Kad ji dar neužrakinta automatiškai
Sorry už

QUOTE(Mona187 @ 2007 07 07, 21:27)
Turbūt jauti euforiją kai ką nors pirmiau už kitus padarai ?

QUOTE(Palemonas @ 2007 07 08, 16:13)
Tai žinoma

Aktyviausių praeitos temos patarėjų penketukas
Makalius 93
Palemonas 53
Padėjėjas 46
Taktas 45
dds 31

Makalius 93

Palemonas 53

Padėjėjas 46

Taktas 45
dds 31
QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 16:22)
Aktyviausių praeitos temos patarėjų penketukas
Makalius 93
Palemonas 53
Padėjėjas 46
Taktas 45
dds 31

Makalius 93

Palemonas 53

Padėjėjas 46

Taktas 45
dds 31
Nu ir netingėjimas tavo

Gal ir man kas galėtų padėti?Skaičiau skaičiau ,bet apie spalvas nieko neradau,taigi drystu klausti jusu nuomonės
Šiandien nei iš šio nei iš to kompo vaizdas ėme ir užtemo,kas buvo balta tapo vyšninės spalvos,o žalios apskritai neliko...keisčiausia kad niekas prie jokių parametrų nagų nekišo,nieko nespaudė,vaizdas tiesiog ėmė ir užtemo
restartavau kompa,pabandziau nustatyti spalvas su tais mygtukais kur yra ant monitoriaus(flatron ez T710PH) bet rezultato jokio.galiausiai netukusi kantrybes nutariau remontuoti "rusisku" metodu ir gerokai trinktelejau.padėjo
kas čia galejo buti?

Šiandien nei iš šio nei iš to kompo vaizdas ėme ir užtemo,kas buvo balta tapo vyšninės spalvos,o žalios apskritai neliko...keisčiausia kad niekas prie jokių parametrų nagų nekišo,nieko nespaudė,vaizdas tiesiog ėmė ir užtemo

kas čia galejo buti?
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 08, 16:35)
Nu ir netingėjimas tavo
, o dabar išrink naudingiausius, nes makaliaus patarimai tai
(š ... malimas atsiprašant). Aš I-ą vietą Taktui duočiau.

Taigi ne aš skaičiavau

O dabar keliu savo klausimą iš anos temos, nes ten jau turbūt niekas neužsuks

QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 15:43)
Ne, toks šiuolaikiškesnis, kaip ausinyčių, beje jis ir skirtas, ausinėms arba mikrofonui, tai čia ir skaitosi išėjimas?
Vadinas reikia tik laiduko, kad su kompu sujungt
O programos jokios papildomos nereikia? 

Vadinas reikia tik laiduko, kad su kompu sujungt

QUOTE(Palemonas @ 2007 07 08, 16:35)
Nu ir netingėjimas tavo
, o dabar išrink naudingiausius, nes makaliaus patarimai tai
(š ... malimas atsiprašant). Aš I-ą vietą Taktui duočiau.

Tai kad Makalius daugiau klausinėjo nei patarinėjo

QUOTE(mamiene @ 2007 07 08, 15:51)
Gal ir man kas galėtų padėti?Skaičiau skaičiau ,bet apie spalvas nieko neradau,taigi drystu klausti jusu nuomonės
restartavau kompa,pabandziau nustatyti spalvas su tais mygtukais kur yra ant monitoriaus(flatron ez T710PH) bet rezultato jokio.galiausiai netukusi kantrybes nutariau remontuoti "rusisku" metodu ir gerokai trinktelejau.padėjo
kas čia galejo buti?

kas čia galejo buti?
Man taip būdavo su senu kompu, kuris liko Mažeikuose

QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 16:55)
Taigi ne aš skaičiavau
Aišku reikėjo rašyt aktyviausi šios temos dalyviai, o ne patarėjai

Gali naudoti ir windausine. Ji randasi accessories->entertainment->saund recorder
Papildyta:
QUOTE(mamiene @ 2007 07 08, 16:51)
kas čia galejo buti?

kas čia galejo buti?
Galimi keli variantai. Pirma patikrink ar gerai monitorius sujungtas su kompu. Antra pačiame monitoriuje nėra gero kontakto(šiuo atveju gali buti, kad apsioksidavo kineskopo fiške). galimi ir kiti variantai, bet čia jau remonto subtilybės.
QUOTE(Taktas @ 2007 07 08, 19:05)
Gali naudoti ir windausine. Ji randasi accessories->entertainment->saund recorder
Aišku, ačiū