Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

As esu zveje manijake, cia dazniausiai vyras su manim vaziuoja nei as su juo. Dabar kai turim suneli tai jis priziuri ji o as mojuoju meskere, ir daziniausiai sekmingai. laimikiai kolkas nera labai ispudingi, bet....
Jau man nebereikia pagalbos jaukinant zuvi, perrisant pavadeli, uzdedant masala, viska darau pati.
Megstamiausia zukle su dugnine meskere, arba pludine. nelabai megstu spiningo, bet vis dazniau ji isbandau. Patinka gaudyti karosus, karsius, eserius, ir zinoma lydekas. Kolas ju mano praktikoje bedaug, bet tikiuosi kad ju dar bus. baisiausia zuvis yra ungurys, itariu, jei unguri pagauciau, tai daugiau nebeveziuociau zvejoti. schmoll.gif
Atsakyti
man tai irgi zvejyba thumbup.gif tik dabar beda tokia kad maniskis nezvejys tai as viena nelabai prisiruosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 07 30, 19:49)
man tai irgi zvejyba  thumbup.gif  tik dabar beda tokia kad maniskis nezvejys tai as viena nelabai prisiruosiu  schmoll.gif

Tai kooperuojames ir varom kartu, gal dar butu norinciu??? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
Velyva pavasari, vasara ir ankstyva rudeni as irgi vyrui kompanija zvejyboje palaikau thumbup.gif Zieminei zuklei amunicijos neturiu (siltu drabuziu smile.gif )
Dazniausiai pati nezvejoju, o sedziu ant kranto, skaitau, deginuosi.
Kartais ir pati meskere i rankas paimu. Is tiesu tai smagus uzsiemimas smile.gif Didzioji dalis vaikystes vasaru praleista kaime su meskere rankose, tai tikrai sugauti zuvi sugebu.
Nors is teisu mane turbut labiausiai traukia pabuvimas gamtoje, toli nuo miesto trikiusmo, grazios vietos, vanduo, pauksciai....
O kadangi mano vyrui zvejyba yra viskas, tai puikiai iseina suderinti abieju interesus smile.gif
Atsakyti
aš prisijungiu prie jūsų thumbup.gif seniau visai nežvejojau,bet reikėdavo vyra vežti pažvejot ir jo laukt,tai nuobodu pasidarė ir pati pabandžiau.dabar beveik kas vakarą po darbų lekiam.ale vakar koks kilograminis karšis nuėjo,tai vos neapsižliumbiau verysad.gif šiandien vėl varysim thumbup.gif super atplalaiduojantis reikalas tourist5.gif
Atsakyti
OBANA, galvojau cia sa viena mazumele paprotejus del zvejojimo bigsmile.gif
Isskyrus vyresnelio , man niekas kompanijos nepalaiko.
Sakau ir as jungiuosi i kompanija. Kada eiti sliekauti? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2006 07 31, 09:59)
Tai kooperuojames ir varom kartu, gal dar butu norinciu??? bigsmile.gif  g.gif

sveikute 4u.gif
niu gaila, kad as ne Kauniškė o tai mielai prisijungčiau thumbup.gif verysad.gif As užkietėjusi žvejė lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai patinka žvejyba.
Negaliu sakyti, kad aš sergu šia liga, nes net meškerės savo neturiu, bet pasitaikius progai pasėdėti su meškiare rankose, tai labai patinka.
Tik labai gaila, kad šį malonu galiu labai retai kada pajausti, nes jau net nepamenu, kada buvau prie kokio ežeriuko ar upės, o ką jau kalbėti apie patį meškeriojimo procesą... Ah
Atsakyti
QUOTE(vasaryte @ 2006 07 30, 09:26)
As esu zveje manijake, cia dazniausiai vyras su manim vaziuoja nei as su juo. Dabar kai turim suneli tai jis priziuri ji o as mojuoju meskere, ir daziniausiai sekmingai. laimikiai kolkas nera labai ispudingi, bet....
Jau man nebereikia pagalbos jaukinant zuvi, perrisant pavadeli, uzdedant masala, viska darau pati.
Megstamiausia zukle su dugnine meskere, arba pludine. nelabai megstu spiningo, bet vis dazniau ji isbandau.  Patinka gaudyti karosus, karsius, eserius, ir zinoma lydekas. Kolas ju mano praktikoje bedaug, bet tikiuosi kad ju dar bus. baisiausia zuvis yra ungurys, itariu, jei unguri pagauciau, tai daugiau nebeveziuociau zvejoti. schmoll.gif

o as kaip tik labai megstu spiningauti bigsmile.gif sveikos zvejukes 4u.gif
beje, siandien apsipirkom neblogai: po kostiuma ziemini ir dar visokiu smulkmiu biggrin.gif
Atsakyti
Maniškis tai užkietėjęs žvejys profesionalas. Ir aš bandžiau važiuot su juo, bet vasarą jis upėtakius gaudo, tai man be šansų būtų ten kažką pagaut - užmest reikia gražiai, pratraukt taikliai. O gal kuri iš jūsų yra mėginus? Gal nesunku? wink.gif Tai vasarą ant upelio kranto knygą skaitau...
O ką veikt žiemą ant ledo kai nekimba? Sėdi, tampai ir nieko. Kitur gręži, tampai - nieko. Man taip ne prie širdies. Turbūt esu labai nekantri... Nes maniškis kai išvažiuoja tai nuo ryto iki sutemų. Ar jūs irgi taip?
Atsakyti
Savaitgali draugai pavaisino svieziai pagautom zuvytem, tai vyras jau uzsimane ir patys i zvejyba smile.gif
o kaip jus? jau zvejojat?

mes megstam labiau pati procesa- patogiai isitaisyti prie ezeriuko ir ramybeje tyloje pabuti tongue.gif o laimikiu, kadangi jis buna ne toks jau didelis, dazniausiai dziaugiasi kates.... biggrin.gif
Atsakyti
As irgi megstu su vyru pazvejoti. Patinka gaudyti pleksnes. Labiausiai megstu zvejoti dugnine, pludine. Spiningauti ir velkiauti nelabai patinka, nes nesu nieko pagavusi taip zvejodama. Siemet dar nezvejojom, laukiam atsilimo, kada prades gerai kibti pleksnes, vejazuves. smile.gif
Atsakyti