Sveikos! As tai megstu zvejot nuo vaikystes .

Kai kaime augau su 3 pusbroliais , jie visur mane tampydavosi . Eidavom zuvaut i Jiesios upe . Karosu , raudziu ,kartais veziu . Vaikystej buvau " apvali " , tai vienos tokios zukles metu (buvau gal 6 metu ) ,benesdama kibireli su sliekais ,niurka "dejau " ivandeni zemyn veidu ( nesugebejau praeit siauru kalnuotu takuciu ) . Gerai ,kad dede ejo ,tai istrauke . Sake ,kad atsibodo ziuret ,kaip as ten kojom mataravau . Po to laikinai "uzstrigo mano zvejybos reikaliukai" . Atnaujinau juos tik po daugel metu , kai sutikau savo antraji vyra . Atostogu metu "siausiam " prie kokio ezero pas gimines ,pavyzdziui prie Sartu - ten daug veziu ir unguriu . Bet reik zinot kada galima gaudyt , kitaip gali " patapti " brakonierium . Pries 4 metus Alauso ezere pagavau meskere 2 kg. karsi , cia mano didziausias laimikis . Turiu net nuotrauka. Tenyksciai zmones sake ,kad ant meskeres jau seniai tokios zuvys nekimba . O man kaip aklai vistai grudas , tik isliuogiau i valti , tik " uzmeciau " ir se tau ... Vyras juokes , kad nemoku "uzmest " meskeres , kad uz zoliu uzkibo , bet kai pamate balta zuvies pilva , tai pats vos is valties neiskrito...