Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

QUOTE(Taktas @ 2007 10 13, 20:57)
Jeigu viskas normaliai tai po simbolio nesant tarpo deda kabutes viršuje, esant tarpui apačioje.

blink.gif ni. atrodo taip paprasta, ne visur taprus po taško reiškias dėjau.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 10 13, 20:36)
O čia veiksmas vyksta worde?

Papildyta:

Tuomet žiurek koks process apkrauna kompiuterio darbą. Reiktu pasižiurėti kokios programos startuoja kartu su win, ir nereikalingas išmesti.
Papildyta:

O po kokių veiksmų taip atsitiko? gal ką instaliavote?

aha. blaškiausi...utorrent parsisiunčiau, su Nero irgi bandžiau susidraugauti, ir staiga pakibo...momentais atsigauna, bet po kiek laiko vėl tas pats...gal reikia kažką ištrinti?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 10 13, 18:36)

Tuomet žiurek koks process apkrauna kompiuterio darbą. Reiktu pasižiurėti kokios programos startuoja kartu su win, ir nereikalingas išmesti.

pažiūrėt tai pažiūrėjau, kokios programos startuoja, bet būtų labai smagu, jei suprasčiau, kurios iš jų nereikalingos biggrin.gif Pagal pavadinimus pažinau vos kelias.
Atsakyti
viena iš startuojančių - nwiz (nwiz.exe/install). Kas čia per daiktas? Ar nebus koks nepageidaujamas ir man gyvenimą gadinantis?
Atsakyti
Sveiki ir aš norėčiau paprašyti pagalbos,gal kas paaiškintų nes jau nieko nebesuprantu,pas mane yra windows vista ir anksčiau viskas būdavo gerai, o dabar jau kelios dienos kai įsijungiu kompa ir apačioje rodo ne windows vista juosta o windows classic, aš pasikeičiu vėl į windows vista bet kai vėl įsijungiu kompa iš naujo ir vėl ta pati pilka classic juosta ir nebesugalvoju kaip padaryti kad rodytų kaip anksčiau vista juosta. doh.gif Tikiuosi kad aiškiai viska parašiau blush2.gif
Atsakyti
Mazgis nučiupo spauzdintuvo cd ir visą subraižė,teko perinstaliuot kompiuterį,žinoma,ir spauzdintuvą instaliuot iš naujo,bet cd.sugadintas.Gal galit patart kur ieškot ?Modelis HP PSC 1510
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 17, 13:19)
Mazgis nučiupo spauzdintuvo cd ir visą subraižė,teko perinstaliuot kompiuterį,žinoma,ir spauzdintuvą instaliuot iš naujo,bet cd.sugadintas.Gal galit patart kur ieškot ?Modelis HP PSC 1510

ČIA
QUOTE(Špokas @ 2007 10 16, 15:05)
Sveiki ir aš norėčiau paprašyti pagalbos,gal kas paaiškintų nes jau nieko nebesuprantu,pas mane yra windows vista ir anksčiau viskas būdavo gerai, o dabar jau kelios dienos kai įsijungiu kompa ir apačioje rodo ne windows vista juosta o windows classic, aš pasikeičiu vėl į windows vista bet kai vėl įsijungiu kompa iš naujo ir vėl ta pati pilka classic juosta ir nebesugalvoju kaip padaryti kad rodytų kaip anksčiau vista juosta.  doh.gif  Tikiuosi kad aiškiai viska parašiau  blush2.gif

Džiaukis, kad ta tavo "višta" dar iš viso pasileidžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 17 spalio 2007 - 12:23
Ir vėl aš 4u.gif O kurį siųstis blush2.gif
http://h10025.www1.h...;product=428800
Atsakyti
QUOTE(Tito_mama @ 2007 10 17, 13:48)
Ir vėl aš  4u.gif  O kurį siųstis  blush2.gif
http://h10025.www1.h...;product=428800

Turėtų ir šito užtekti.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 17, 13:22)

Džiaukis, kad ta tavo "višta" dar iš viso pasileidžia.

Kaip ir ačiū už patarima ir už mandagumą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokas @ 2007 10 17, 14:50)
Kaip ir ačiū už patarima ir už mandagumą  sad.gif

biggrin.gif neįsižeisk, bet šiuo metu su "vištomis", 97% jų vartotojų turi daug rimtesnių problemų. Sorry, bet tikrai yra tokia realybė.
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif ne į temą, bet Palemonai, patinka man tavo parašas, ėjau pasitikrint ar tikrai toks mano IP biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti