Įkraunama...
Įkraunama...

Netradiciniai rankdarbiai

QUOTE(Varvara @ 2005 03 23, 16:11)
Bet kaip imanoma pasiekt tokio efekto su modulinu, kad viskas butu taip lygu?? Man tai jis kazkoks sutrukinejes gaunasi su iplysimais, ir ne toks glotnus pavirsius kaip cia, ir kokiais dazais jis uzpaisytas ?  g.gif

Na, nezinau, gal cia koks kitoks modulinas? arba gal ji reikia minkyti ilgai, ranks drekinant, ar pan? blink.gif g.gif
Atsakyti
Pažiūrėkit kaip gražiai galima butelius papuošt http://www.abc-cross...tle_covers.html
Atsakyti
Dar del druskos teslos blush2.gif Kaip suprantu, reikia naudoti smulkia druska, o ne rupia g.gif Ar gerai supratau?
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2005 03 25, 10:05)
Dar del druskos teslos blush2.gif Kaip suprantu, reikia naudoti smulkia druska, o ne rupia g.gif Ar gerai supratau?

Aš sugalvoju pasidaryti dėžutę nagų lakams susidėti, bet smulki druska kaip tik baigėsi, tai rizikuosiu su stambia- ištirpinsiu vandeny, tada miltus sudėsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2005 03 25, 10:05)

Man atrodo, kad smulkia reikia smile.gif As pati niekad nebandziau tos teshlos, bet kazkuri dare is mano parashyto recepto, ir sake, kad gerai gavosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vandens laselis: 25 kovo 2005 - 10:23
Bandysiu parodyti, kas man gavosi iš juostelių ir smeigtukų (ir kiaušinio "karkaso")....

čia duktė labai prašė "raudonų":
user posted image

čia tokie, kokių man pačiai norėjosi:
user posted image

ir vienas jų iš arčiau:
user posted image

4u.gif
Atsakyti
safarikids, labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhe @ 2005 03 29, 15:51)
safarikids, labai gražu wub.gif

ax.gif ačiū... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 03 29, 15:45)
Bandysiu parodyti, kas man gavosi iš juostelių ir smeigtukų (ir kiaušinio "karkaso")....

user posted image

user posted image

ir vienas jų iš arčiau:
user posted image

4u.gif

nu krasataaaaaaaaaaaaaaaaaa thumbup.gif
Atsakyti
g.gif g.gif g.gif Labai grazus darbeliai.Reikes pabandyti.Aciu uz idejas ir recepta.
Atsakyti
QUOTE(safarikids @ 2005 03 29, 15:45)

user posted image

user posted image

ir vienas jų iš arčiau:
user posted image

4u.gif

Fantastika wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Varlyte, man tai liuks thumbup.gif
Atsakyti