QUOTE(winterlady @ 2005 07 04, 00:05)
Čia nuostabu . Čia juk rankų darbo gobelenas. Pasidalink patirtimi, kaip jis išpildomas
QUOTE(Aurute2 @ 2005 07 04, 07:19)
Čia nuostabu . Čia juk rankų darbo gobelenas. Pasidalink patirtimi, kaip jis išpildomas
Nu pasidariau remelius is medzio kazkokiu pliausku ir sukaliau vinukus. Siulus atitinkamai uzviniojau ir audziu Ta pliauska pirkau senukuose, supjausciau i keturias lygias dalis. Nors seip galima rema padaryt is plataus paveklso remo, kuris nebereikalingas
Ten ant virsaus prisiutas linu kuokstelis
Šaunuolė,winterlady . Labai gražūs darbeliai . Tu turi subtilų skonį ir puikias darbščias rankas .
Aciu. Nors man tik 15, bet stiliu gerai jauciu. Man patika tiek nuo pankisko iki klasikinio (nors kazkodel garderobe daugiau klasikinio stiliaus) Seip noreciau but dizainere, bet is to nelabai uzsidirbsi. Tai kaip pagrinda zadu rinktis versla (busiu verslininke-dizainere) Labai gera nuojauta turiu kas bus madinga, net keturis menesius pries tai pradedant plisti. Tiek nuo namu dekoro iki drabuziu. (bet ne batams ir ne kokioms petkelnems, nes tai prie orginaliu drabuziu turi buti neutralus, nes jau bus jovalynas)
Upss jau cia prisisnekejau per daug
QUOTE(winterlady @ 2005 07 04, 18:30)
Aciu. Nors man tik 15, bet stiliu gerai jauciu. Man patika tiek nuo pankisko iki klasikinio (nors kazkodel garderobe daugiau klasikinio stiliaus) Seip noreciau but dizainere, bet is to nelabai uzsidirbsi. Tai kaip pagrinda zadu rinktis versla (busiu verslininke-dizainere) Labai gera nuojauta turiu kas bus madinga, net keturis menesius pries tai pradedant plisti. Tiek nuo namu dekoro iki drabuziu. (bet ne batams ir ne kokioms petkelnems, nes tai prie orginaliu drabuziu turi buti neutralus, nes jau bus jovalynas)
aha... savikritikos tik truputi truksta...
kol tau 15 - tai jaunatvisku maksimalizmu vadinasi
QUOTE(winterlady @ 2005 07 03, 21:06)
Tik siulai sonuose kazkaip isitampe. Kol viena sona apsuki kitas atsilaisvina
Kad taip neatsitiktu po viena metima tempi priesingose krastinese (kaire-desine, virsus-apacia ir vel is naujo kol viska itempi). Tada isitempia tolygiai, nepersikreipia ir neatsilaisvina.
QUOTE(winterlady @ 2005 07 04, 15:54)
Nu pasidariau remelius is medzio kazkokiu pliausku ir sukaliau vinukus. Siulus atitinkamai uzviniojau ir audziu Ta pliauska pirkau senukuose, supjausciau i keturias lygias dalis. Nors seip galima rema padaryt is plataus paveklso remo, kuris nebereikalingas
Miniatiuriniams gobelenams labai tinka pagaliukai nuo ledu (tipo ingman vega). Juos paprasciausiai dekoratyviai surisi ir turi remeli...