Ir as pirma karta gaminau kebabus. Norejau standartiskai, nes brangiausiasis idomybiu nemegsta. Mesa keptuveje visai skaniai gavosi. Lavasa ir padaza pirkau parduotuveje + salotos, pomidorai, agurkai ir viskas. Sake patiko
As tai lavasus kebabams kepu pati is paprastos mielines (nesaldzios) teslos reikia iskocioti blynukus kuo ploniau ir kepti ant apverstos keptuves va taip va:
Iskepusius kisu po ranksluosciu
Beje sia ideja radau cia pat supermamose
Na as paskutiniu metu "mirstu" kaip noriu kebabu... ta didiji sukertu kaip nieko nors esu kudena ir galvoju pati pasigaminti. Prisiskaiciau, tai bandysiu. Tik va man del svogunu neaisku, juos gal siek tiek pamarinuot, nes kitaip aitrus bus labai ir mesa bandysiu plonai plonai pakepint net seiles burnoj renkasi, kaip noreciau dabar jo...
O ju pasildyt mikrobangej negalima? O kaip sumustiniu keptuvej - ten neisbega viskas?
Na as paskutiniu metu "mirstu" kaip noriu kebabu... ta didiji sukertu kaip nieko nors esu kudena ir galvoju pati pasigaminti. Prisiskaiciau, tai bandysiu. Tik va man del svogunu neaisku, juos gal siek tiek pamarinuot, nes kitaip aitrus bus labai ir mesa bandysiu plonai plonai pakepint net seiles burnoj renkasi, kaip noreciau dabar jo...
O ju pasildyt mikrobangej negalima? O kaip sumustiniu keptuvej - ten neisbega viskas?
Esu šldžius sumustinių keptuvėje tikrai neišbėga, bet aišku reikia dėti su folija
Siaip turbut geriausiai pasyla.Bet sildant reikia apversti taip tolygiau pašyltu abi pusės
jauciu teflonine tikrai netiktu keptuve, tai jauciu galima kaip picu pagrindus orkaiteje kepti kad ir skardoje, mieline tesla iskeps, bet nebus plona, kad galima butu vyniot... O kokio karscio tas vanduo turi but, jei plikoma tesla daryt, verdantis?
Kazkas grietininio padazo norejo, tai mano mylimiausias, visu beje:grietine, balto vyno actas, druska ir kapareliai, al aliejus, proporcijos pagal skonio receptus, jei del skystumo per tirsta tai nezinau kuo skiest tiesa pasakius, as naudoju ta ekologiska zaliam indely, apie 30 riebumas, tai mums pats tas, nuo aliejaus, acto atsiskiedzia, jei kapareliu kas nemegsta agurkeliai marinuoti neblogai irgi, bet kapareliai ir suruma ir visa kita priduoda, dieviskas skonis gaunas, sekmes! Nieks taip ir neparase tikrovisku tikrovisku receptu, nors viska perskaiciau
Na tai tas is tikriausiu ir panasiausiu buvo paminetas, kur su agurkais, pomidorais, kopustais, svogunais, cesnakiniu padazu, ir mesyte. Tik kad ant iesmo manau nekepsi viso kumpio tai as kaip minejau bandysiu plonai prisipjaustyt, ir pakepint...