Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabų receptai

QUOTE(ingakalnis @ 2005 10 20, 10:43)
taip pat padazas, pvz cesnakinis darosi labai paprastai:majonezas paprastas daznai pats pigiausias, cesnakas sutarskuojamas pagal skoni ir cesnakines druskos siek tiek, viska gerai sumaisai ir tau cesnakinis padazas...tiesas, ten kur as dirbau, sake kad kebabai skaniausi vilniuj, tai vat, kaip kitur as nzn...


O gal išduosi kaip darosi kiti padažai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
taip ir mane laaabai domina padažai, bei iš kur gauti tokių blynų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 10 27, 15:36)
taip ir mane laaabai domina padažai, bei iš kur gauti tokių blynų? g.gif



Blynų (lavašų) tai būna pirkti Maximoj ir ne tik... ax.gif
Atsakyti
Gal galit kas nors pasakyti paslaptingų padažų receptus? blush2.gif . Nes kiek teko ragauti, tai pikantiškas ir aštrusis thumbup.gif
Atsakyti

Turkiškas kebabas

Jums prireiks:
• (4 porcijos)
• 500 g avienos arba jautienos faršo
• 1 raudonos paprikos
• 1 žalios paprikos
• pusė cukinijos
• 1 svogūno (arb 8-12 mažų svogūnėlių)
• 1 šaukšto aliejaus
• 2 lauro lapelių,
• druskos, pipirų, baziliko

Gaminimas:
Iš faršo, paskaninto druska, pipirais padaryti šiek tiek pailgus kukulius. Paprikas, cukiniją, sovūną supjaustyti stambiais gabalėliais. Kukulius pakaitomis su paruoštomis daržovėmis sumauti ant iešmo. Patepti aliejumi bei pabarstyti sutrupintais lauro lapeliais bei baziliku. Kepti orkaitės grilyje apie 10 min. Po iešmais padėti skardą riebalams nutekėti. Tinka patiekti su ryžiais bei graikiškomis salotomis.
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2005 11 09, 15:02)
Turkiškas kebabas

Jums prireiks:
• (4 porcijos)
• 500 g avienos arba jautienos faršo
• 1 raudonos paprikos
• 1 žalios paprikos
• pusė cukinijos
• 1 svogūno (arb 8-12 mažų svogūnėlių)
• 1 šaukšto aliejaus
• 2 lauro lapelių,
• druskos, pipirų, baziliko

Gaminimas:
Iš faršo, paskaninto druska, pipirais padaryti šiek tiek pailgus kukulius. Paprikas, cukiniją, sovūną supjaustyti stambiais gabalėliais. Kukulius pakaitomis su paruoštomis daržovėmis sumauti ant iešmo. Patepti aliejumi bei pabarstyti sutrupintais lauro lapeliais bei baziliku. Kepti orkaitės grilyje apie 10 min. Po iešmais padėti skardą riebalams nutekėti. Tinka patiekti su ryžiais bei graikiškomis salotomis.

pirma kart girdziu toki recepta biggrin.gif biggrin.gif na ju faug, bet kai dirbus su turkais tai tokio nei su ziburiu nerastum laugh.gif laugh.gif o kokio padazo receptuka duot g.gif pavadinima parasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
kokius tik žinai tokius ir rašyk wink.gif
Atsakyti
tai taip ir nesulauksim padažų receptukų???? sad.gif
Atsakyti
sveikos,savaitgali gaminomes ir mes vadinamus kebabus...tai ka, gavosi thumbup.gif tai trumpai nupasokosiu: levasa patepiau padazu(majonezas,ketcupas,soju padazas) tada dejau visa pagaminta idara,ir kepem sumustiniu keptuvej,nors ji nepritaikyt,bet mums labai tiko thumbup.gif
o i vidu dejau:kopustas,morka,pomidoras-visa tai sumaisiau su spec.salotu padazu. mesa meginom dvejopa: isvirau sultinyje kialienos nugarine,po to ja supjausciau juostukem ir dar pakepiau apibarscius prieskoniais,skanu bet man biski mesa per sausa gavos.o kitas variantas buvo su farsu-kiaulienos farsas,prieskoniai,svoguniukas,taigi viska apkepinom ir po abu kartus mesa sumaisydavau su darzovem. tai va,visgi su farsu buvo skaniau,nors cia skonio reikalas. tai dabar sakem pastoviai darysimes, ir pigiau ir pats gali kurti ir deti ka tik nori thumbup.gif
Atsakyti
o kur gi tu gavai tu lavasu ewwe? as visur ieskojau nu bet nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2006 01 17, 20:14)
o kur gi tu gavai tu lavasu ewwe? as visur ieskojau nu bet nerandu doh.gif


as lavasus pirkau IKI parduotuvej,kitur ir nesu macius. tai 8 vidutinio dydzio lavasai kainavo 5.99Lt

skanaus jei gaminsi rolleyes.gif
Atsakyti
ewwe as ir vel trukdau, o kaip atrodo pakelis tu lavasu? kur jie buna padeti? gal as ziopla biski kad nerandu. maciau tik tortilijas g.gif
Atsakyti