Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

blush-anim-cl.gif rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winterlady @ 2005 07 04, 00:05)
Tai tada cia mano ranku darbo austas paveiklelis
Stai cia

Čia nuostabu thumbup.gif 4u.gif . Čia juk rankų darbo gobelenas. Pasidalink patirtimi, kaip jis išpildomas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute2 @ 2005 07 04, 07:19)
Čia nuostabu  thumbup.gif  4u.gif . Čia juk rankų darbo gobelenas. Pasidalink patirtimi, kaip jis išpildomas 4u.gif

Nu pasidariau remelius is medzio kazkokiu pliausku ir sukaliau vinukus. Siulus atitinkamai uzviniojau ir audziu smile.gif Ta pliauska pirkau senukuose, supjausciau i keturias lygias dalis. Nors seip galima rema padaryt is plataus paveklso remo, kuris nebereikalingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winterlady: 04 liepos 2005 - 18:17
Cia mano naujasnis nedabaigtas darbelis. Austas pagrindas, is blogos puses dailiai prisiutas prie linines medziagytes. Remeliai pacios daryti (bet nepatariu to daryt pacioms, nes labai daaaug vargo, geriau nusipirkt naujus) Tik nedabaigti todel, kad nepriklijintas darbelis prie remelio rolleyes.gif
Atsakyti
Ten ant virsaus prisiutas linu kuokstelis
Atsakyti
Cia mano remeliai. Bet jei pacios darysites tai neverta daryti po dvi eiles, visiskai uztenka po viena virsuj ir viena apacioj. Jei ka suonose nereikia schmoll.gif Siulus uzvynioji zigzagu
Atsakyti
Va dar mano austa juosta
Atsakyti
Šaunuolė,winterlady 4u.gif . Labai gražūs darbeliai thumbup.gif . Tu turi subtilų skonį ir puikias darbščias rankas 4u.gif .
Atsakyti
Aciu. Nors man tik 15, bet stiliu gerai jauciu. Man patika tiek nuo pankisko iki klasikinio (nors kazkodel garderobe daugiau klasikinio stiliaus) Seip noreciau but dizainere, bet is to nelabai uzsidirbsi. Tai kaip pagrinda zadu rinktis versla (busiu verslininke-dizainere) Labai gera nuojauta turiu kas bus madinga, net keturis menesius pries tai pradedant plisti. Tiek nuo namu dekoro iki drabuziu. (bet ne batams ir ne kokioms petkelnems, nes tai prie orginaliu drabuziu turi buti neutralus, nes jau bus jovalynas)

Upss jau cia prisisnekejau per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winterlady @ 2005 07 04, 18:30)
Aciu. Nors man tik 15, bet stiliu gerai jauciu. Man patika tiek nuo pankisko iki klasikinio (nors kazkodel garderobe daugiau klasikinio stiliaus) Seip noreciau but dizainere, bet is to nelabai uzsidirbsi. Tai kaip pagrinda zadu rinktis versla (busiu verslininke-dizainere) Labai gera nuojauta turiu kas bus madinga, net keturis menesius pries tai pradedant plisti. Tiek nuo namu dekoro iki drabuziu. (bet ne batams ir ne kokioms petkelnems, nes tai prie orginaliu drabuziu turi buti neutralus, nes jau bus jovalynas)

Upss jau cia prisisnekejau per daug doh.gif

aha... savikritikos tik truputi truksta...

kol tau 15 - tai jaunatvisku maksimalizmu vadinasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(winterlady @ 2005 07 03, 21:06)
Tik siulai sonuose kazkaip isitampe. Kol viena sona apsuki kitas atsilaisvina sad.gif

Kad taip neatsitiktu po viena metima tempi priesingose krastinese (kaire-desine, virsus-apacia ir vel is naujo kol viska itempi). Tada isitempia tolygiai, nepersikreipia ir neatsilaisvina.
Atsakyti
QUOTE(winterlady @ 2005 07 04, 15:54)
Nu pasidariau remelius is medzio kazkokiu pliausku ir sukaliau vinukus. Siulus atitinkamai uzviniojau ir audziu smile.gif Ta pliauska pirkau senukuose, supjausciau i keturias lygias dalis. Nors seip galima rema padaryt is plataus paveklso remo, kuris nebereikalingas

Miniatiuriniams gobelenams labai tinka pagaliukai nuo ledu (tipo ingman vega). Juos paprasciausiai dekoratyviai surisi ir turi remeli...
Atsakyti