Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

QUOTE(ycikas555 @ 2007 10 07, 02:22)
user posted image
tools /  options  susirandi ir pasikeiti kiek dienu laikyt tau puslapius

Prie to pačio ir aš paklausiu.Ar slapukus būtina laikyti iki jų galiojimo pabaigos? Aš padariau, kad galiotu iki Firefox seanso pabaigos, ar tai nieko blogo? g.gif 4u.gif
Ir dar būtų vienas klausimėlis ax.gif Ar galma kaip nors nustatyti, kad nešokinėtų langas, siūlantis įdiegti naujus papildinius? Pati jieškojau, bet neradau.. blush2.gif Labai jau nervuoja, kai vidury puslapio iššoka ir trugdo doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonkė: 07 spalio 2007 - 09:28
QUOTE(sonkė @ 2007 10 07, 10:25)
Prie to pačio ir aš paklausiu.Ar slapukus būtina laikyti iki jų galiojimo pabaigos? Aš padariau, kad galiotu iki Firefox seanso pabaigos, ar tai nieko blogo? g.gif  4u.gif
  Ir dar būtų vienas klausimėlis ax.gif Ar galma kaip nors nustatyti, kad nešokinėtų langas, siūlantis įdiegti naujus papildinius? Pati jieškojau, bet neradau.. blush2.gif Labai jau nervuoja, kai vidury puslapio iššoka ir trugdo doh.gif  doh.gif

dėl papildymų žiurėk advanced update skyrelį. dėl slapukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 10 06, 23:22)
user posted image
tools /  options  susirandi ir pasikeiti kiek dienu laikyt tau puslapius

As visai ne to klaisiau ax.gif gal blogai paiskinau,man adresyne niekas neissisaugo doh.gif
pvz: kad nereiketu kas kart i google ivedineti "supermama" tiesig eini i adresuna ir paspaudi.Randu kokius fainus puslapiukus,ir issisaugai adresyne.tai as dabar visada turiu uzsirasyti ant lapuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 10 07, 13:15)
As visai ne to klaisiau  ax.gif  gal blogai paiskinau,man adresyne niekas neissisaugo  doh.gif
pvz: kad nereiketu kas kart i google ivedineti "supermama" tiesig eini i adresuna ir paspaudi.Randu kokius fainus puslapiukus,ir issisaugai adresyne.tai as dabar visada turiu uzsirasyti ant lapuku  doh.gif

naudoji bookmarks ????
g.gif arba rimtai nesuprantu doh.gif nu vakar negėraiu tik girtus vežiojau unsure.gif
ka pas taves rašo remember visited pages for the last ???
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2007 10 07, 14:41)
naudoji bookmarks ????
g.gif  arba rimtai nesuprantu  doh.gif  nu vakar negėraiu tik girtus vežiojau  unsure.gif
ka pas taves rašo remember visited pages for the last ???

Aha bookmarks blush2.gif nu ir ten niekas ilgam neišsisaugo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 10 07, 21:54)
Aha bookmarks  blush2.gif  nu ir ten niekas ilgam neišsisaugo  doh.gif

Nu keista kažkaip g.gif O tu viena kompu naudojies? Gal ištrina kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2007 10 07, 19:18)
Nu keista kažkaip  g.gif  O tu viena kompu naudojies? Gal ištrina kas?  g.gif

Viena ,nes MB nemoka blush2.gif
Atsakyti
nu keista, kaip gali neįsisaugot, tai gal ką ne taip darai?
kaip žymi?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 07, 20:56)
nu keista, kaip gali neįsisaugot, tai gal ką ne taip darai?
kaip žymi?

nu viska normaliai atrodo issaugau,nes pora dienu buna,o paskui viskas dingsta.Nu man kaskokia nesamone doh.gif sakau gal kos virusiukas gyvena kuris "sueda" mano adresyna cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 10 08, 01:01)
nu viska normaliai atrodo issaugau,nes pora dienu buna,o paskui viskas dingsta.Nu man kaskokia nesamone  doh.gif  sakau gal kos virusiukas gyvena kuris "sueda" mano adresyna  cool.gif

O kaip išsaugai adresus ? Nupasakok visą procedūrą, nes čia kažkokia mistika pas tave dedasi.
Atsakyti
Gal žinot ir galit pasakyt kodėl dabar neberodo nuotraukų, kurias buvau įkėlusi per img kodą šiam forume, nors anksčiau rodė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2007 10 08, 01:01)
nu viska normaliai atrodo issaugau,nes pora dienu buna,o paskui viskas dingsta.Nu man kaskokia nesamone  doh.gif  sakau gal kos virusiukas gyvena kuris "sueda" mano adresyna  cool.gif
normaliai tai kaip? nu kaip ir palemonas klausia, pasakyk kaip darai porcedūrą, maž-a ką, gal ką ne taip blush2.gif
o naskčiau viskas gerai būdavo?
šiaip tai neteko girdėti tokio atvejo..

QUOTE(Mona187 @ 2007 10 08, 10:03)
Gal žinot ir galit pasakyt kodėl dabar neberodo nuotraukų, kurias buvau įkėlusi per img kodą šiam forume, nors anksčiau rodė? g.gif

arba foto ištrynei iš albumo, arba pakeitei vietą ir jų neberodo, nes adreso direktorija pasikeitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 08 spalio 2007 - 11:39