Kažkada ir aš žiauriai užsimaniau kebabų, bet tų, parduodamų mūsų kioskuose kažkaip nea.
Taigi pasigaminau pati: pakepinau vištienos file su morkomis, įdėjau aštraus pomidorų padažo. Pakui tą mėsytę sudėjau į Tortilijos blyną (man daug skaniau nei lavašas, be to ir skysčiai neprasisunkia)dar pridėjau šiaudeliais pjaustyto agurko, pomidoro, svogūno, prieskonių (beje Thyme yra čiobreliai). Gardumėlis...Gal to ir nepavadinsi kebabu, bet...juk jo norėjosi
QUOTE(mahsa @ 2006 01 25, 10:47)
mamma
o mano vyras persas ir as ten budama is mokau i ssavo uosves ivairiausiu patiekalu.1 is nju kababas kas norit pasakysiu receptuka
o mano vyras persas ir as ten budama is mokau i ssavo uosves ivairiausiu patiekalu.1 is nju kababas kas norit pasakysiu receptuka
Man vyras irgi padaro kartais bet cia mes netokia.bet as negaliu ysivaizduok koks skonis galetu buti mesos tenai irane.jami
Mes vakar gaminome kebabus, tai gavosi š Mamytės, patarkit, kokius ten kopūstus dėti, gal turi būti specialiai pamarinuoti? Nes su šviežiais neskanu
as tai darau labiau ne kepabus o savarmas (nusikopijavau is kebabines)
apkepinu vistiena smulkiai supjauscius,idedu i tortela(paploti),idedu bulvyciu fri,pomidoru agurku ir cesnakinio padazo...labai skanu
apkepinu vistiena smulkiai supjauscius,idedu i tortela(paploti),idedu bulvyciu fri,pomidoru agurku ir cesnakinio padazo...labai skanu
vat vat man ir pirmas kebabu blynas prisviles gavosi... nzn kaip daryt. gal jusu patarimai pades
Skaniausi kebabai Kaune, sumoki 7lt. ir nereikia terliūzytis, o dydis tai ogogo.. net man plačiaburniui kartais labai sunku įveikti normalų kebabą, o Vilniuje kiek kur valgiau tai šlykstūs labai..
Reiks gal ir man kokią dieną pažaisti ir pabandyti pasidaryti kebabą, gal nenumirsiu
Reiks gal ir man kokią dieną pažaisti ir pabandyti pasidaryti kebabą, gal nenumirsiu
as kebabus darau taip naminius. nusiperku kebabu pitu. idara darau: pasidarau salotu tarkim pomidorai aguskas svogunas ir uzpilu acto padaziuku salotom aisku prieskoniu idedu, po to mesyte galima naudoti ka turit, kad ir virtos mesos likucius vistiena ar kiauliena pakepinu keptuvej istroskinu ja,o jei zalia dar uzpilu sojos vyno acto mesai ir istroskinu prieskoniu aisku reikia. pitas istepu tokiu plakiniu : keciupas+majonezas ir deda ant ju salotu ir mesytes susuku kebabus o galus uzlankstau ir susmeigiu dantu krapstukais. ir kepu orkaitej. jei turit ta keptuve tai keptuvej kept tada, o as orkaitej ir gaunasi labai skaniai. o salotas galima improvizuoti ka tik megstate.
sveikutes. as kebabus kepu lavase ir lavasa darau pati. gaunasi kaip tikri. tai va lavasui: 400g miltu, 100g sviesto, ir karsto vandens tiek kad gautusi tesla. i miltus sudeti sviesta ir tol su rankom minkyti, kol taps birus kaip rupus miltai, tuomet pilti karsta vandeni ir minkyti tesla. is teslos iskociokite plonus ir didelius blynus. kad kociojant blynas nekiptu prie stalo gausiai pasibarstykite miltu. as kadangi neturiu keptuves i kuria tilptu toks didelis blynas, tai kepu orkaiteje apie 10min. orkaiteje kepti lavsai gaunasi kietoki, todel suslakstau vandeniu ir uzdengiu dregnu marliu. idaras:mesyte marinuooju para su majonezu ir prieskoniais. issimarinavusi kepinu ant keptuves, tikrai labai skaniai gaunasi, tik nepilkit daug aliejaus. toliau lavasa patepu pacios pasidarytu padazu ( majonezes, 1s. grietines, krapai, zali agurkai ir marinuoti agurkai, skiltele cesnako. viska smulkiai supjaustau ir ismaisau. kad butu skystesnis pilu siek tiek vandens), dedu smulkiai pjaustyta pekino kopusta, mesos gabaliukus, agurka, pomidora ir uzlenkiu is apacios ir is sonu, virsu palieku atvira. kebaba lavase kepu elektrineje vaflineje. super, visiems labai patiko.
QUOTE(prau @ 2008 01 23, 16:46)
sveikutes. as kebabus kepu lavase ir lavasa darau pati. gaunasi kaip tikri. tai va lavasui: 400g miltu, 100g sviesto, ir karsto vandens tiek kad gautusi tesla. i miltus sudeti sviesta ir tol su rankom minkyti, kol taps birus kaip rupus miltai, tuomet pilti karsta vandeni ir minkyti tesla. is teslos iskociokite plonus ir didelius blynus. kad kociojant blynas nekiptu prie stalo gausiai pasibarstykite miltu. as kadangi neturiu keptuves i kuria tilptu toks didelis blynas, tai kepu orkaiteje apie 10min. orkaiteje kepti lavsai gaunasi kietoki, todel suslakstau vandeniu ir uzdengiu dregnu marliu. idaras:mesyte marinuooju para su majonezu ir prieskoniais. issimarinavusi kepinu ant keptuves, tikrai labai skaniai gaunasi, tik nepilkit daug aliejaus. toliau lavasa patepu pacios pasidarytu padazu ( majonezes, 1s. grietines, krapai, zali agurkai ir marinuoti agurkai, skiltele cesnako. viska smulkiai supjaustau ir ismaisau. kad butu skystesnis pilu siek tiek vandens), dedu smulkiai pjaustyta pekino kopusta, mesos gabaliukus, agurka, pomidora ir uzlenkiu is apacios ir is sonu, virsu palieku atvira. kebaba lavase kepu elektrineje vaflineje. super, visiems labai patiko.
reiks ir man išbandyti šį receptuką
Pasidalinsiu tuo ka radau
Pita receptukas bet manau galima pritaikyti ir kepant kebaba
Lavaso receptukas (anglu kalba)
vertimo programele
bandysiu kuri savaitgali pasigaminti
Pita receptukas bet manau galima pritaikyti ir kepant kebaba
Lavaso receptukas (anglu kalba)
vertimo programele
bandysiu kuri savaitgali pasigaminti
labukas merginos gal kuri zinot kur galima Kaune duonyciu Pitu isigyt?
taaap norim savu kebabu pasigamint
taaap norim savu kebabu pasigamint
kaip užsimaniau kebabo .... o kebabams lavašų yra maximose