QUOTE(prau @ 2008 01 23, 16:46)
sveikutes. as kebabus kepu lavase ir lavasa darau pati. gaunasi kaip tikri. tai va lavasui: 400g miltu, 100g sviesto, ir karsto vandens tiek kad gautusi tesla. i miltus sudeti sviesta ir tol su rankom minkyti, kol taps birus kaip rupus miltai, tuomet pilti karsta vandeni ir minkyti tesla. is teslos iskociokite plonus ir didelius blynus. kad kociojant blynas nekiptu prie stalo gausiai pasibarstykite miltu. as kadangi neturiu keptuves i kuria tilptu toks didelis blynas, tai kepu orkaiteje apie 10min. orkaiteje kepti lavsai gaunasi kietoki, todel suslakstau vandeniu ir uzdengiu dregnu marliu. idaras:mesyte marinuooju para su majonezu ir prieskoniais. issimarinavusi kepinu ant keptuves, tikrai labai skaniai gaunasi, tik nepilkit daug aliejaus. toliau lavasa patepu pacios pasidarytu padazu ( majonezes, 1s. grietines, krapai, zali agurkai ir marinuoti agurkai, skiltele cesnako. viska smulkiai supjaustau ir ismaisau. kad butu skystesnis pilu siek tiek vandens), dedu smulkiai pjaustyta pekino kopusta, mesos gabaliukus, agurka, pomidora ir uzlenkiu is apacios ir is sonu, virsu palieku atvira. kebaba lavase kepu elektrineje vaflineje. super, visiems labai patiko.
šaunuolė, man noras praeitų kebabą valgyt,kol blyną kepčiau, juk tai greitas užkandis , šiaip mačiau pirkt blynų, tik jie kažkodėl buvo pavadinti tortila, bet ne tie kur tikrai tortilos, bet lavašas grynai, o į padažą vietoj grietinės pabandyk kefyro riebaus įpilt ir vandens nepilk, tada tikriau gausis