Nu aš irgi galvoju iš lino, bet ką dėt , kad ta medžiaga būtų standesne ir nesukristų ta piniginė man?
QUOTE(Sensi @ 2005 06 05, 21:50)
Na, va vienas is mano darbu...
pamaciau tavo darbus. apakau nuo grozio
viskas. einu naslaiciu rauti
QUOTE(Onora @ 2005 04 27, 14:47)
Gal atidarom temele - piesimas, tapymas ir pan, nes as irgi megstu papaisyti. Tik su pastelem savaitgali paishiau.
O paruostu gruntuotu drobiu ant remo yra Thomas phillipse pirkti. Ivairiu dydziu.
O paruostu gruntuotu drobiu ant remo yra Thomas phillipse pirkti. Ivairiu dydziu.
sveikute! vakar atidariau temele 'Mandalos'. bet kol kas niekas neatsiliepe. gal per siaurai uzvadinau? mat pati mandalas piesiu pastele. nei as kokia dailininke, nei ka. tiesiog labai trauke mandalos. is pradziu piesiau spalvotais piestukais, po to akvareliniais, po to pasteliniais, nes spalvos ju labai grazios. gal butu galima ten susirasinet?
QUOTE(Aga @ 2005 06 22, 14:55)
Nu aš irgi galvoju iš lino, bet ką dėt , kad ta medžiaga būtų standesne ir nesukristų ta piniginė man?
Galima dėti kartoną. Arba jei minkštesnės nori, tai kokį sinteponą. Beje yra flizelinas įvairių storių. Tai kad kaip sako mano mama - "карты в руки".
Įmečiau beveik visus turėtus rankinukus - pasiknisk, gal ką rasi. Ne į temą čia aišku. Reiktų rasti rankinukų temą
http://www.7ya.ru/ph...px?RubrID=88319
kokios grazios rankines.... ir as labai noriu
Ir dabar madingos rankinės, tokios gėlėtos ir siuvinėtos karoliukais
QUOTE(Vaidullka @ 2005 05 02, 17:02)
neapsakomai grazu!!!!
O galima i netradicinius priskirti audima ant savadarbiu remeliu??? Ta prasme toki primityvu, l. supaprastinta, negu ten su audimo staklem?
Tai aišku manau galima
Tik siulai sonuose kazkaip isitampe. Kol viena sona apsuki kitas atsilaisvina
Nu labai įdomus darbelius, liuks