Ups....
Pagyriau ne tą ką reikia....
Safarikids norėjau pagirti už gražius kiaušinukus
Safarikids,tavo meno kurinukai tokie superiniai!!!
QUOTE(Astra @ 2005 03 29, 20:49)
Safarikids,tavo meno kurinukai tokie superiniai!!!
Šitą idėją nusižiūrėjau žurnale, tik niekaip negalėjau rasti pirkti kiaušinių iš jūros putos (putplasčio). Taigi, tik "pamėgdžiojau" svetimą kūrybą
QUOTE(safarikids @ 2005 03 30, 08:46)
Šitą idėją nusižiūrėjau žurnale, tik niekaip negalėjau rasti pirkti kiaušinių iš jūros putos (putplasčio). Taigi, tik "pamėgdžiojau" svetimą kūrybą
Ir aš savo nuomonę įterpsiu. Labai gražūs , na tiesiog ne tas žodis gražūs . O dėl svetmos kurybos pamėgdžiojimo, tai galiu pasakyti, kad tai nėra taip jau blogai. Juk darbelius darei tu ir tikiu, kad į juos sudėjai tiek šilumos ir kantrybės, kad pamėgžiojimu to nepavadinsi. Aš galėčiau tai pavadinti- įdėjos pasiskolinimu. labai gražu.
Oi, mergaitės čia tiek visokių gražių dalykų prisižiūrėjau pas jus Jūs tikros šaunuolės
Gal kas galėtų pasiūlyti kažką įdomaus ką būtų galima pasidaryti ir patalpinti ant sekcijos viršaus - pas mane nemaža kampinė sekcija, ant viršaus laukiau tik vieną svyrančią gėlę kuri kažkodėl pradėjo nykti, tai nukėliau ją ir dabar taip tuščia liko . Nuo sekcijos iki lubų 30-40 cm tarpas. Gal galit pagelbėti kokiomis nors įdėjomis
Gal kas galėtų pasiūlyti kažką įdomaus ką būtų galima pasidaryti ir patalpinti ant sekcijos viršaus - pas mane nemaža kampinė sekcija, ant viršaus laukiau tik vieną svyrančią gėlę kuri kažkodėl pradėjo nykti, tai nukėliau ją ir dabar taip tuščia liko . Nuo sekcijos iki lubų 30-40 cm tarpas. Gal galit pagelbėti kokiomis nors įdėjomis
su kuom paišot ant butelių?
nu jau grožis, seilė tysta
nu jau grožis, seilė tysta
Užsukau ir aš į jūsų skyrelį. Prisižiūrėjau visokiausių grožybių. Bet labai noriu paprašyti pagalbos. Darželyje bus šventė ir reikia iš visokiausių antrinių žaliavų padaryti darbelį. Pvz., iš tuščio pieno pokelio ar jogurto indelio, mineralinio butelio, degtukų dežutės ir t.t. Galva plyšta, bet įdėjos neturiu. Gal kas darėt, matėt, patarkit. Ačiū.
Nors vėlykos praėjo, bet parašysiu kokius vyščiukus darau aš. Pasidarau skylučių su adata, ten kur skiauterė, sparneliai ir uodegytė. Išpučiu baltymą su tryniu. Iš raudono popieriaus iškerpu snapelį, skiauterytę ir kartu su šniūriuku priklijuoju, šniūriukas tam kad kabėtu.Tada tepu visą klyjais ir volioju į miežines kruopas. Į sparnelių skylutes prikišu plūnksnų, nu kad ir iš pagalvės gražesnių pritraukiu. Beliko iškirpti akutes ir priklijuoti.
Nors vėlykos praėjo, bet parašysiu kokius vyščiukus darau aš. Pasidarau skylučių su adata, ten kur skiauterė, sparneliai ir uodegytė. Išpučiu baltymą su tryniu. Iš raudono popieriaus iškerpu snapelį, skiauterytę ir kartu su šniūriuku priklijuoju, šniūriukas tam kad kabėtu.Tada tepu visą klyjais ir volioju į miežines kruopas. Į sparnelių skylutes prikišu plūnksnų, nu kad ir iš pagalvės gražesnių pritraukiu. Beliko iškirpti akutes ir priklijuoti.
Labas, as naujoke. Viskas labai patiko, ypac ANGELAI.Tiesiog fantastika.Gal turite daugiau ideju, kaip pasigaminti Angela.Gali buti ir siutas.As siunu leles.Kai turesiu galimybe, butinai parodysiu !!!
[COLOR=green]
[COLOR=green]
QUOTE(AGFA @ 2005 04 17, 16:05)
Užsukau ir aš į jūsų skyrelį. Prisižiūrėjau visokiausių grožybių. Bet labai noriu paprašyti pagalbos. Darželyje bus šventė ir reikia iš visokiausių antrinių žaliavų padaryti darbelį. Pvz., iš tuščio pieno pokelio ar jogurto indelio, mineralinio butelio, degtukų dežutės ir t.t. Galva plyšta, bet įdėjos neturiu. Gal kas darėt, matėt, patarkit. Ačiū.
Kažkur buvo apie tai temele, nu bet tartum skradžiai prasmego
Iš degtukų dėžučių galima namelį padaryt klijuojant, kaip iš Lego. Iš pieno pakelių - lesyklėles iškarpyti. Iš plastikinių butelių, padaryti vazeles, apklijuoti makaronais, kruopom, akmenukais ir t.t. Lesyklėles galima ir iš plastikinių butelių padaryti taip pat. Šiaip prigalvot daug galima
as jau ta druskine tesla isbandziau super dalykas ir labai patiko..va ka man pavyko nulipdyt:
karoliai
paveikslelis
lekstute
kiausinio dekliukai, smilkaline, dubeneliai
karoliai
paveikslelis
lekstute
kiausinio dekliukai, smilkaline, dubeneliai
Kriziuke, nuo tiesiog fantastika, tikra menininkė O kokiais dažais dažei, nes spalvos nuostabios ?
aciu ten paprastas guasas tik bandziau isijaust ir pamaisyt spalvas