Įkraunama...
Įkraunama...

Virtualus odontologijos kabinetas

QUOTE(agatonik @ 2007 09 11, 19:32)
Pasitarem, bet ji mums si ikiortodontini treineri pardave.
Gal kas tiesino datis tokiu treineriu ir galetu pasidalinti savo pastebejimais?

nesuprantu, tai jeigu ji ta treineri padare, tai ji ir turi zinoti kaip viskas vyksta g.gif ar gerai, kad tas dantukas kliba ar blogai...juk kiti zmones, kurie su tuo susidure, manau patys savavaliskai nenusprende kaip elgtis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La fraise: 12 rugsėjo 2007 - 17:35
QUOTE(La fraise @ 2007 09 12, 19:30)
nesuprantu, tai jeigu ji ta treineri padare, tai ji ir turi zinoti kaip viskas vyksta g.gif  ar gerai, kad tas dantukas kliba ar blogai...juk kiti zmones, kurie su tuo susidure, manau patys savavaliskai nenusprende kaip elgtis  g.gif

Treineri gydytoja nedare.
Ji pasake, kad viskas tvarkoj. Bet kiek klausiau kitu zmoniu nuomones, sake kad taip neturetu buti.
Sis dantukas jau maziau juda! Bet is pradziu nemazai klibejo, kad pabijojau vaikui kietiesnio maisto duoti ir labai issigandau. Dabar juda kitas. Bet dantukai po truputi tiesinasi.
Paskaiciau cia forume apie ploksteles ir breketus, kad labai sugadina dantu emali doh.gif Tai turbut sis treineris geresnis variantas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agatonik: 12 rugsėjo 2007 - 20:18
QUOTE(agatonik @ 2007 09 12, 21:11)
Treineri gydytoja nedare.
Ji pasake, kad viskas tvarkoj. Bet kiek klausiau kitu zmoniu nuomones, sake kad taip neturetu buti.
Sis dantukas jau maziau juda! Bet is pradziu nemazai klibejo, kad pabijojau vaikui kietiesnio maisto duoti ir labai issigandau. Dabar juda kitas. Bet dantukai po truputi tiesinasi.
Paskaiciau cia forume apie ploksteles ir breketus, kad labai sugadina dantu emali doh.gif Tai turbut sis treineris geresnis variantas.

tai gal del to ir juda, kad tiesinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 09 13, 10:09)
tai gal del to ir juda, kad tiesinasi  g.gif

Viska isaiskinau!
Kalbejau su mamytem, kurios tiesino dantukus savo vaikams tokiu treineriu, tai irgi dantukai judejo.
Dabar jos yra labai patenkintos rezultatu, ju vaiku dantukai tapo tiesiesni!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agatonik: 15 rugsėjo 2007 - 15:39
QUOTE(agatonik @ 2007 09 15, 16:38)
Viska isaiskinau!
Kalbejau su mamytem, kurios tiesino dantukus savo vaikams tokiu treineriu, tai irgi dantukai judejo.
Dabar jos yra labai patenkintos rezultatu, ju vaiku dantukai tapo tiesiesni!

tai saunu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2007 09 15, 21:32)
tai saunu  mirksiukas.gif

Dekui uz palaikyma! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ar yra poreikis odontologo onsultacijom? turiu pazistama, kuris mielai konsultuotu.
Atsakyti
QUOTE(lyrika @ 2007 11 28, 15:55)
ar yra poreikis odontologo onsultacijom? turiu pazistama, kuris mielai konsultuotu.

Visada ne pro šalį mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas susiduret su tokiu dalyku ?
Jau trecias menuo skauda burnos gleivine, jinai isberta baltais taskiukais, lupos dziusta. Vienu zodziu prastai... Stomatologe pries pora menesiu itare stomatita, dabar jau , kai jis taip ir nepraejo-burnos kandidamikoze. Gal kas buvot susidure, kaip gydyti ? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
jau keleta metu man ant dusios sedi zandikauliu nesutapimo beda. kai mokiaus vidurinej nesiryzau detis breketu, nes "kaip tai atrodys" ir t.t. galu gale 3 kurse ryzausi nueiti pas ortodontus. ejau pas pati profesoriu Kaune, pas ji buvau ir mokyklos laikais. pries keleta metu jis man kalbejo apie plecianti virsutini zandikauli aparata, breketus ir galbut po to - operacija. kai nuejau 2 kurse, t.y. pernai, jis man jau kalbejo tik apie abieju zandikauliu oprecija iskart ir breketus po jos, galutiniam sutvarkymui. pasak jo, jau virsutrinis zandikaulis sukietejes ir pletimo aparatelis nepades. nuejau pas kita ortodonte konsultacijai, ji sake, kad verta isbandyt ta pletikli. bet operacijos galbut reikes vistiek. anyway,pradejom procesa. nesiojau ta mechanizma, jis man isplete zandikauli, tarp priekiniu dantu tarpas atsirado... tada uzdejo breketus. dantys isirikiavo graziai, taciau kaip ir rasoma literaturoj, vaizdas tik pablogejo - kai dantys issitiesino, apatinis zandikaulis dar labiau atsikiso. ji zada deti vidines gumytes, kurios turetu atitraukti zandikauli atgal, taciau as jau pradejau viskuo abejoti. operacija neislenda is galvos trecia menesi, nebezinau ne ka daryti.

profesorius man isdeste operacijos rizika - yra tikimybe, kad nutrauks nerva ir liksiu apskritai atvepusiu zandikauliu invalide,k uria teks maitint visa gyvenima. atbaidanti mintis... taciau pasiskaicius cia ir kitur internete istoriju, lyg ir noriu ryztis tai operacijai. tik dabar pradedu abejoti savosios gydytojos kompetencija. ar gydymo procesas eina "i tema"? t.y. 1. plestas virsutinis zandikaulis 2. breketai. 3. bandymas apatini zandikauli atitraukti atgal. 4. ???

nujauciu, kad operacija bus neisvengiama...

tai va ir klausimelis: ar nebus taip, kad tie pletikliai ir breketai nueis velniop ir man lygins abu zandikaulius, o ne viena?

abejoniu pilna galva, norisi kuo greciau viska baigt, jau pavargau sad.gif o dar ne metu nera, kai breketai uzdeti. vidury gydymo keisti gydytoja turbut irgi negerai?
Atsakyti
QUOTE(cannabia @ 2007 12 12, 14:17)
Sveiki,
jau keleta metu man ant dusios sedi zandikauliu nesutapimo beda. kai mokiaus vidurinej nesiryzau detis breketu, nes "kaip tai atrodys" ir t.t. galu gale 3 kurse ryzausi nueiti pas ortodontus. ejau pas pati profesoriu Kaune, pas ji buvau ir mokyklos laikais. pries keleta metu jis man kalbejo apie plecianti virsutini zandikauli aparata, breketus ir galbut po to - operacija. kai nuejau 2 kurse, t.y. pernai, jis man jau kalbejo tik apie abieju zandikauliu oprecija iskart ir breketus po jos, galutiniam sutvarkymui. pasak jo, jau virsutrinis zandikaulis sukietejes ir pletimo aparatelis nepades. nuejau pas kita ortodonte konsultacijai, ji sake, kad verta isbandyt ta pletikli. bet operacijos galbut reikes vistiek. anyway,pradejom procesa. nesiojau ta mechanizma, jis man isplete zandikauli, tarp priekiniu dantu tarpas atsirado... tada uzdejo breketus. dantys isirikiavo graziai, taciau kaip ir rasoma literaturoj, vaizdas tik pablogejo - kai dantys issitiesino, apatinis zandikaulis dar labiau atsikiso. ji zada deti vidines gumytes, kurios turetu atitraukti zandikauli atgal, taciau as jau pradejau viskuo abejoti. operacija neislenda is galvos trecia menesi, nebezinau ne ka daryti.

profesorius man isdeste operacijos rizika - yra tikimybe, kad nutrauks nerva ir liksiu apskritai atvepusiu zandikauliu invalide,k uria teks maitint visa gyvenima. atbaidanti mintis... taciau pasiskaicius cia ir kitur internete istoriju, lyg ir noriu ryztis tai operacijai. tik dabar pradedu abejoti savosios gydytojos kompetencija. ar gydymo procesas eina "i tema"? t.y. 1. plestas virsutinis zandikaulis 2. breketai. 3. bandymas apatini zandikauli atitraukti atgal. 4. ???

nujauciu, kad operacija bus neisvengiama...

tai va ir klausimelis: ar nebus taip, kad tie pletikliai ir breketai nueis velniop ir man lygins abu zandikaulius, o ne viena? 

abejoniu pilna galva, norisi kuo greciau viska baigt, jau pavargau sad.gif o dar ne metu nera, kai breketai uzdeti. vidury gydymo keisti gydytoja turbut irgi negerai?

O kas tavo ortodonte? Kaip supratau, pas tave apatinis zandikaulis atsikises i prieki, ar ne? Jei taip, tai pas mane buvo panasiai, bet man net nesiule plecianti zandikaulio aparata,man pasake iskart, kad reikies breketu ir po to operacijos. Jei dar turesi klausimu, tai rasyk i AZ. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labadiena, norejau paklausti kokia yra normali protinio dancio rovimo procedura, kaip suprantu ji isrovus lieka nemaza skyle tai ja turbut uzsiuva ar kaip ? g.gif turbut kad isvengti infekcijos geriami antibiotikai ? Ar nereikalingi jokie vaistai, islupa ir viso gero ? Kokios galimos komplikacijos ?
Atsakyti