Įkraunama...
Įkraunama...

Virtualus odontologijos kabinetas

QUOTE(zave @ 2008 04 27, 19:26)
Perskaiciau tik paskutini lapa,  bet matau tik klausimus. Ar sitoje temeleje kas nors konsultuoja?

moderatorė
Paskutinį kartą aktyvus  2006 04 28, 09:28

taip kad... ax.gif
Atsakyti
sveiki turiu jau koki men problema ,man ant dantenos virs kruminio danties ,ant dantenos atsirado patines guzas ,o daba jau ant to guzo atsirado tokie daugialypiai du pulinukai...ar tai rimta ...vis baidausi eiti pas odontaloga,nes gyvenu uk o jie cia nekaip taiso jau turejau pamoka ...gal galima kaip nors paciai issigydit?tiesa is ryto tas dantis visada buna sukiles...
Atsakyti
gerai cia konsultuoja smile.gif jau ir pati spejau issigydit!!!
Atsakyti
QUOTE(Odontologė @ 2006 04 28, 09:27)
Sveikutės. Ko gero padariau galutinę išvadą, kad su konsultacijomis SM nebespėju  verysad.gif . Labai smagu buvo su jumis bendrauti šiuos du metus  wub.gif . Paprašiau Supermamos, kad paliktų temelę atvirą jūsų diskusijoms, o gal pavyks surasti naują konsultantę. O šiaip linkiu, kad jūsų ir jūsų vaikučių dantukai būtų sveiki ir stiprūs  4u.gif

Atsakyti
Labutis turiu odontologei klausimuka smile.gif Vakar mano amzylei istyno vienos veiduko puses zandukas.Galzinote kodel???Tojepuseje kalasi du dantukai,viena svirsuje,kita sapacioje.Bet kai ji juoktis pradeda,jos sypsena iskreiptaikita puse smile.gif Ar gali taip buti,deldantuku kalimosi?
Atsakyti
as odontologe.tik del dantu kalimosi, nes jei neturite dantu, tai ir problemu nera. jei patinusi pazandziu sriti- gali buti padideje limfmazgiai
Atsakyti
o man iškilo klausimas, gydžiausi privačioj stomatologijos klinikoj, buvo užvesta kortelė, ir sugalvojau pakeisti gydymo įstaigą, ar aš galiu reikalauti, kad man atiduotų užvestą kortelę.
Atsakyti
Gal ir man kas atsakys?! ax.gif Mano maziukei, jai dveji, tarp priekiniu dantuku yra tarpas. Ar reikia dabar imtis kokiu priemoniu, ar laukti kol iskris pieniniai dantukai ir tada ziureti?
Atsakyti
Mano suneliui genda keturi priekiniai dantukai,nuo virsaus prie sakneliu yra gelsvos skilutes,jos pasirode dar neturint 2m iltinukas vienas aptrupejas,siuo metu skilutes nedideja,visa beda du virsutiniai kruminiai dantukai,jie kiauri ir nutrupeja,suneliui daznai juos skauda,ant vieno net pulinukas buvo susidares. Bijau kad nuvedus pas stomatologa nepasakytu kad reik laukti kol iskris,nes taip jau syki buvo.Ar butina tokius dantukus taisyti ir ar su narkoze,nes pats niekaip nenusedetu,beja kiek toks malonumas kainuoja,savo poliklinikoj nemokamai neturi taisyti?
Atsakyti
QUOTE(Enriko mama @ 2008 07 23, 00:54)
Mano suneliui genda keturi priekiniai dantukai,nuo virsaus prie sakneliu yra gelsvos skilutes,jos pasirode dar neturint 2m iltinukas vienas aptrupejas,siuo metu skilutes nedideja,visa beda du virsutiniai kruminiai dantukai,jie kiauri ir nutrupeja,suneliui daznai juos skauda,ant vieno net pulinukas buvo susidares. Bijau kad nuvedus pas stomatologa nepasakytu kad reik laukti kol iskris,nes taip jau syki buvo.Ar butina tokius dantukus taisyti ir ar su narkoze,nes pats niekaip nenusedetu,beja kiek toks malonumas kainuoja,savo poliklinikoj nemokamai neturi taisyti?

pasisakyisu ir aš, mes turim tokią pačią problemą, sakau garsiai dantukus reikia taisyti būtinai, mes irgi galvojom dėl narkozės tai net buvom į eilę užsirašę operacijai šitai, bet viską apgalvojom ir nusprendėme taisyti įprastu būdu, reziume mūsų visi dantukai krūminiai sutaisyti, priekiniai ištrupėję, bet paguoda ta ,kad jų neskauda mirksiukas.gif , beje vieną dantį buvom susilaukę kol pradėjo skaudėti va čia tai jau baisu kol sutaisė daug ašarų teko nubraukti, verkėm visi tetis aš ir mažiukas, bet deja čia juokauti neverta , nes po šitais dantukais yra nuolatinių dantų kaip čia pavadinti aš ne žinovė g.gif gal užuomazgos, ir tam kad jų nepažeisti dantis būtina taisyti , o dar pas jus skaudantys dantys tik marš pas odontologą ir tik nedelskit verysad.gif, nes jei dar bijosit ir lauksit kažko tada tikrai liksit be dantų verysad.gif, dėl sėdėjimo, na mes kai buvo mažis sodinomės sau ant kelių ir stipriai laikėm, na moralinė trauma yra bet kas reikia tas reikia, taisėmės poliklinikoje nes privačiose jei pats nesėdi tai ir netaiso mol netraumuoja vaiko doh.gif, o dabar jau vaikštom reguliariai ir pats pasėdi ir eina jau tik su viena ašarte, nenori, bet žino, kad reikia verysad.gif , ką padarysi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 23 liepos 2008 - 02:01
Prasau skubaus atsakymo! Musu vyresnelei iskrito aptiniai pieniski dantukai. Dygsta nauji, taciau vienas is ju jau gerokai islindes ir auga kreivokai, jam tiesiai augti neleidzia sone esantis dantukas, kuris jau irgi truputi kliba. Vakar vedziau pas dantista(airijoj) parodyt, paziurejo ir pasake, kad suprantu problema, bet neraunam mes, nes po to, kai isdygs visi dantukai bus galima briketus deti, kurie ir islygins dantuka! Ar cia normalu? Kam tie briketai, jai isrovei ta klibanti dantuka ir naujas dantukas sau auga be kliuciu?! Ar as klystu? Net nezinau, ka daryt? Ar gerai mano tas dantistas?
Atsakyti
geros odontologes- geras kabinetas 4u.gif
Atsakyti