Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

QUOTE(Gudra @ 2005 07 05, 15:12)
kol tau 15 - tai jaunatvisku maksimalizmu vadinasi wink.gif

Protingam penkiolikmečiui jaunatviškas maksimalizmas - sveikas dalykas. Bet čia rankdarbių, o ne auklėjimo tema. Tad winterlady, tik ausk, kalk, modeliuok ir mums rodyk. Gerbėją jau turi.
Atsakyti
rolleyes.gif gossip.gif
Atsakyti
Šaunuolė winterlady thumbup.gif Tikrai labai originalu ir gražu!!!
Atsakyti
http://dnl.alp.ru/7y...19455112672.jpg Sveikutes gal ia biski ne i tema bet noriu jusu patarimo ax.gif noriu pasisiuti sitoki rankinuka ,turiu labai grazia plona medziaga is kurios ji pasisiusiu bet yra viena problema nesugalvoju ka geriausia deti kad palaikytu savo forma?????????????????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyter @ 2005 07 07, 09:16)
http://dnl.alp.ru/7y...19455112672.jpg    Sveikutes  gal ia biski ne i tema bet noriu jusu patarimo  ax.gif  noriu pasisiuti sitoki rankinuka ,turiu labai grazia plona medziaga is kurios ji pasisiusiu bet yra viena problema nesugalvoju ka geriausia deti kad palaikytu savo forma?????????????????? g.gif

Gal pabandyk tokia storesne linine reta medziaga su viena klijuojama puse prilyginti blogojoje puseje?
Atsakyti

Ačiū už receptėlius ir geras idėjas.
Atsakyti
Ieškau užsiimančių karpiniais doh.gif .Gavau dovanų lentelę su peiliuku,ir dabar labai noriu pulti kažką daryti ,bet dar trūksta nors šiokios tokios informacijos.Jei kas tuo užsiimate,parašykite iš kokio popieriaus karpoma,kokia iš viso darbo eiga.Gal žinote kur geriausia susirasti paveikslėlių rolleyes.gif
Būsiu dėkinga biggrin.gif
Atsakyti
auksarankės, ir aš turiu klausimėlį....

Labai noriu pasidaryt didelę kinietišką vieduoklę - būtų kabinama ant sienos.
Kaip manot ar įmanoma?
Kal kartais matėt kur schemučių ar pačios darėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 19 liepos 2005 - 15:56
dar viena
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2005 07 19, 17:00)

Sveika, aš taip pat labai noriu išmokti daryti tokias vėduokles. Jei ką rasi būtinai atsiūsk man. bus didelis ačiū.
Atsakyti
Ir mane sudomino.
Bet kiek naršiau po netą, tai nemačiau kažko panašaus.
Gal kas matėte? ax.gif
Atsakyti