Įkraunama...
Įkraunama...

Virtualus odontologijos kabinetas

kur nebrangiai gydo dantys? jau viskuom nusiviliau verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės, gal žinote telefoną vaikų odontologijos kabineto, kuris yra netoli klinikų Kaune, einant tiesiai link akių skyriaus? Jis įsikūręs studentų bendrabutyje.
Atsakyti
reikalingas vaikų chirurgas-odontologas Klaipėdoje. Gal kas žino g.gif
Atsakyti
Na va siand buvom pas savo poliklinikos odontologe,bando mano maziuka prisisnekinti kad leistu dantukus taisyti,jei nepavyks teks i klinikas vaziuot taisyt. Norejau paklausti ar yra cia mamyciu kur klinikose (Kauno) taise savo maziukams dantukus,kaip ten juos taiso,uz ka teko moket? Ar narkoze jei daro reik patiems uz ja susimoketi r ji yra kompensuojam,as jau tam ruosiuosi nes abejoju ar pavyks su juo graziuoju susitarti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enriko mama: 13 rugpjūčio 2008 - 13:22
gal kas zino ar vilniuje yra gydytoju kurie taiso vaikams dantis su narkoze? nes maniskiui jau sugede 4 dantys ir niekaip nesileidziai.. kiti gydytojai per jega negydo.. o zalgiryje tik istraukia dantis ir informuoja, kad gali nebeisaugti kiti vietoj pieniniu kruminiu .. gal turit kas patarima ?
arba kur rasti toki gydytoja kuris kad ir per preivarta sutaysytu dantis? nes kiek apejom kabinetu ne vienas to daryti nesutiko sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meka: 18 rugpjūčio 2008 - 22:12
Laba diena.
Norėčiau gauti info, ar galima trauktis dantį, taikant pilną narkozę? Kiek žinau tai yra atliekama KMUK.
Buvau vakar trauktis šaknį, tai maniau, kad numirsiu. Ir alpti pradėjau, galop apsivėmiau, o rezultatas tik pusė ištrauktos šaknies sad.gif Antradienį vėl liepė ateiti, o aš depresuoju, nes net nenoriu apie tai pagalvoti. Reikia iš viso ištraukti 2 šaknis ir 2 protinius.
Papildyta:
QUOTE(Meka @ 2008 08 18, 23:55)
gal kas zino ar vilniuje yra gydytoju kurie taiso vaikams dantis  su narkoze? nes maniskiui jau sugede 4 dantys ir niekaip nesileidziai.. kiti gydytojai per jega negydo.. o zalgiryje tik istraukia dantis ir informuoja, kad gali nebeisaugti kiti vietoj pieniniu kruminiu .. gal turit kas patarima ?
arba kur rasti toki gydytoja kuris kad ir per preivarta sutaysytu dantis? nes kiek apejom kabinetu ne vienas to daryti nesutiko sad.gif

Baikite juokus, netaisykite per prievartą schmoll.gif
Mano pažįstama gavo siuntimą savo keturmetei dukrytei ir nuvažiavo į KMUK. Ištraukė su narkoze.
Papildyta:
QUOTE(Enriko mama @ 2008 08 13, 15:21)
Na va siand buvom pas savo poliklinikos odontologe,bando mano maziuka prisisnekinti kad leistu dantukus taisyti,jei nepavyks teks i klinikas vaziuot taisyt. Norejau paklausti ar yra cia mamyciu kur klinikose (Kauno) taise savo maziukams dantukus,kaip ten juos taiso,uz ka teko moket? Ar narkoze jei daro reik patiems uz ja susimoketi r ji yra kompensuojam,as jau tam ruosiuosi nes abejoju ar pavyks su juo graziuoju susitarti  verysad.gif

Jau atsakiau smile.gif Taiso mažiesiems. Jei su siuntimu, tai nemokamai atlieka. Duoda narkozę.
Atsakyti
gal kas zino ar vilniuje yra gydytoju kurie taiso vaikams dantis  su narkoze? nes maniskiui jau sugede 4 dantys ir niekaip nesileidziai.. kiti gydytojai per jega negydo.. o zalgiryje tik istraukia dantis ir informuoja, kad gali nebeisaugti kiti vietoj pieniniu kruminiu .. gal turit kas patarima ?

Mes rytoj eisim pirma karta pas dantuku gydytoja prie juozapo parduotuves(pasilaiciuose) jai nori paklausiu ar jie taiko narkoze vaikui, bet mane iskarto perspejo jai vaikas nesiduoda jie vistiek taiso bet uz papildoma 50 litu mokesti uz sugaista laika su tuo vaikuciu.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal kas nors ka nors galetumete pasakyti apie veneringa? Cia zinau, kad kazkas panasaus i estetini plombavima ax.gif Kokie pliusai/ minusai. Mano dantukai ne itin tiesus verysad.gif tai mastau kaip galeciau pagrazinti savo sypsena be kabiu smile.gif Buciau labai dekinga, jei pasidalintumete patirtimi ar turima informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
iskilo tokia problemele,bvaupas odontologe rautis dantu tai man suleido nuskausminamuju trauke apatini krumini danti pries 2savaites tai man apatine lupa dar neatsileido po vaistu g.gif noreciau suzinoti kodel taip nutiko ir ka man daryti?
Atsakyti

Mano vaikas - autistas, todėl irgi nesileidžia tvarkytis dantų... Į KMUK nepatariu važiuoti, nes ten dantis tik ištraukia, bet negydo, be to ilgos eilės, kol ten patenki. Aišku, su siuntimu ten nemokama, tačiau jei neduosi papildomai, tai priežiūra pasibaisėtina... O jei norite geros priežiūros, narkozės, dantukų plombavimo, ne tik išrovimo, taip pat uždėti silantus, tai patariu važiuoti Vilniuje į Baltijos-Amerikos kliniką. Ten nėra eilių, priims ir ekstra atveju, aišku visa tai kainuos. Mes už trijų valandų narkozę, dantų išrovimą, plombavimą ir silantus, taip pat priežiūrą po narkozės sumokėjom apie 800 litų, bet manau, jog tai palyginus maža kaina už tai, kad netraumuojamas vaikas ir dirba tikrai kvalifikuotas personalas. Todėl patariu pasiskambinti ten, viską pasiteirauti, kas jus domins ir sėkmingo gydymo mirksiukas.gif
Atsakyti
prašau padėti mano sūnui 6 metai jau pametė du apatinius dantukus bet nauji mūsų nedžiugina auga kreivokai o antram vietos maža tai jis ir trečia jau išstumia kad pačiam tilpt , o kur tada tilps tas kuriam priklauso būti 3? tikiuosi aiškiai paaiškinau ar dabar galima kažka įtakot daryt nežinau ... tikiuosi sulaukt patarimu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 09 27, 21:37)
prašau padėti mano sūnui 6 metai jau pametė du apatinius dantukus bet nauji mūsų nedžiugina auga kreivokai o antram vietos maža tai jis ir trečia jau išstumia kad pačiam tilpt , o kur tada tilps tas kuriam priklauso būti 3? tikiuosi aiškiai paaiškinau ar dabar galima kažka įtakot daryt nežinau ... tikiuosi sulaukt patarimu  verysad.gif

Pas mus panaši problema, viršui iškrito3 dantukai, vienas viršutinis priekinis išaugo kaip ir savo vietoj o antras kažkaip toliau(tarp priekinių dantukų nemažas tarpas) ir tam trečiam dantukui dygti kaip ir vietos nėra g.gif (nors jau pora men. kai pieninis iškrito ir niekas kol kas nedygsta g.gif )
Atsakyti