Įkraunama...
Įkraunama...

Kebabų receptai

As tai pilu ir pries apkepdama ir vistiek dar valgant pilames biggrin.gif man cesnakinis padazas pats skaniausias
Atsakyti
Pabandėm ir mes vakar naminius kebabus, labai skaniai išėjo, tikrai bus kartojami kada nors smile.gif receptas iš galvos biggrin.gif

Vyniojome ne į lavašą, o į tortiliją, įdarui dėjome pamarinuotus, pakeptus vištienos filė gabaliukus, pekino kopūsto, pomidoro, agurko. Padažą darėm savo - natūralus jogurtas, česnakai, prieskoninės žolelės.
Atsakyti
perkaičiau temą, bet taip ir nesupratau ką darot su ta folija. kai suviniojat kebabą, tada vyniojat į foliją ir kapat sausoj keptuvėj/ sumuštinių keptuvėj KARTU SU FOLIJA?
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 07 13, 08:57)
perkaičiau temą, bet taip ir nesupratau ką darot su ta folija. kai suviniojat kebabą, tada vyniojat į foliją ir kapat sausoj keptuvėj/ sumuštinių keptuvėj  KARTU SU FOLIJA?

taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 07 13, 09:04)

ir folijai nieko neatsitinka??? lavaso nepritraukia? gal geriau orkaitėje butu sildyti ji?
Atsakyti
QUOTE(Omrum @ 2012 07 13, 18:07)
ir folijai nieko neatsitinka??? lavaso nepritraukia? gal geriau orkaitėje butu sildyti ji?

Man sumustiniu keptuvej tikrai nepritraukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 07 13, 19:50)
Man sumustiniu keptuvej tikrai nepritraukia 4u.gif

na bandysiu ziuresim kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 03 14, 13:30)
Dariau ir aš kebebus,vaikai liko patenkinti,sako;turėsim savo kebabinę namuose. Vadinamus lavašus kepiau pati ant sausos keptuvės,pagal čia esančių forumiečių receptą.Daržovės: švž.kopūstai(pamaigiau su rankom kad būtų minkštesni),morkos,pekino kopūstas,agurkai švž,agurkai kons,pomodorai. Dėjau pakepintą vištienos file ir padažiukas.Vienu žodžiu nieko nesiskyrė nuo kebabinėse thumbup.gif [url=http://www.radikal.ru][img]]


Pas mus namie tai gaunasi skaniau nei kebabinese biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 15 liepos 2012 - 16:34
QUOTE(due drops @ 2012 07 13, 20:50)
Man sumustiniu keptuvej tikrai nepritraukia 4u.gif


Bet sumuštinių keptuvės, tai tokiais trikampiais suskirstytos. Ar Kebabas trikampis nesigauna g.gif Gal nereikia smarkiai suspaust. Bet jei nesuspausi, tai ar sušils?
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 07 22, 17:48)
Bet sumuštinių keptuvės, tai tokiais trikampiais suskirstytos. Ar Kebabas trikampis nesigauna g.gif Gal nereikia smarkiai suspaust. Bet jei nesuspausi, tai ar sušils?

Mano ne trikampiais kepa.Bet as neuzdarau iki galo-guldau kebaba per visa ilgi,o dangti tiesiog uzmetu ant virsaus 4u.gif
Atsakyti
o as tortilijoj kepiau kebabus ant zariju smile.gif labai skaniai gavosi, visa seima valge ir gyre smile.gif) daug skaniau ne paprastoj konvekcinej krosnelej kepti kebabai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gedukazzz: 30 liepos 2012 - 03:08
As visada kepu tokius, patys skaniausi, nepamenu, jau kada kokiam kioske pirkom , nes visalaik daromes patys smile.gif Nepykit, jei pasikartos receptas - neskaiciau visos temos.



Naminiai Kebabai su cesnakiniu padazu 4 porcijos
Jums reikes:

*Kebabines mesos 200g (pirkau parduotuvej saldyta)

user posted image
* 4 Tortilju lakstu

user posted image
*Pomidoro, agurko, guzines salotos
Padazui:

* 2 dideli saukstai grietines
* 4 saukstai majonezo
* 3 skilteles cesnako
* krapu
* druskos
Gaminame:

Pasiruosiame darzoves: pomidora perpjauname pusiau ir supjaustome riekelemis, agurka - riekelemis, salotos lapus supjaustome ilgomis siauromis juostelemis.

Saldyta kebabine mesa pakepame aliejuje

user posted image
Pasigaminame padaza: i padazui skirta inda dedame grietine, majoneza, ispaudziame 3 skilteles cesnako, iberiame druskos ir krapu. Maisome ant vidutinio karscio, kol gausis vientisa mase ir padazas bus karstas. Neleidziame uzvirti.

user posted image

Ijungiame panini griliu, kad ikaistu (naudojau toki, bet is bedos galima naudoti ir paprasta sumustiniu kepykle)

user posted image
Kol kaista, susukame kebabus: ant tortiljos laksto dedame sauja smulkintu salotu, dedame kebabu mesos, ant jos uzpilame 1-2 saukstus padazo, ant virsaus isdeliojame agurkus ir pomidorus. Susukame uzlenkdami viena krasta.

user posted image

Susuktus kebabus dedame i keptuve (galima 2 vnt iskart) ir "paskrudiname".

user posted image
I iskepusi kebaba ipilame dar 2-3 saukstus padazo (arba pagal skoni).

user posted image
Skanaus!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pjuvena po krūmu: 06 rugpjūčio 2012 - 20:22