QUOTE(cibute2 @ 2009 01 17, 14:37)
Labukas! Gal ir man atsakysite i klausymuka? Mano dukruzei ( jai 6m. ) iskrito apacioje keturi pieniniai dantukai, taciau du is ju isaugo gan didoki ir neliko tarpo augti vienam is nauju dantuku! Kitam dantukui tarpelis liko. Na, nezinau ar aiskiai cia savo mintis issakiau, bet esme ta, kad nera vietos kur augti vienam is dantuku, neliko tarpo... Mes esam ne lietuvoje, cia stomotologas ka daryt neatsake, liepe pasirodyt po metu!
labas, atsakyti kazka galima, bet cia vistik reikia veiksmo o ne kalbu...
viska supratau-vienas dantukas neturi vietos kur dygti-jei iki jam dygstant neiskris iltinukas dantukas isdygs ir augs liezuvio, lupos arba kreivoje padetyje (taip jau gamtos suredyta)... paziurekite atydziai ar tie du isdyge dantukai arti vienas kito? jei yra mazas tarpelis pamokinkite dukrele kai turi laiko su pirstuku stumti dantukus viena arciau kito taip, kad toj puseje kur nera visai vietos jos bent kiek atsirastu... aisku, cia yra griebimasis siaudo...
geriausias dalykas butu apsilankyti pas odontologa-ortodonta, jis patars ka daryti, jei reikes padarys mergaitei plokstele, kuri siek tiek pastums dantukus ir padarys vietos tiesiai dygti dantukui...
gali buti ir taip, kad kai sudygs kruminiai dantukai teks deti breketus ir taip istiesinti kreivus dantukus, breketais padaryti vietos kitiems dantukams vietos (labai gali buti, kad jei antri dantukai isdigs tiesiai neliks vietos iltiniams dantukams, jie dygs kreivai)... tajgi toks mano pamastymas...