QUOTE(Enriko mama @ 2008 07 23, 00:54)
Mano suneliui genda keturi priekiniai dantukai,nuo virsaus prie sakneliu yra gelsvos skilutes,jos pasirode dar neturint 2m iltinukas vienas aptrupejas,siuo metu skilutes nedideja,visa beda du virsutiniai kruminiai dantukai,jie kiauri ir nutrupeja,
suneliui daznai juos skauda,ant vieno net pulinukas buvo susidares. Bijau kad nuvedus pas stomatologa nepasakytu kad reik laukti kol iskris,nes taip jau syki buvo.Ar butina tokius dantukus taisyti ir ar su narkoze,nes pats niekaip nenusedetu,beja kiek toks malonumas kainuoja,savo poliklinikoj nemokamai neturi taisyti?
pasisakyisu ir aš, mes turim tokią pačią problemą, sakau garsiai dantukus reikia taisyti būtinai, mes irgi galvojom dėl narkozės tai net buvom į eilę užsirašę operacijai šitai, bet viską apgalvojom ir nusprendėme taisyti įprastu būdu, reziume mūsų visi dantukai krūminiai sutaisyti, priekiniai ištrupėję, bet paguoda ta ,kad jų neskauda
, beje vieną dantį buvom susilaukę kol pradėjo skaudėti va čia tai jau baisu kol sutaisė daug ašarų teko nubraukti, verkėm visi tetis aš ir mažiukas, bet deja čia juokauti neverta , nes po šitais dantukais yra nuolatinių dantų kaip čia pavadinti aš ne žinovė
gal užuomazgos, ir tam kad jų nepažeisti dantis būtina taisyti , o dar pas jus skaudantys dantys tik marš pas odontologą ir tik nedelskit
, nes jei dar bijosit ir lauksit kažko tada tikrai liksit be dantų
, dėl sėdėjimo, na mes kai buvo mažis sodinomės sau ant kelių ir stipriai laikėm, na moralinė trauma yra bet kas reikia tas reikia, taisėmės poliklinikoje nes privačiose jei pats nesėdi tai ir netaiso mol netraumuoja vaiko
, o dabar jau vaikštom reguliariai ir pats pasėdi ir eina jau tik su viena ašarte, nenori, bet žino, kad reikia
, ką padarysi