Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

QUOTE(Sinuhe @ 2005 05 07, 12:51)
Irunia, bet gražu tai nesvietiškai thumbup.gif Čia tos gėlės iš karoliukų išsiųtos? ax.gif

Aha, karoliukai. Todėl ir sakau, kad laiko švaistymas. Nes tokio paveiksliuko nei po stiklu nepakiši, nei ant sienos gerai atrodys.
Juk tokį kruopštų darbą visada norisi pačiupinėti, o ant sienos niekas net nesupras kad ten karoliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2005 05 07, 20:20)
Aha, karoliukai. Todėl ir sakau, kad laiko švaistymas. Nes tokio paveiksliuko nei po stiklu nepakiši, nei ant sienos gerai atrodys.
Juk tokį kruopštų darbą visada norisi pačiupinėti, o ant sienos niekas net nesupras kad ten karoliukai  g.gif

Nesakyk taip smile.gif Begalo gražus darbelis, o įrėminti galima(tik stiklas turėtų būti truputį pakilęs) ir pakabinus tinkamoje vietoje(parinkus tinkamai šviesos kritimo kampą) atrodytų puikiai. Darbelis fantastiškas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
kas nori man pagelbeti dar viena nuotraukyte vieno mano darbelio ideti?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2005 05 11, 15:59)
kas nori man pagelbeti dar viena nuotraukyte vieno mano darbelio ideti?

atsiųsk ax.gif įdėsiu

editele@gmail.com
Atsakyti
tuoj atsiusiu
Atsakyti
Indijos darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Čia gal ir tradicinis mezgimas, bet netradicinis klientas Gal patiks
Atsakyti
QUOTE(Šiaurė @ 2005 05 04, 21:06)
user posted image
Я сейчас умру doh.gif  doh.gif  Хочу такое- кто может  пошить  blush2.gif

Šiaurė, o ti nėra taip sunku, tokiom gėlytėm ganėtinai paprasta ppauošt bet kokį rūbą: nežinu ar anksčiau jau buvo minėta tų gelyčių "darymo" technologija, nesupykit jei pasikartosiu:
Iškerpi iš medžiagos apskritimą, apsiūni kraštus ir per patį kraštelį veri siūlą, ir jį sutrauki iki minimumo, belieka tik išlygint ir suformuot gėlytę.
Atsakyti
mes su sunum dabar kai tik uzmiega mazelis pietu miego- uzsiminejam langu dekoravimu wub.gif net sunku pasakyti kam tai labiau patinka biggrin.gif mano darbas-padaryti konturus, jo-uzpildyti spalvomis...

ai , dar viena labai faina daikciuka nupirkau paskutiniu metu. toki vaikiska a la keramika uzsiimti ... nezinau kaip vadinasi... nu toks kur dedi molio gabala, ir ji suka , o tu su delnais formuoji vazeles, puodelius ir t.t . blink.gif biggrin.gif na gal supratot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2005 05 20, 15:43)
mes su sunum dabar  kai tik uzmiega mazelis pietu miego- uzsiminejam langu dekoravimu  wub.gif net sunku pasakyti kam tai labiau patinka  biggrin.gif  mano darbas-padaryti konturus, jo-uzpildyti spalvomis...

ai , dar viena labai faina daikciuka nupirkau paskutiniu metu. toki vaikiska a la keramika uzsiimti ... nezinau kaip vadinasi... nu toks kur dedi molio gabala, ir ji suka , o tu su delnais formuoji vazeles, puodelius ir t.t . blink.gif  biggrin.gif  na gal supratot  biggrin.gif

O kur tu pirkai ta daikta, kur keramika uzsiimti, ten tipo toks kur puodus ziedzia?
Atsakyti
aha, atseit puodams ziest smile.gif bet ten toki smulkesni darbeliai gaunasi smile.gif o pirkau, tai kaune Jonelio kiemely, savanoriu pr. buvo deze visa sulamdyta, o siaip viskas gerai. kainavo 30 lt rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2005 05 20, 16:43)
mes su sunum dabar  kai tik uzmiega mazelis pietu miego- uzsiminejam langu dekoravimu  wub.gif net sunku pasakyti kam tai labiau patinka  biggrin.gif  mano darbas-padaryti konturus, jo-uzpildyti spalvomis...

Kaip jums sekasi dekoruoti langus? wub.gif
Kokiais dažais spalvinat? rolleyes.gif
Gal kokią nuotraukėlę? rolleyes.gif
Atsakyti