Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

QUOTE(ycikas555 @ 2007 10 09, 18:26)
nero      programikės neturi?

ne neturiu...o kaip ja parsisiust ir kokia reikalinga kad is kompo i diska butu galima perkelt ir muzika ir nuotraukas??? unsure.gif
Atsakyti
Gal kas nors ir man padėtų ax.gif neseniai buvau pasigavusi iš skypes virusą kažkokį, pas mane nero instaliuota, tai nesijaudinau visai, maniau susidoros. Bet dabar dirbant kompiuteris ima užlūžinėt, užstringa ir niekas nebeveikia, tada perkraunu ir vėl kuriam laikui gerai. Atsisiunčiau avasta,bet jis nieko nerado, o kompiuteris toliau kaprizinasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeira @ 2007 10 09, 20:43)
Gal kas nors ir man padėtų  ax.gif  neseniai buvau pasigavusi iš skypes virusą kažkokį, pas mane nero instaliuota, tai nesijaudinau visai, maniau susidoros. Bet dabar dirbant kompiuteris ima užlūžinėt, užstringa ir niekas nebeveikia, tada perkraunu ir vėl kuriam laikui gerai. Atsisiunčiau avasta,bet jis nieko nerado, o kompiuteris toliau kaprizinasi  verysad.gif

nero nėra antivirusinė programa ji skirta irašinėti cd ar dvd tau reikia kokio kasperski arba nod32 arba kita kokia antivirusine
Atsakyti
QUOTE(simionka @ 2007 10 09, 19:53)
ne neturiu...o kaip ja parsisiust ir kokia reikalinga kad is kompo i diska butu galima perkelt ir muzika ir nuotraukas??? unsure.gif

tai per nero muziką galėtum perisikelt, o foto kodėl negali copy paste? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 10 09, 18:26)
nero      programikės neturi?

O nero paprastą ar su kokiu skaičiuku? Beto gal žinai iš kur ją galima atsisiųsti? rolleyes.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simionka @ 2007 10 10, 07:39)
O nero paprastą ar su kokiu skaičiuku? Beto gal žinai iš kur ją galima atsisiųsti? rolleyes.gif  g.gif  biggrin.gif

Pasiskaityk turėtum rasti atsakymą
http://www.supermama...?...st&p=351197
Atsakyti
Sveiki, jau 2 dienas man dažnai neatidaro puslapių, įvairiausių. Tiesiog rašo "The page cannot be displayed", bet trumpam. Padarau refresh kelis kartus, užkrauna. Neatidaro tokių kaip delfi, supermamos, yahoo, žodžiu, įvairiausių. Kame problema? Anksčiau taip nebuvo. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 10 10, 10:41)
Sveiki, jau 2 dienas man dažnai neatidaro puslapių, įvairiausių. Tiesiog rašo "The page cannot be displayed",  bet trumpam. Padarau refresh kelis kartus, užkrauna. Neatidaro tokių kaip delfi, supermamos, yahoo, žodžiu, įvairiausių. Kame problema? Anksčiau taip nebuvo. Ačiū 4u.gif

"Prismaugtas" interneto srautas, nespėjus užkrauti baigiasi limitas ir duoda tą užrašą.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 10, 09:52)
"Prismaugtas" interneto srautas, nespėjus užkrauti baigiasi limitas ir duoda tą užrašą.

o čia tas prismaugtas, tai kaip suprast? kad labai užkrautas žmonėmis? lotuliukas.gif ar kaip nors galima sutavrkyt tai?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2007 10 10, 12:59)
o čia tas prismaugtas, tai kaip suprast?

Ugniasienės ir naršyklės parametrai, interneto greitis - daugelis veiksnių įtaką daro.
Atsakyti
nezinau ar i ta temele papuoliau blush2.gif , bet gal kas nors galetumet padeti. Sumazejo raides neiskaitomai, pavyzdziui kai bunu google puslapyje ir kai ko nors ieskau, kai ismeta paieskos rezultatus, tai tei tokiuom mazom raidelem, kad iskaityti praktiskai neimanoma, arba kai bunu forume supermamose, temos antraste dar galiu iskaityti, o kas po ta temele parasyta tai jau nebe. nu ir sumaliau as cia doh.gif , bet gal suprasit mano beda ir galesit kas nors padeti.
Atsakyti
QUOTE(everesta @ 2007 10 10, 13:51)
nezinau ar i ta temele papuoliau  blush2.gif , bet gal kas nors galetumet padeti. Sumazejo raides neiskaitomai, pavyzdziui kai bunu google puslapyje ir kai ko nors ieskau, kai ismeta paieskos rezultatus, tai tei tokiuom mazom raidelem, kad iskaityti praktiskai neimanoma, arba kai bunu forume supermamose, temos antraste dar galiu iskaityti, o kas po ta temele parasyta tai jau nebe. nu ir sumaliau as cia  doh.gif , bet gal suprasit mano beda ir galesit kas nors padeti.

Jeigu Mozilla naršyklė Rodymas-> Teksto aukštis-> pasirinkti kokį nori aukštį

Internet Explorer View -> Text size -> pasirenki kokį norį
Atsakyti