Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

Dėl lako, tai purškiu džiovintas kompozicijas, atgauna spalva truputį, ir dulkės nusėda jei yra smile.gif
Atsakyti
Na, va vienas is mano darbu... ax.gif
Atsakyti
Vaje koks nuostabus šedevras wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Aš nesugebęčiau nė vienos gėlytės normaliai priklijuot blush2.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif

Kazi kiek laiko uztrunka taip suklijuoti ???
Atsakyti
Sensi, darbelis tai- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O kantrybės tai turbūt geležinės reikėjo sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2005 06 05, 23:38)
Vaje koks nuostabus šedevras  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Aš nesugebęčiau nė vienos gėlytės normaliai priklijuot  blush2.gif

Ačiū, ačiū 4u.gif Iš tikrųjų, nėra čia nieko sudėtingo, juk pati gamta ir formas sukuria, ir nuspalvina, o jums reikia tik ant popieriaus išsidėlioti ir pritvirtinti biggrin.gif
Tikrai, sugebėtų bet kuri mirksiukas.gif Aišku, pirmi darbeliai būtų paprastesni, o kiti, jau vienas už kitą geresni... thumbup.gif o klijuoju aš paprastai: pamirkau pirštą i klius, po to patepu gelytės blogąją pusę, ir lipdau ant popieriaus... Nieko sudėtingo, net ir vaikui lengva būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karietaite @ 2005 06 06, 08:57)
Kaip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kazi kiek laiko uztrunka taip suklijuoti ???

Kartais, kol filmą pažiūriu, kartais ilgiau... Kažkaip įpratau prie televizoriaus lipdyti... ax.gif Jei žiedai stambesni, tai vainikėlis labai greit užsipildo, gal kiek laiko reikia, kol kompoziciją išsidėlioji, o po to darbas labai greitai vyksta... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2005 06 06, 09:02)
Sensi, darbelis tai- thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O kantrybės tai turbūt geležinės reikėjo sunglasses2.gif

Na jau... kantrybės čia reikia ne daugiau, nei mezgant ar siuvinėjant... biggrin.gif Kai siuvinėdavau, kantrybės kur kas daugiau reikėdavo... Butent man floristiniai darbai labiau patinka, kad gali padaryti greičiau, nei siūlų ieškoti, nei schemų... Ir tai ka padarai, yra grynai tavo kūryba... ax.gif
Atsakyti
Labas,
gal galit padeti?smile.gif gal zinot koki adresiuka ar ka nors,kur aprasyta , kaip piesti ant stiklo.namie tokio vitraziuko reikia.kazkur sitam forume skaiciau,bet nerandu , kai reikia...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2005 06 08, 14:23)
Labas,
gal galit padeti?smile.gif gal zinot koki adresiuka ar ka nors,kur aprasyta , kaip piesti ant stiklo.namie tokio vitraziuko reikia.kazkur sitam forume skaiciau,bet nerandu , kai reikia...sad.gif

Berods šitoj temoje ir buvo, arba šitos temoj senesnėje dalyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 06 08, 20:20)
Berods šitoj temoje ir buvo, arba šitos temoj senesnėje dalyje smile.gif

radau sitoj temoj nuoroda,bet ten viskas prancuziskai trumpai aprasyta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2005 06 08, 23:29)
radau sitoj temoj nuoroda,bet ten viskas prancuziskai trumpai aprasyta sad.gif

Ieškok berods GoldWomen žinučių, ji rašė mūsų forume mirksiukas.gif
Atsakyti