliukai ir klijuojamas antras. Tik va kažkaip neįstrigo kada piešiama. KAžkaipa kyse stovi vaizdas kaip jie mirkė viršutinį sluoksnį to popieriaus šaltinio vandenį ir dėjo. Tai manau jei pieštas tai kažkuo spec. kad nenubėgtų. Ne kažin kiek paaiškinau, bet pasakiau ką žinau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrute: 30 liepos 2005 - 12:35
Man atrodo labai gera mintis ta tavo "ala vargse zuvyte buvo tinkle kol nugaiso" tik man gal is pasakojimo tustoka graziau butu toks didelis tinklas ant sienos (kuris uzimtu daugiau nei 50% sienos per centra) bet pakabintas "tartum" nelygiai, su raukslem didelem. Ipainiota visokiu tu tavo didesniu ir mazesniu zuvyciu dar kokiu kriaukliu didesniu ir dziovintu vijokliniu agalu. Fantastiskai atrodytu tokios dekoracijos kokiam zveju klube ar zuvies restorane, gal per juros diena ar seip kur tiktu
Atsakyti