Kiaušiniai ir drugeliai fantastiški
Kur tu karoliuku gaut daug ir pigiai?
ieskau bet nerandu
ieskau bet nerandu
QUOTE(Mintee @ 2005 05 05, 14:32)
Kaune Bazėje yra. Pakelis po lituką kainuoja. Bet spalvų neperdaugiausia.
Sakė Gariūnuose yra labai daug po 0.90 Lt.
QUOTE(Irunia @ 2005 05 05, 13:44)
Kaune Bazėje yra. Pakelis po lituką kainuoja. Bet spalvų neperdaugiausia.
Tai kad tuose pakeliuose labai mazai... Jeigu rimtai biseriu uzsiiminet- ziukio asaros tie maisiukai...
QUOTE(krika @ 2005 04 19, 13:03)
tai norit pasakyti, kad visą butelį kišti į orkaitę o jis nesprogs? atsiprašau, bet niemad butelio neteko kišti į orkaitę tai ir nežinau
o manau, juk tų dažų ilgam užtenka, juk galima prasisukti ir su daugiau butelių. tada ir kaina nebaisi
o manau, juk tų dažų ilgam užtenka, juk galima prasisukti ir su daugiau butelių. tada ir kaina nebaisi
Butelį galima kišti į orkaitę ir jis tikrai nesprogs. Tik jį reikia įdėti į šaltą orkaitę, o kai orkaitė kaista tai ir butelis drauge. Stiklas pradeda lydytis 400 laipsnių temperatūroje, jei neklystu.
Kai buteliai "iškepa" aš juos išimu tik tada, kai orkaitė atšala, nes dėl didelių temp. skirtumų tikrai gali skilti ar kt.
O dažų užtenka ilgam ir galima prisipirkus įvairių spalvų nupiešti daug daug butelių...
ačiū už paprotinimą
As irgi noreciau parasyti apie savo hobi. Nezinau ant kiek jis yra netradicinis, bet as megstu daryti visokius aksesuarus, rankinukus ar siaip grazius dalykelius is karoliuku, is medzio, odos, medziagos ir siulu, stiklo, akmenu. Is karoliuku tai pinu dirzus, darau papuosalus. visa kita naudoju visokiems dirbiniams.Paskutiniu metu atradau labai faina dalyka - virve is grubaus neapdirbto lino. labai graziai atrodo tokia virve apviniuoti buteliai, ypac kai dar papuosi juos ornamentais is akmenuku ar karoliuku. o siai pamacius koki idomu daikta visada sugalvoju ka is jo galima padaryti ar kur panaudoti, taigi mano hobis ar pomegis visa laika pleciasi, nes kazkada viskas prasidejo nuo rankinuku nerimo....
QUOTE(Onora @ 2005 05 04, 23:09)
Не проходит
QUOTE(BUoga @ 2005 05 06, 20:35)
As irgi noreciau parasyti apie savo hobi. Nezinau ant kiek jis yra netradicinis, bet as megstu daryti visokius aksesuarus, rankinukus ar siaip grazius dalykelius is karoliuku, is medzio, odos, medziagos ir siulu, stiklo, akmenu. Is karoliuku tai pinu dirzus, darau papuosalus. visa kita naudoju visokiems dirbiniams.Paskutiniu metu atradau labai faina dalyka - virve is grubaus neapdirbto lino. labai graziai atrodo tokia virve apviniuoti buteliai, ypac kai dar papuosi juos ornamentais is akmenuku ar karoliuku. o siai pamacius koki idomu daikta visada sugalvoju ka is jo galima padaryti ar kur panaudoti, taigi mano hobis ar pomegis visa laika pleciasi, nes kazkada viskas prasidejo nuo rankinuku nerimo....
Laukiam nuotraukyciu
Va dar vienas pavyzdėlis iš fantastikos srities. Čia vėl vienos iš mano mamos mokinių darbelis. Tik man nelabai prie širdies toks laiko ir pinigų švaistymas. Jau geriau kokį aksesuarą pasigaminti
http://www.7ya.ru/ph...&PhotoID=761253
http://www.7ya.ru/ph...&PhotoID=761253
QUOTE(BUoga @ 2005 05 06, 20:35)
Va va, pernai gal 5 rankinukus nunėriau, šiemet antrą skraistę neriu, bet jau mąstau apie trečią. Tai kokia prognozė, neišgydoma su paūmėjimais?