Kebabai siaip jau nacionalinis Turku patiekalas ir jau rusiu ruseliu/ ju eceptus as po truputi desiu turkisku patiekalu skyriuje/, deja turkai nenaudoja jums gerai zinomu raudonu,geltonu ar zaliu didziuju papriku,jos i turkija vos pries kokius 6-10 metu atkeliavo.
va surasysiu keleta rusiu ,kuriuos prisiminsiu;
1. iskender kekabi- su yogurtu ,paskrudinta pide ir pomidoru padazu/ namu salygomis nelabai pagaminsi,bet turkijoj patariu paskanauti,nepasigailesit/
2. cöp kebabı- subaklazanais
3.kağıt kebabı- kepimo popieriuje ir su darzovem
4.orkaitej patlazanu kebabas
5. sis kebabas
6. cöp sis kebabı
7 tavuk kebabı
8 adana kebabi
ir dar dauuuuuuuuuug kitu
kebabus grubiai galeciau suskirsttyti i kebabus is farso ,kebabus is mesos gabaliuku,vistienos kebabus ir kebabus su darzovem,va tik siuos prisimminiau.
Atleiskit mergytes,bet jei Turkijoj kas tokius kebabus,kokius parduoda lietuvoje pardavinetu, tai tas zmogutis butu greitai liaudies nulinciuotas
,taip mano vyras sako,o as pritariu