QUOTE(lapute33 @ 2009 02 04, 20:38)
As tai lavasus kebabams kepu pati is paprastos mielines (nesaldzios) teslos reikia iskocioti blynukus kuo ploniau ir kepti ant apverstos keptuves va taip va:
Iskepusius kisu po ranksluosciu
Beje sia ideja radau cia pat supermamose
Iskepusius kisu po ranksluosciu
Beje sia ideja radau cia pat supermamose
O čia kaip matau viryklė dujinė? Kažin ar ant elektrinės virykls pavyktų?
QUOTE(Inga654 @ 2009 02 22, 10:35)
O čia kaip matau viryklė dujinė? Kažin ar ant elektrinės virykls pavyktų?
Itariu,kad ir keptuvei pakenktu..pas mane tokia nesvylanti.Kazi kaip butu,kad pakepinciau vidu bijau sugadint.
Reikes ir man pabandyti,pigiau gausis nei pirkti juos siaip o kiek pakuoteje buna tu lavasu?
QUOTE(lapute33 @ 2009 02 04, 21:38)
As tai lavasus kebabams kepu pati is paprastos mielines (nesaldzios) teslos reikia iskocioti blynukus kuo ploniau ir kepti ant apverstos keptuves
Gl gali pasakyti teslos receptuka?
Na as paskutiniu metu "mirstu" kaip noriu kebabu... ta didiji sukertu kaip nieko nors esu kudena ir galvoju pati pasigaminti. Prisiskaiciau, tai bandysiu. Tik va man del svogunu neaisku, juos gal siek tiek pamarinuot, nes kitaip aitrus bus labai ir mesa bandysiu plonai plonai pakepint net seiles burnoj renkasi, kaip noreciau dabar jo...
O ju pasildyt mikrobangej negalima? O kaip sumustiniu keptuvej - ten neisbega viskas?
O ju pasildyt mikrobangej negalima? O kaip sumustiniu keptuvej - ten neisbega viskas?
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 17, 23:56)
Na as paskutiniu metu "mirstu" kaip noriu kebabu... ta didiji sukertu kaip nieko nors esu kudena ir galvoju pati pasigaminti. Prisiskaiciau, tai bandysiu. Tik va man del svogunu neaisku, juos gal siek tiek pamarinuot, nes kitaip aitrus bus labai ir mesa bandysiu plonai plonai pakepint net seiles burnoj renkasi, kaip noreciau dabar jo...
Esu šldžius sumustinių keptuvėje tikrai neišbėga, bet aišku reikia dėti su folija
Siaip turbut geriausiai pasyla.Bet sildant reikia apversti taip tolygiau pašyltu abi pusės
jauciu teflonine tikrai netiktu keptuve, tai jauciu galima kaip picu pagrindus orkaiteje kepti kad ir skardoje, mieline tesla iskeps, bet nebus plona, kad galima butu vyniot...
O kokio karscio tas vanduo turi but, jei plikoma tesla daryt, verdantis?
Kazkas grietininio padazo norejo, tai mano mylimiausias, visu beje:grietine, balto vyno actas, druska ir kapareliai, al aliejus, proporcijos pagal skonio receptus, jei del skystumo per tirsta tai nezinau kuo skiest tiesa pasakius, as naudoju ta ekologiska zaliam indely, apie 30 riebumas, tai mums pats tas, nuo aliejaus, acto atsiskiedzia, jei kapareliu kas nemegsta agurkeliai marinuoti neblogai irgi, bet kapareliai ir suruma ir visa kita priduoda, dieviskas skonis gaunas, sekmes!
Nieks taip ir neparase tikrovisku tikrovisku receptu, nors viska perskaiciau
O kokio karscio tas vanduo turi but, jei plikoma tesla daryt, verdantis?
Kazkas grietininio padazo norejo, tai mano mylimiausias, visu beje:grietine, balto vyno actas, druska ir kapareliai, al aliejus, proporcijos pagal skonio receptus, jei del skystumo per tirsta tai nezinau kuo skiest tiesa pasakius, as naudoju ta ekologiska zaliam indely, apie 30 riebumas, tai mums pats tas, nuo aliejaus, acto atsiskiedzia, jei kapareliu kas nemegsta agurkeliai marinuoti neblogai irgi, bet kapareliai ir suruma ir visa kita priduoda, dieviskas skonis gaunas, sekmes!
Nieks taip ir neparase tikrovisku tikrovisku receptu, nors viska perskaiciau
Na tai tas is tikriausiu ir panasiausiu buvo paminetas, kur su agurkais, pomidorais, kopustais, svogunais, cesnakiniu padazu, ir mesyte. Tik kad ant iesmo manau nekepsi viso kumpio tai as kaip minejau bandysiu plonai prisipjaustyt, ir pakepint...
Sveikutes ir mes bandem daryt kebabus,ir pavyko .labai skanu buvo. http://img3.imagesha.../dsc03771jf.jpg
QUOTE(gabani @ 2010 01 26, 18:04)
Sveikutes ir mes bandem daryt kebabus,ir pavyko .labai skanu buvo. http://img3.imagesha.../dsc03771jf.jpg
labai saunus kebabai gavosi bet labai idomu kur taip pakepinai? gal kartais vaflinei?