Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

QUOTE(krika @ 2005 04 19, 14:02)
norėjau dar paklausti, ar darant kokią figūrėlę iš druskos tešlos, tai jau ją reikai labai saugoti, kad nesudūžtų? ko ji dar gali bijoti  g.gif
o tuos antspaudukus irgi reikia kišti į orkaitę džiovinimui?

nu bet toks grožis visų darbelių  wub.gif

Dar bijo dregmes sie darbeliai. Todel juos reikia gerai isdziovinti. Arba ilgai ant radijatoriaus, arba trumpiau orkaitej smile.gif
Atsakyti
Ačiū, mamos, už pagyras blush2.gif
Atsakyti
Sveikos netradicinių rankdarbių mėgėjos 4u.gif ,
Na, nežinau ar čia pataikiau ar ne, tačiau baisiai noriu piešti blush2.gif . Šiaip papaišau su akvarele, tušu, guašu ir pan. Noriu baisiai piešti su aliejiniais dažais ant drobės. Nesuprantu, kas užėjo, tačiau taip užėjo, kad negaliu benustygti vietoje. Suprantu, kad man nepasiekti vos vidutinio menininko lygio, tačiau taip kartais norisi atitrūkti su teptuku rankose. Nuo visų mokslų, referatų, magistrinių ir t.t. Gal galit kas patarti kaip taposi drobės aliejiniais dažais? Kokia drobė turi būti? Kaip gruntuoti? Gal galima kur pasimokyti paprasčiausių techninių paslapčių Kaune?
Atsakyti
QUOTE(vilvyt @ 2005 04 26, 15:18)
Sveikos netradicinių rankdarbių mėgėjos 4u.gif ,
Na, nežinau ar čia pataikiau ar ne, tačiau baisiai noriu piešti blush2.gif . Šiaip papaišau su akvarele, tušu, guašu ir pan. Noriu baisiai piešti su aliejiniais dažais ant drobės. Nesuprantu, kas užėjo, tačiau taip užėjo, kad negaliu benustygti vietoje. Suprantu, kad man nepasiekti vos vidutinio menininko lygio, tačiau taip kartais norisi atitrūkti su teptuku rankose. Nuo visų mokslų, referatų, magistrinių ir t.t. Gal galit kas patarti kaip taposi drobės aliejiniais dažais? Kokia drobė turi būti? Kaip gruntuoti? Gal galima kur pasimokyti paprasčiausių techninių paslapčių Kaune?

Gal atidarom temele - piesimas, tapymas ir pan, nes as irgi megstu papaisyti. Tik su pastelem savaitgali paishiau.
O paruostu gruntuotu drobiu ant remo yra Thomas phillipse pirkti. Ivairiu dydziu.
Atsakyti
Ačiū, Onora,
O gal žinai kur galima techninių paslapčių pasimokyti? Vis tiek tų plonybių yra nemažai. Kaip paruošti dažus, kaip valyti, prižiūrėti teptukus (dažai juk aliejiniai) ir pan.
Atsakyti
QUOTE(vilvyt @ 2005 04 29, 07:57)
Ačiū, Onora,
O gal žinai kur galima techninių paslapčių pasimokyti? Vis tiek tų plonybių yra nemažai. Kaip paruošti dažus, kaip valyti, prižiūrėti teptukus (dažai juk aliejiniai) ir pan.

teptukus po tapymo reikia pamerkti i specialu alieju (tuo paciuir dazai yra skiedziami- turetu buti pirkti dailes parduotuvese), o paskui nusausinami skudureliu.
O kur ka pasimokyti- tai tikrai nezinau, nes nesidomejau tuo.
O siaip tai knygynuose yra knygu apie tapyba, bet tik pavarciau jas, o nepirkau, nes man smagiau paciai eksperimentuoti.
Atsakyti
Ateinu čia su fotkėm, nes čia tokie nelabai tradiciniai darbeliai smile.gif
Čia tokį ežį mano sesuo pasidarė ir pasikabino po lempa wub.gif Man gražu, tik biškį mes su dukryte svečiuose buvom, tai apipešiojom blush2.gif
user posted image
O čia mano daryta Kalėdom šaka (ta blizganti), gilumoje matosi kerpė apraizgyta tais šniūrais kur gėles raizgo (nežinau pavadinimo blush2.gif )
user posted image
Čia iš smėlio
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 01 gegužės 2005 - 18:44
moriu ikelti savo darbelio nuotraukyte bet jos neina ideti...gal kas pagelbeti nori? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2005 05 02, 18:15)
moriu ikelti savo darbelio nuotraukyte bet jos neina ideti...gal kas pagelbeti nori? mirksiukas.gif

Ar čia nori įkelt? Į šį skyrelį?
Reikia turėt 100 žinučių, jei keli iš kompo.
Atsiųsk man vaidullkaz@yahoo.com. Įkelsiu.
Atsakyti
Indijos darbelis
[attachmentid=19295]

Labai gražu 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Indija, nerealiai gražu wub.gif Man labai patinka visokios kompozicijos su smėliu, akmenėliais, kriauklelėm thumbup.gif
Atsakyti
tikrai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti