QUOTE(Taurida @ 2013 03 20, 09:54)
Taurida, 20 Kov 2013 - 09:54, parašė:
Taurida, 20 Kov 2013 - 09:54, parašė:
Vakar sunui, gryzusiam is mokyklos, padariau kebabu is to ka turejau saldytuve. Buvo labai skanu ir susivalge maisto likuciai.
Saldytuve radau pekino kopusto, agurko, kelis pomidorus, truputeli paprikos, svoguni ir vakarykscius keptus karbonadus, kelis tortilijos lapus. Darzoves supjausciau, karbonada supjausciau smulgiom juostelem, viska sumaisiau su jogurtiniu cesnaku padazu (naturalus jogurtas, krapai, cesnakai, picos pieskoniu, saukstelis majonezo, druskos jei reikia). Ant paprastos sausos keptuves (be jokiu riebalu) pakepinau is abieju pusiu tortilijos lapus, bet neperkepti. I tortilija dedame paruosta idara, suvyniojame ir valgome.
Manau tam tiktu ir visokia kitokia mesyte sunaudoti, kuri lieka nuo vakaryksciu pietu ar vakarienes (kepta vista, sausai kepti kotletukai) 
Vakar sunui, gryzusiam is mokyklos, padariau kebabu is to ka turejau saldytuve. Buvo labai skanu ir susivalge maisto likuciai.
Saldytuve radau pekino kopusto, agurko, kelis pomidorus, truputeli paprikos, svoguni ir vakarykscius keptus karbonadus, kelis tortilijos lapus. Darzoves supjausciau, karbonada supjausciau smulgiom juostelem, viska sumaisiau su jogurtiniu cesnaku padazu (naturalus jogurtas, krapai, cesnakai, picos pieskoniu, saukstelis majonezo, druskos jei reikia). Ant paprastos sausos keptuves (be jokiu riebalu) pakepinau is abieju pusiu tortilijos lapus, bet neperkepti. I tortilija dedame paruosta idara, suvyniojame ir valgome.
Manau tam tiktu ir visokia kitokia mesyte sunaudoti, kuri lieka nuo vakaryksciu pietu ar vakarienes (kepta vista, sausai kepti kotletukai)
lapus pirma pakepinor ir tada viniojot ar apkepėt jau suviniotus? Labai noriu vyrą nustebinti naminiais kebabais