As dangti ant virsaus uzmetu,bet pilnai neuzdarau (guldau isilgai per visa sumustinine)
As dangti ant virsaus uzmetu,bet pilnai neuzdarau (guldau isilgai per visa sumustinine)
Na bet gavosi vistiek laaabai skaniai, taip pat kaip is kebabines tik daug skaniau Nes dejau maziau kopustu ir daugiau mesos bei padazo, na o daugiau tai skonis tas pats, dziaugiuosi isbandziusi, kartosim dazniau
Saldytuve radau pekino kopusto, agurko, kelis pomidorus, truputeli paprikos, svoguni ir vakarykscius keptus karbonadus, kelis tortilijos lapus. Darzoves supjausciau, karbonada supjausciau smulgiom juostelem, viska sumaisiau su jogurtiniu cesnaku padazu (naturalus jogurtas, krapai, cesnakai, picos pieskoniu, saukstelis majonezo, druskos jei reikia). Ant paprastos sausos keptuves (be jokiu riebalu) pakepinau is abieju pusiu tortilijos lapus, bet neperkepti. I tortilija dedame paruosta idara, suvyniojame ir valgome.
Manau tam tiktu ir visokia kitokia mesyte sunaudoti, kuri lieka nuo vakaryksciu pietu ar vakarienes (kepta vista, sausai kepti kotletukai)
Saldytuve radau pekino kopusto, agurko, kelis pomidorus, truputeli paprikos, svoguni ir vakarykscius keptus karbonadus, kelis tortilijos lapus. Darzoves supjausciau, karbonada supjausciau smulgiom juostelem, viska sumaisiau su jogurtiniu cesnaku padazu (naturalus jogurtas, krapai, cesnakai, picos pieskoniu, saukstelis majonezo, druskos jei reikia). Ant paprastos sausos keptuves (be jokiu riebalu) pakepinau is abieju pusiu tortilijos lapus, bet neperkepti. I tortilija dedame paruosta idara, suvyniojame ir valgome.
Manau tam tiktu ir visokia kitokia mesyte sunaudoti, kuri lieka nuo vakaryksciu pietu ar vakarienes (kepta vista, sausai kepti kotletukai)
lapus pirma pakepinor ir tada viniojot ar apkepėt jau suviniotus? Labai noriu vyrą nustebinti naminiais kebabais
Niekas dar neaplenkė vištienos kebabo recepto - https://worldrecipes...tienos-kebabas/
Ingredientai:
- vištiena: 400 gramų
- tortilijos: 6
- pomidorai: 2
- pekininis kopūstas: 0,25
- raudonieji svogūnai: 2
- ilgavaisiai agurkai: 0,5
- žalios saldžiosios paprikos: 1
- majonezas
- druska
- pipirai
- prieskoniai paukštienai
- aliejus
Padažui:
- natūralus jogurtas: 1 indelio
- česnakas: 2 skiltelių
- ilgavasiai agurkai: 0,5
- marinuoti agurkai: 1
- druska
- pipirai
- krapai
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje vištieną supjaustome juostelėmis arba smulkiais gabalėliais, apibarstome druska, pipirais bei kitais mėgiamais prieskoniais. Palaikome bent 10 minučių bei pakepiname su aliejumi įkaitintoje keptuvėje, kol vištiena gerai paruduos.
2. Tuomet pekininį kopūstą, pomidorus, papriką bei raudonuosius svogūnus supjaustome norimo dydžio gabalėliais, agurką sutarkuojame.
3. Tada padažui natūralų jogurtą sumaišome su 2 susmulkintomis česnako skiltelėmis ir sutarkuotais ilgavaisiu bei marinuotu agurkais. Įberiame truputį druskos, pipirų, kalendros, krapų bei lengvai išmaišome.
4. Po to ant tortilijos tepame truputį majonezo, sudedame vištieną, daržoves bei užpilame padažą. Atsargiai užlenkiame tortilijos galą, o po to vieną po kito šonus. Įvyniojame apatinę dalį į foliją bei kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 10–15 minučių. Skanaujame!
Šaltinis: http://gaminam.lt/na...ai-su-vistiena/