Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

QUOTE(sonkė @ 2007 09 29, 16:59)
Šaukiuos ir aš pagalbos help.gif Po kompo perinstaliavimo štai kas pasidarė: negaliu rašyt el. adreso, nes vietoj eta ženkliuko deda kabutes ir kai atidarinėja naują puslapį, tai sekundę ekranas pasidaro pilkas su juodu stačiakampiu pašonėj arba pusę ekrano pilka spalva uždengia.Perinstaliavo ne pas mane, tai gal bevežant te kas atsikratę gali būt?verysad.gif Kame bėdos kas kas žinot? 4u.gif  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 30, 17:04)
O tas kompas pirmą kartą jungiamas prie interneto? Netvork wizardą pasileisk

nesiojamas ne pirma kart prijungtas,o personalinis pirma kart.Kas cia per netvork wizardas? blush2.gif as visiskai apie pc nieko nesuprantu,atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nioka @ 2007 09 30, 18:46)
nesiojamas ne pirma kart prijungtas,o personalinis pirma kart.Kas cia per netvork wizardas?  blush2.gif  as visiskai apie pc nieko nesuprantu,atsiprasau  blush2.gif

Control panel->network setuo wizard. O ten jau pasirenki koki būdu jungiesi prie interneto. Nes atrodo kad pas jus neveikia tcp/ip protokolas
Papildyta:
QUOTE(sonkė @ 2007 09 30, 18:41)

Koks kompas? Nešiojamas? Dėl vaizdo, gali būti kad trūksta vaizdo draiverių. O etos problema gaili būti pasirinkus netinkamą klaviatūros išdėstymą.
Atsakyti
Gal žinot, kaip pakeisti, kad kai atsisiunti paveiksliuką kokį ar nuotrauką, Desktope išsisaugotų GIF Image ar JPEG Image formatu? Matyt kažko esu pridirbus, kad dabar išsisaugo PHP File formatu doh.gif doh.gif Bandžiau keisti programas per Properties, bet nieko nesigauna lieka ta pati, o tokio tipo nerandu pas save kompe unsure.gif
Atsakyti
Koks kompas? Nešiojamas? Dėl vaizdo, gali būti kad trūksta vaizdo draiverių. O etos problema gaili būti pasirinkus netinkamą klaviatūros išdėstymą.
[/quote]
Stacionarus kompas.Tada dėl vaizdo reiks kreiptis į tą žmogų, kuris perinstaliavo, kad patvarkytų.Aš jau išsigandau, kad čia gedimas koks nebūtų..O kaip suprast netinkamas klaviatūros išdėstymas? Ar tam įtakos gali turėt perinstaliavimas? Nes daugiau viskas po seno likę, o tos problemos anksčiau nebuvo... 4u.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonkė: 01 spalio 2007 - 08:18
Čia ne problema tiesiog klausimas, paliko įdomu kodėl, tik nžn kur klaust.

Kai įsidedi saitus į bookmarks (favourties) prie kai kurių yra jų ženkliukai o prie kai kurių nu taip kaip apibrėžiau, nėra?
tai no ko čia priklauso, ir ar galima padaryt kad būtų? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 01, 12:08)
Čia ne problema tiesiog klausimas, paliko įdomu kodėl, tik nžn kur klaust.

Kai įsidedi saitus į bookmarks (favourties) prie kai kurių yra jų ženkliukai o prie kai kurių nu taip kaip apibrėžiau, nėra?
tai no ko čia priklauso, ir ar galima padaryt kad būtų?  g.gif
user posted image

Čia nuo saito savininko priklauso - rodo logotipą prie adreso ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 01, 12:12)
Čia nuo saito savininko priklauso - rodo logotipą prie adreso ar ne.

mastau.gif bet pvz toks hotmailas, kai atsidarai puslapį, adreso laukelyje rodo, tik kai įsidedi nebe g.gif
user posted image

o kai kurių nerodo net laukelyje, pvz splius, ar delfi stotys tos kur pas mane yra..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 10 01, 12:17)
mastau.gif bet pvz toks hotmailas, kai atsidarai puslapį, adreso laukelyje rodo, tik kai įsidedi nebe  g.gif
user posted image

o kai kurių nerodo net laukelyje, pvz splius, ar delfi stotys tos kur pas mane yra..

Ir kai atidarai neatsiranda ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 01, 12:21)
Ir kai atidarai neatsiranda ?

favourituose?
nea neatsiranda, būna tas baltas lapelis

hm dabar per naują įsidėjau į favouritus, ir tą pagr hotmail psl o ne kur tik paštas, ir viskas atsirado.

o kiti ne, bet jų ir nėra adreso laukelyje tai nėr ko norėt...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 01 spalio 2007 - 11:27
QUOTE(nioka @ 2007 09 30, 13:59)
Sveiki,turiu tokia bedelia,pasijungem interneta,skype veikia,bet jokio puslapio neatidaro,nesuprantu kame reikalas???

Tai ar internetas kompe atsirado? Kokia buvo problema?
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 10 01, 18:05)
Tai ar internetas kompe atsirado? Kokia buvo problema?

Ne,neatsidaro.Mum,kai vede interneta i nesiojama kompa,kazkoki kompakta dejo ir instaliavo,tai as galvoju,kad gal ir i personalini reik instaliuot,kad veiktu internetas?
Atsakyti