Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

kažkaip žvejės nebendrauja g.gif biggrin.gif matyt žvejoja visos biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

kaip faina, kad yra zvejojanciu moteru smile.gif man irgi patinka zvejoti, bet tik vasara, kai silta smile.gif ziema niekad nebandziau, nes bijau lipti ant ledo, nesvarbu kokio jis storio butu smile.gif
Mano vyras nervinasi, kad negali su draugais islekti pazvejoti, nes ir as velkuosi is paskos biggrin.gif nes as nuo mazens zvejoju smile.gif nebijau nei slieku nei dziku smile.gif ir kaip as noriu pajusti ta adrenalina kune, tai plude suvirpa, pakerti ir trauki smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jo, zvejyba jega, drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano MB irgi zvejys,zvejoja galima sakyt be saiko,nes gyvenam salia vandens.Ypac kai prasideda vasaros sezonas,tai mazai skiria demesio vaikams,tai tada ir as kartu stengiuosi nuvaziuot su vaikais.Pats zvejybos procesas man irgi labai patinka jau nuo vaikystes.Bet kai mano MB dabar zvejoja praktiskai kiekviena diena po darbo,tai pradedu pikt.
Atsakyti
Mėgstu žvejoti thumbup.gif Ypač kai kimba smile.gif
Atsakyti
Kai kimba,tai ir man labai patinka.Tada pradedu suprast vyra. smile.gif
Atsakyti
Aš irgi prie jūsų bigsmile.gif
Dievinu žvejybą nuo kokių 5-erių wub.gif
Šie metai "nežvejybiniai" man, nes lelka mažutė, bet iki tol žvejodavau ežeruose iš valties ir vandenyne nuo kranto. Nedrįstu kolkas išplaukti į atvirą vandenyną, nes tiesa pasakius bijau jūros ligos blush2.gif Ot bus gražu boba tarp diedų ir dar apsivėmus laugh.gif Bet labai labai noriu, jaučiu susikaupsiu kažkada ir pamėginsiu bigsmile.gif
Mes vienam ežeriuke tokius arkliškus ešerius žvejojam (tamsūs jie, ne tie kur Lt dryžuoti būna). Pirmą kartą kai traukiau, maniau širdis iššoks iš džiaugsmo, o kai dydį pamačiau, išvis prileidau į kelnes laugh.gif
Nervina, kad Amerikos ežeruose pilna gyvačių umn.gif: Reikia vis dairytis ar valtyje sėdint, ar krante. Sykį riebi baidyklė brovėsį į mūsų metalinį tinklą su žuvim blink.gif Negaliu aš prirpasti prie jų unsure.gif
Vandenyne žvejoti gėėris. Sunku, bet "arklių" prižvejotį galima. Meškerę tiesa vos pavelku blush2.gif
Ehhh, greičiau lelka paaugtų, vėl pradėsim varinėti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(varlius2007 @ 2008 04 10, 14:20)
jo, zvejyba jega,   drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

Tik valyti žuvį nea unsure.gif
Atsakyti
Ir man nepatinka gaminti ir valgyti žuvį. Savaitgalį žvejojau ežere nuo tiltuko, ant dzikų smile.gif Kibo raudonsparnės, kuojytės smile.gif Pagavau ir vieną didelį leščių smile.gif Tik tiek, kad jis "armatūra", nieko verta žuvis, bet traukti buvo vienas malonumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 05 28, 22:12)
Ir man nepatinka gaminti ir valgyti žuvį. Savaitgalį žvejojau ežere nuo tiltuko, ant dzikų smile.gif Kibo raudonsparnės, kuojytės smile.gif Pagavau ir vieną didelį leščių smile.gif Tik tiek, kad jis "armatūra", nieko verta žuvis, bet traukti buvo vienas malonumas smile.gif

As irgi nevalau zuvies,viska vyras daro,man belieka tik iskept smile.gif
Atsakyti
Mano MB taip pat žvejys biggrin.gif Ir mane po truputį į tą "peklą" klampina... hihihi.gif
Jei dar bent kelis kartus nuvažiuosiu su vyru pažvejot, tikrai prisijungsiu į jūsų klubą pioneer.gif
Man žvejyba kol kas - poilsis smegeninei, labai veikia thumbup.gif Tikras kaifas, o ir kimba... vacation1.gif wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fenomenali: 03 birželio 2008 - 19:39
oi as irgi megstu zvejoti si savaitgali varom i Zarasus thumbup.gif thumbup.gif
oi galvojau kad sios temos nera, pasirodo yra ax.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrele @ 2008 06 06, 09:37)
oi as irgi megstu zvejoti si savaitgali varom i Zarasus  thumbup.gif  thumbup.gif
oi galvojau kad sios temos nera, pasirodo yra ax.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Į Vasaknų tvenkinius? Ar šiaip prie kokio ežerėlio?
Atsakyti