Sveiki.
Tikiuosi mano klausimas nenugarmės į nebūtį vien dėl to, kad bus 50ame psl
taigi, mistika pas mane vyksta
1. nebeveikia windows live messenger jau ilgai ilgai (bandziau perinstaliuot, bandziau paprastą msn messenger- nieko. troubleshoot rašo, kad su proxy server ir key ports kažkas negerai. bet kaip tą taisyt, tai kas ten žino..)
Beje, kai prisijungiau per mobiliaką, tai pamačiau, kad rodo mano vyro niką online!! čia tai išvis cirkas. tada MB pripuolęs parašė "sau" kažką tokio kaip "dink aš tave matau", ir tada anas stebuklingai dingo

tai kaip taip gali būt?
2. Karts nuo karto apatiniam dešiniam kampe ismete erroro lentele su uzrasu "ip error" ar kazkas pan.
3. wireless neveikia jau ilgai. rodo kad connected, rodo, kad greitis excellent ir tt, bet realiai niekas neveikia. buvom nunešę kompiuterastams pažiūret, tai patikrino visus nustatymus , bet vistiek neveikia. sakė, kad greičiausiai koks virusas. baisiai brangiai plešia tie kompiuterastai, ir išvis baisu kompą patikėt kažkokiems nepažįstamiems

anksciau visad tik draugų prašydavau, -deja šiuo metu draugu netoliese nėra
4. sako, kad windows xp naudojant reikia būtinai užsidėti password'ą. tai aš taip ir padariau, nuėjus į user accounts. bet kai įjungiu kompą, niekas manęs jokių slaptažodžių neprašo. tai whatta hell????? be to, dar bajeris buvo- user accounts man rode, kad yra administrator, guest account ir kažkoks ten Machine A- limited account.. tai čia gal kažkoks neduokdie šnipas?

ištryniau aš ją, bet vistiek tebemąstau- kas per...?
5. internet explorer nebenaudoju jau senokai, bet būna kartais ir problemų dėl to, nes kai kurios programos reikalauja būtinai tik jo. na čia tik šiaip pasiguodžiau
daug visokių nesąmonių vyksta, gal dar ir ne visas čia išvardinau .. kažkaip neramu net darosi

tai būtų įdomu sužinoti, kad protingieji mano apie visa tai