As tai pilu ir pries apkepdama ir vistiek dar valgant pilames man cesnakinis padazas pats skaniausias
Pabandėm ir mes vakar naminius kebabus, labai skaniai išėjo, tikrai bus kartojami kada nors receptas iš galvos
Vyniojome ne į lavašą, o į tortiliją, įdarui dėjome pamarinuotus, pakeptus vištienos filė gabaliukus, pekino kopūsto, pomidoro, agurko. Padažą darėm savo - natūralus jogurtas, česnakai, prieskoninės žolelės.
Vyniojome ne į lavašą, o į tortiliją, įdarui dėjome pamarinuotus, pakeptus vištienos filė gabaliukus, pekino kopūsto, pomidoro, agurko. Padažą darėm savo - natūralus jogurtas, česnakai, prieskoninės žolelės.
perkaičiau temą, bet taip ir nesupratau ką darot su ta folija. kai suviniojat kebabą, tada vyniojat į foliją ir kapat sausoj keptuvėj/ sumuštinių keptuvėj KARTU SU FOLIJA?
QUOTE(tura @ 2012 07 13, 08:57)
perkaičiau temą, bet taip ir nesupratau ką darot su ta folija. kai suviniojat kebabą, tada vyniojat į foliją ir kapat sausoj keptuvėj/ sumuštinių keptuvėj KARTU SU FOLIJA?
taip
QUOTE(La Perla @ 2012 07 13, 09:04)
taip
ir folijai nieko neatsitinka??? lavaso nepritraukia? gal geriau orkaitėje butu sildyti ji?
QUOTE(Omrum @ 2012 07 13, 18:07)
ir folijai nieko neatsitinka??? lavaso nepritraukia? gal geriau orkaitėje butu sildyti ji?
Man sumustiniu keptuvej tikrai nepritraukia
QUOTE(due drops @ 2012 07 13, 19:50)
Man sumustiniu keptuvej tikrai nepritraukia
na bandysiu ziuresim kaip cia bus
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 03 14, 13:30)
Dariau ir aš kebebus,vaikai liko patenkinti,sako;turėsim savo kebabinę namuose. Vadinamus lavašus kepiau pati ant sausos keptuvės,pagal čia esančių forumiečių receptą.Daržovės: švž.kopūstai(pamaigiau su rankom kad būtų minkštesni),morkos,pekino kopūstas,agurkai švž,agurkai kons,pomodorai. Dėjau pakepintą vištienos file ir padažiukas.Vienu žodžiu nieko nesiskyrė nuo kebabinėse [url=http://www.radikal.ru][img]]
Pas mus namie tai gaunasi skaniau nei kebabinese
QUOTE(due drops @ 2012 07 13, 20:50)
Man sumustiniu keptuvej tikrai nepritraukia
Bet sumuštinių keptuvės, tai tokiais trikampiais suskirstytos. Ar Kebabas trikampis nesigauna Gal nereikia smarkiai suspaust. Bet jei nesuspausi, tai ar sušils?
QUOTE(tura @ 2012 07 22, 17:48)
Bet sumuštinių keptuvės, tai tokiais trikampiais suskirstytos. Ar Kebabas trikampis nesigauna Gal nereikia smarkiai suspaust. Bet jei nesuspausi, tai ar sušils?
Mano ne trikampiais kepa.Bet as neuzdarau iki galo-guldau kebaba per visa ilgi,o dangti tiesiog uzmetu ant virsaus
As visada kepu tokius, patys skaniausi, nepamenu, jau kada kokiam kioske pirkom , nes visalaik daromes patys Nepykit, jei pasikartos receptas - neskaiciau visos temos.
Naminiai Kebabai su cesnakiniu padazu 4 porcijos
Jums reikes:
*Kebabines mesos 200g (pirkau parduotuvej saldyta)
* 4 Tortilju lakstu
*Pomidoro, agurko, guzines salotos
Padazui:
* 2 dideli saukstai grietines
* 4 saukstai majonezo
* 3 skilteles cesnako
* krapu
* druskos
Gaminame:
Pasiruosiame darzoves: pomidora perpjauname pusiau ir supjaustome riekelemis, agurka - riekelemis, salotos lapus supjaustome ilgomis siauromis juostelemis.
Saldyta kebabine mesa pakepame aliejuje
Pasigaminame padaza: i padazui skirta inda dedame grietine, majoneza, ispaudziame 3 skilteles cesnako, iberiame druskos ir krapu. Maisome ant vidutinio karscio, kol gausis vientisa mase ir padazas bus karstas. Neleidziame uzvirti.
Ijungiame panini griliu, kad ikaistu (naudojau toki, bet is bedos galima naudoti ir paprasta sumustiniu kepykle)
Kol kaista, susukame kebabus: ant tortiljos laksto dedame sauja smulkintu salotu, dedame kebabu mesos, ant jos uzpilame 1-2 saukstus padazo, ant virsaus isdeliojame agurkus ir pomidorus. Susukame uzlenkdami viena krasta.
Susuktus kebabus dedame i keptuve (galima 2 vnt iskart) ir "paskrudiname".
I iskepusi kebaba ipilame dar 2-3 saukstus padazo (arba pagal skoni).
Skanaus!
Naminiai Kebabai su cesnakiniu padazu 4 porcijos
Jums reikes:
*Kebabines mesos 200g (pirkau parduotuvej saldyta)
* 4 Tortilju lakstu
*Pomidoro, agurko, guzines salotos
Padazui:
* 2 dideli saukstai grietines
* 4 saukstai majonezo
* 3 skilteles cesnako
* krapu
* druskos
Gaminame:
Pasiruosiame darzoves: pomidora perpjauname pusiau ir supjaustome riekelemis, agurka - riekelemis, salotos lapus supjaustome ilgomis siauromis juostelemis.
Saldyta kebabine mesa pakepame aliejuje
Pasigaminame padaza: i padazui skirta inda dedame grietine, majoneza, ispaudziame 3 skilteles cesnako, iberiame druskos ir krapu. Maisome ant vidutinio karscio, kol gausis vientisa mase ir padazas bus karstas. Neleidziame uzvirti.
Ijungiame panini griliu, kad ikaistu (naudojau toki, bet is bedos galima naudoti ir paprasta sumustiniu kepykle)
Kol kaista, susukame kebabus: ant tortiljos laksto dedame sauja smulkintu salotu, dedame kebabu mesos, ant jos uzpilame 1-2 saukstus padazo, ant virsaus isdeliojame agurkus ir pomidorus. Susukame uzlenkdami viena krasta.
Susuktus kebabus dedame i keptuve (galima 2 vnt iskart) ir "paskrudiname".
I iskepusi kebaba ipilame dar 2-3 saukstus padazo (arba pagal skoni).
Skanaus!