Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos - 3

2 tema
Atsakyti
Kad ji dar neužrakinta automatiškai biggrin.gif Sorry už poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 07, 21:27)
Senoji tema čia

Turbūt jauti euforiją kai ką nors pirmiau už kitus padarai ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 08, 16:13)
Turbūt jauti euforiją kai ką nors pirmiau už kitus padarai ?  biggrin.gif

Tai žinoma biggrin.gif Be to, ir pasipraktikuoti norėjau, kad mokėčiau tongue.gif Tai ir išmokau dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
Aktyviausių praeitos temos patarėjų penketukas biggrin.gif

Makalius 93 first.gif
Palemonas 53 second.gif
Padėjėjas 46 third.gif
Taktas 45
dds 31
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 16:22)
Aktyviausių praeitos temos patarėjų penketukas  biggrin.gif

Makalius   93 first.gif
Palemonas  53 second.gif
Padėjėjas  46 third.gif
Taktas  45
dds  31

Nu ir netingėjimas tavo biggrin.gif , o dabar išrink naudingiausius, nes makaliaus patarimai tai schmoll.gif (š ... malimas atsiprašant). Aš I-ą vietą Taktui duočiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 08 liepos 2007 - 15:40
Gal ir man kas galėtų padėti?Skaičiau skaičiau ,bet apie spalvas nieko neradau,taigi drystu klausti jusu nuomonės blush2.gif
Šiandien nei iš šio nei iš to kompo vaizdas ėme ir užtemo,kas buvo balta tapo vyšninės spalvos,o žalios apskritai neliko...keisčiausia kad niekas prie jokių parametrų nagų nekišo,nieko nespaudė,vaizdas tiesiog ėmė ir užtemo blink.gif restartavau kompa,pabandziau nustatyti spalvas su tais mygtukais kur yra ant monitoriaus(flatron ez T710PH) bet rezultato jokio.galiausiai netukusi kantrybes nutariau remontuoti "rusisku" metodu ir gerokai trinktelejau.padėjo ax.gif
kas čia galejo buti?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 08, 16:35)
Nu ir netingėjimas tavo  biggrin.gif ,  o dabar išrink naudingiausius, nes makaliaus patarimai tai  schmoll.gif (š ... malimas atsiprašant). Aš I-ą vietą Taktui duočiau.

Taigi ne aš skaičiavau biggrin.gif lotuliukas.gif Aišku reikėjo rašyt aktyviausi šios temos dalyviai, o ne patarėjai blush2.gif

O dabar keliu savo klausimą iš anos temos, nes ten jau turbūt niekas neužsuks biggrin.gif

QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 15:43)
Ne, toks šiuolaikiškesnis, kaip ausinyčių, beje jis ir skirtas, ausinėms arba mikrofonui, tai čia ir skaitosi išėjimas?  g.gif
Vadinas reikia tik laiduko, kad su kompu sujungt  bigsmile.gif  O programos jokios papildomos nereikia?  ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 07 08, 16:35)
Nu ir netingėjimas tavo  biggrin.gif ,  o dabar išrink naudingiausius, nes makaliaus patarimai tai  schmoll.gif (š ... malimas atsiprašant). Aš I-ą vietą Taktui duočiau.

Tai kad Makalius daugiau klausinėjo nei patarinėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiene @ 2007 07 08, 15:51)
Gal ir man kas galėtų padėti?Skaičiau skaičiau ,bet apie spalvas nieko neradau,taigi drystu klausti jusu nuomonės blush2.gif
Šiandien nei iš šio nei iš to kompo vaizdas ėme ir užtemo,kas buvo balta tapo vyšninės spalvos,o žalios apskritai neliko...keisčiausia kad niekas prie jokių parametrų nagų nekišo,nieko nespaudė,vaizdas tiesiog ėmė ir užtemo blink.gif restartavau kompa,pabandziau nustatyti spalvas su tais mygtukais kur yra ant monitoriaus(flatron ez T710PH) bet rezultato jokio.galiausiai netukusi kantrybes nutariau remontuoti "rusisku" metodu ir gerokai trinktelejau.padėjo ax.gif
kas čia galejo buti?

Man taip būdavo su senu kompu, kuris liko Mažeikuose smile.gif Pajudindavau su koja laidus po stalu ir viskas pamažu atsitaisydavo biggrin.gif biggrin.gif Nemanau, kad ten reikia mygtukais ant monitoriaus taisyt...
Atsakyti
QUOTE(Eni @ 2007 07 08, 16:55)
Taigi ne aš skaičiavau  biggrin.gif  lotuliukas.gif Aišku reikėjo rašyt aktyviausi šios temos dalyviai, o ne patarėjai blush2.gif
O dabar keliu savo klausimą iš anos temos, nes ten jau turbūt niekas neužsuks  biggrin.gif

Gali naudoti ir windausine. Ji randasi accessories->entertainment->saund recorder
Papildyta:
QUOTE(mamiene @ 2007 07 08, 16:51)
kas čia galejo buti?

Galimi keli variantai. Pirma patikrink ar gerai monitorius sujungtas su kompu. Antra pačiame monitoriuje nėra gero kontakto(šiuo atveju gali buti, kad apsioksidavo kineskopo fiške). galimi ir kiti variantai, bet čia jau remonto subtilybės.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 07 08, 19:05)
Gali naudoti ir windausine. Ji randasi accessories->entertainment->saund recorder

Aišku, ačiū aciuks.gif
Atsakyti