Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

QUOTE(kriziuke @ 2005 04 17, 17:44)
aciu  ax.gif ten paprastas guasas  blush2.gif  tik bandziau isijaust ir pamaisyt spalvas  tongue.gif

Tikrai super gavos, nu ir kantrybę turi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
negalejau sustoti 4 dienas.. biggrin.gif ir dabar labai norisi, tik tingiu per lietu eit i parduotuve smulkios druskos, jei tureciau su kuo sijot druska tai pabandyciau ta savo baisiaja panaudot tongue.gif
Atsakyti
Kriziuke, o kuo dazei?

As kazkada irgi visokius lipdydavau - visokias zuvis spalvingas, gelytes ir pan., tai su aliejiniais tapymo dazais daziau, labai gerai buvo, o dabar tie dazai suseno, nebetiko piesimui - tai ismeciau sad.gif O naujus pirkti brangoka...
Atsakyti
daziau paprastu guasu..viena dezute turejau tarybiniu dazu,kur dideles bankes guaso,o kita dezute nusipirkau "Saulutej" 6 spalvu,bet maciau norfoj 12 spalvu uz 7 lt,aisku bonkutes nedideles,bet labai grazios spalvos,o nudazius lakuodavau automobiliu laku tongue.gif ,taip ir spalva suintensyvina ir atsilaiko ilgiau..
Atsakyti
Čia kažkuri minėjot, kad neturit smulkios druskos tešlai daryt. O aš skaičiau, tik nepamenu kur, kad reikia naudot stambią druską. Ir kadangi tokios turejau tai ir išbandžiau. Tik ne nulipdyt ką nors, nes trūksta man gyslelės, o dukrytės kojytės ir rankytės antspaudukus darėm. Tai labai gerai gavos. Tie druskos kristaliukai gražiai matos thumbup.gif
Atsakyti
Kaip faina ,nerez thumbup.gif isivaizduoju kaip bus idomu dukrytei po daug metu turet tuos ispaudus.. wub.gif

o del teslos,tai tokiam dideliam daiktui tinka ir rupi druska,bet kiek as lipdziau,tai geriausiai man gaunas is labai smulkios..tada mazyciai daikciukai dailiau atrodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2005 04 18, 10:31)
Čia kažkuri minėjot, kad neturit smulkios druskos tešlai daryt. O aš skaičiau, tik nepamenu kur, kad reikia naudot stambią druską. Ir kadangi tokios turejau tai ir išbandžiau. Tik ne nulipdyt ką nors, nes trūksta man gyslelės, o dukrytės kojytės ir rankytės antspaudukus darėm. Tai labai gerai gavos. Tie druskos kristaliukai gražiai matos  thumbup.gif

Nerez, laaabai įspūdinga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nerez thumbup.gif Aš taip pat iš druskos tešlos dariau ranyčių atspaudus , tai druska išlipo į viršų , dabar atrodo kaip apšarmojusios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Woman @ 2005 02 25, 18:29)

Taigi. Aš piešiu stiklui skirtais dažais ir ilgai užsiknisau kol suradau kokie ir kaip piešti...

Jie yra kontūriniai - tūbelėse ir buteliukuose, kuriuos reikia piešti su teptuku.
Pirma pieši kontūrą, pvz.: gėlytes ar kokias figūras. Dieną palauki kol išdžius ir tada spalvini viduriukus. Tie džiūsta ilgiau.
O kai jau piešinys baigtas, kad geriau laikytų reikia "iškepti" - įkišti į orkaitę 20 min. 120 - 150 laipsnių temperatūroje. Tada beveik nenusilupa.
Tinka ir dažai skirti keramikai. Sako, kad jų prikepti nereikia, bet aš vistiek kepu.
O kainos tai kaip čia pasakius... Viena tūtelė ar buteliukas kainuoja 10 - 14 Lt. O reiktų kelių spalvų, kad būtų gražu. Dar teptukai, dar skiediklis pavalymui, jeigu nubėgtų... Be kokių 60 - 70 lt nelabai pradėsi. Nors galima nusipirkti vieną kontūriuką ir kokį dažą ir pabandyti... Dovanos labai geros ir gražios gaunasi...
tai tiek.

tai norit pasakyti, kad visą butelį kišti į orkaitę blink.gif o jis nesprogs? atsiprašau, bet niemad butelio neteko kišti į orkaitę tai ir nežinau blush2.gif

o manau, juk tų dažų ilgam užtenka, juk galima prasisukti ir su daugiau butelių. tada ir kaina nebaisi biggrin.gif
Atsakyti
norėjau dar paklausti, ar darant kokią figūrėlę iš druskos tešlos, tai jau ją reikai labai saugoti, kad nesudūžtų? ko ji dar gali bijoti g.gif
o tuos antspaudukus irgi reikia kišti į orkaitę džiovinimui?

nu bet toks grožis visų darbelių wub.gif

man labai gražu su buteliais - apipaišyti, siūlais pavynioti, ir dar žinau spalvoto popieriaus pripilti thumbup.gif
bet va apsidairiau per kambarį, ir nei vienos vietos nėra kur galėčiau kažką panašaus įkišti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Senti @ 2005 04 17, 11:01)
Gal kas galėtų pasiūlyti kažką įdomaus ką būtų galima pasidaryti ir patalpinti ant sekcijos viršaus - pas mane nemaža kampinė sekcija, ant viršaus laukiau tik vieną svyrančią gėlę kuri kažkodėl pradėjo nykti, tai nukėliau ją ir dabar taip tuščia liko g.gif . Nuo sekcijos iki lubų 30-40 cm tarpas. Gal galit pagelbėti kokiomis nors įdėjomis cry.gif verysad.gif

Gal tiktu kokia sausa puokste? smile.gif Aisku, toks darbelis dulkes "rinktu", nes jo kaip kitu tiesiog nenuvalysi, bet man tai labai grazu... Pavyzdziui koks medelis is sudziuvusiu roziu labai super! Ir is vis: kas turi dziovintu roziu, patariu- pabandykit pasidaryti sausu roziu medeli- labai grazu, ir interjero tikrai nepagadinsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerez @ 2005 04 18, 10:31)
Čia kažkuri minėjot, kad neturit smulkios druskos tešlai daryt. O aš skaičiau, tik nepamenu kur, kad reikia naudot stambią druską. Ir kadangi tokios turejau tai ir išbandžiau. Tik ne nulipdyt ką nors, nes trūksta man gyslelės, o dukrytės kojytės ir rankytės antspaudukus darėm. Tai labai gerai gavos. Tie druskos kristaliukai gražiai matos  thumbup.gif

Na, tiesiog super! smile.gif thumbup.gif Matai, dar ir paveiksliuka is tu antspaudeliu padarei...! thumbup.gif
Atsakyti