
O dariau taip. Sumaišiau pusę kg jautienos-kiaulienos faršo su aštriais meksikietiškais prieskoniais, iškepiau kaip pailgus kotletukus, aišku tai esmės neturi nes dedant į kebabą mėsytę suplėšiau gabaliukais..
Toliau padažas, kiek tiksliai dėjau nepasakysiu, bet į indelį dėjau majonezo (apie 250ml, apie 150-200ml naturalaus jogurto, šviežių kapotų krapų, petražolių, česnako granulių, ir porą v.š. tomato, na čia kaip ir česnakiniam padažui, pikantiškam daugiau tomato reikia. Pabaigoj įpyliau šiektiek karšto virinto vandens, kad padažas skystesnis būtų. Gavosi labai panašus į kaunietiškų kebabinių padažą.
Toliau ėmiau tortilijos lapą, patepiau padažu, sudėjau pjaustytus pekino kopūstą, agurką, pomidorą, svogūną, mėsytę, vėl padažiuko, sulanksčiau, dvejose vietose susmeigiau smeigtuu mediniu kad nesuplyštų, ir iš abiejų pusių pakepinau keptuvėje.
Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad keptuvėje pakeptas kebabas bus toks pat traškus ir skanus!
Sekantį kartą bandysiu nufotografuoti, nes šį kart taip gardžiai atrodė, kad iškart suvalgėm
