QUOTE(Bitkresle @ 2005 03 13, 22:25)
Dar man gražu, kai kavos pupeles, paprastas pupeles, kruopas suklijuoja... Nors ant vazonų nemačiau, tik paveiksliukus, bet dabar taip pagalvojau, kad ir ant vazonų gražu...
O dėl dažymo turbūt reikėtų nueiti į kokią statybinių prekių parduotuvę ir išsiaiškinti, kas liptų prie molinio vazono. Beje, gal būtų gėlytėms geriau, jei jos augtų nedažytam vazone, o šį įstatyti į didesnį dekoruotą indą?
O dėl dažymo turbūt reikėtų nueiti į kokią statybinių prekių parduotuvę ir išsiaiškinti, kas liptų prie molinio vazono. Beje, gal būtų gėlytėms geriau, jei jos augtų nedažytam vazone, o šį įstatyti į didesnį dekoruotą indą?
Su tom kavos pupelem, tai visai idomi ideja . O del to, kad gelem geriau augti nedazytam vazone, tai... Koks gelems skirtumas, kaip tas vazonelis is isores atrodo?
QUOTE(uups @ 2005 03 13, 22:47)
mano viena drauge vazonus papuose nulipdzius ish tokio sukietejancio molio (buna vaikams skirtas,nzn kaip vadinasi,modulinas gal?) visokius daikciukus (saulutes, zhuvytes, sagas, etc) ir juos priklijavus prie vazono. Spalvos visai nesiskiria,- atrodo,kad ish to paties molio lipdyta Man taip graziai nulipdyt nesigautu... bet ideja verta demesio
Kadais pati is tikro molio "mena" dariau, tai si mintis man ypac patinka. Tik va dar patepliot ant virsaus visvien noretusi