Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

Nu aš irgi galvoju iš lino, bet ką dėt , kad ta medžiaga būtų standesne ir nesukristų ta piniginė man?
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2005 06 05, 21:50)
Na, va vienas is mano darbu...  ax.gif

pamaciau tavo darbus. apakau nuo grozio blink.gif
viskas. einu naslaiciu rauti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2005 04 27, 14:47)
Gal atidarom temele - piesimas, tapymas ir pan, nes as irgi megstu papaisyti. Tik su pastelem savaitgali paishiau.
O paruostu gruntuotu drobiu ant remo yra Thomas phillipse pirkti. Ivairiu dydziu.

sveikute! vakar atidariau temele 'Mandalos'. bet kol kas niekas neatsiliepe. gal per siaurai uzvadinau? mat pati mandalas piesiu pastele. nei as kokia dailininke, nei ka. tiesiog labai trauke mandalos. is pradziu piesiau spalvotais piestukais, po to akvareliniais, po to pasteliniais, nes spalvos ju labai grazios. gal butu galima ten susirasinet?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 06 22, 14:55)
Nu aš irgi galvoju iš lino, bet ką dėt , kad ta medžiaga būtų standesne ir nesukristų ta piniginė man?

Galima dėti kartoną. Arba jei minkštesnės nori, tai kokį sinteponą. Beje yra flizelinas įvairių storių. Tai kad kaip sako mano mama - "карты в руки".
Įmečiau beveik visus turėtus rankinukus - pasiknisk, gal ką rasi. Ne į temą čia aišku. Reiktų rasti rankinukų temą ax.gif

http://www.7ya.ru/ph...px?RubrID=88319
Atsakyti
kokios grazios rankines.... ir as labai noriu smile.gif
Atsakyti
Ir dabar madingos rankinės, tokios gėlėtos ir siuvinėtos karoliukais
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2005 05 02, 17:02)
Indijos darbelis
[attachmentid=19295]

Labai gražu  4u.gif  4u.gif  wub.gif  wub.gif

neapsakomai grazu!!!! wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
O galima i netradicinius priskirti audima ant savadarbiu remeliu??? Ta prasme toki primityvu, l. supaprastinta, negu ten su audimo staklem?
Atsakyti
Tai aišku manau galima smile.gif
Atsakyti
Tai tada cia mano ranku darbo austas paveiklelis
Stai cia
Atsakyti
Tik siulai sonuose kazkaip isitampe. Kol viena sona apsuki kitas atsilaisvina sad.gif
Atsakyti
Nu labai įdomus darbelius, liuks smile.gif
Atsakyti