Dėl lako, tai purškiu džiovintas kompozicijas, atgauna spalva truputį, ir dulkės nusėda jei yra
Na, va vienas is mano darbu...
Vaje koks nuostabus šedevras
Aš nesugebęčiau nė vienos gėlytės normaliai priklijuot
Kaip grazu
Kazi kiek laiko uztrunka taip suklijuoti ???
Kazi kiek laiko uztrunka taip suklijuoti ???
Sensi, darbelis tai-
O kantrybės tai turbūt geležinės reikėjo
O kantrybės tai turbūt geležinės reikėjo
QUOTE(Vaidullka @ 2005 06 05, 23:38)
Vaje koks nuostabus šedevras
Ačiū, ačiū Iš tikrųjų, nėra čia nieko sudėtingo, juk pati gamta ir formas sukuria, ir nuspalvina, o jums reikia tik ant popieriaus išsidėlioti ir pritvirtinti
Tikrai, sugebėtų bet kuri Aišku, pirmi darbeliai būtų paprastesni, o kiti, jau vienas už kitą geresni... o klijuoju aš paprastai: pamirkau pirštą i klius, po to patepu gelytės blogąją pusę, ir lipdau ant popieriaus... Nieko sudėtingo, net ir vaikui lengva būtų
QUOTE(karietaite @ 2005 06 06, 08:57)
Kartais, kol filmą pažiūriu, kartais ilgiau... Kažkaip įpratau prie televizoriaus lipdyti... Jei žiedai stambesni, tai vainikėlis labai greit užsipildo, gal kiek laiko reikia, kol kompoziciją išsidėlioji, o po to darbas labai greitai vyksta...
QUOTE(genovaite @ 2005 06 06, 09:02)
Na jau... kantrybės čia reikia ne daugiau, nei mezgant ar siuvinėjant... Kai siuvinėdavau, kantrybės kur kas daugiau reikėdavo... Butent man floristiniai darbai labiau patinka, kad gali padaryti greičiau, nei siūlų ieškoti, nei schemų... Ir tai ka padarai, yra grynai tavo kūryba...
Labas,
gal galit padeti? gal zinot koki adresiuka ar ka nors,kur aprasyta , kaip piesti ant stiklo.namie tokio vitraziuko reikia.kazkur sitam forume skaiciau,bet nerandu , kai reikia...
gal galit padeti? gal zinot koki adresiuka ar ka nors,kur aprasyta , kaip piesti ant stiklo.namie tokio vitraziuko reikia.kazkur sitam forume skaiciau,bet nerandu , kai reikia...
QUOTE(Olaiva @ 2005 06 08, 14:23)
Labas,
Berods šitoj temoje ir buvo, arba šitos temoj senesnėje dalyje
QUOTE(Aga @ 2005 06 08, 20:20)
Berods šitoj temoje ir buvo, arba šitos temoj senesnėje dalyje
radau sitoj temoj nuoroda,bet ten viskas prancuziskai trumpai aprasyta
QUOTE(Olaiva @ 2005 06 08, 23:29)
radau sitoj temoj nuoroda,bet ten viskas prancuziskai trumpai aprasyta
Ieškok berods GoldWomen žinučių, ji rašė mūsų forume