QUOTE(Kootwella @ 2005 10 04, 10:25)
Oi tai beda...

Tikriausiai, teks vis delto kazkaip eksperimentuoti ir bandyti apgauti valgytojus
Na, su mesyte gal kaip nors susidorociau, o kokie dar ingredientai be jos ieina i vidu????
Ingakalni, pasidalink savo svarbia patirtimi
as nieko nesakau, bandyt gaslimam ir namie padarysi skanu kebaba, bet jis nebus toks koks bent pas mumis kebabinej buvo, bet dabar ir ten jau s mala ir jau man nebeskanu...
del mesos tai tikrai kalbant apie jautiena nieks ten jos grynos nededa, ji butu kieta ir siaip piniginiu atzvilgiu, tik sneka daug kad ten kumpis - ne velnio, pagrindas vis teik farsas. tai kad del mesos turi but farsas sluoksniuotai padarytas su kumpiu.plius ivairus prieskoniai, bazilika gali but ciobreliai su tais prieskoniais tai pagal skoni kiekvienam individualiai, dar i mesa dedami beje - manai, tai kad isdavike esu visu kebebu savininku, bet tie turkai tokie melagiai kad visai negeda isduot ju firminia paslapti

tai vat, bet siaip tai man svarbiausia yra kad kebebas butu gerai prispaustas ir ikaitintas, vat sito malonumo namie ir nera

taip pat padazas, pvz cesnakinis darosi labai paprastai:majonezas paprastas daznai pats pigiausias, cesnakas sutarskuojamas pagal skoni ir cesnakines druskos siek tiek, viska gerai sumaisai ir tau cesnakinis padazas...tiesas, ten kur as dirbau, sake kad kebabai skaniausi vilniuj, tai vat, kaip kitur as nzn...