Įkraunama...
Įkraunama...

Žvejojančios mamytės

Sveikos! As tai megstu zvejot nuo vaikystes . mirksiukas.gif Kai kaime augau su 3 pusbroliais , jie visur mane tampydavosi . Eidavom zuvaut i Jiesios upe . Karosu , raudziu ,kartais veziu . Vaikystej buvau " apvali " , tai vienos tokios zukles metu (buvau gal 6 metu ) ,benesdama kibireli su sliekais ,niurka "dejau " ivandeni zemyn veidu ( nesugebejau praeit siauru kalnuotu takuciu ) . Gerai ,kad dede ejo ,tai istrauke . Sake ,kad atsibodo ziuret ,kaip as ten kojom mataravau . Po to laikinai "uzstrigo mano zvejybos reikaliukai" . Atnaujinau juos tik po daugel metu , kai sutikau savo antraji vyra . Atostogu metu "siausiam " prie kokio ezero pas gimines ,pavyzdziui prie Sartu - ten daug veziu ir unguriu . Bet reik zinot kada galima gaudyt , kitaip gali " patapti " brakonierium . Pries 4 metus Alauso ezere pagavau meskere 2 kg. karsi , cia mano didziausias laimikis . Turiu net nuotrauka. Tenyksciai zmones sake ,kad ant meskeres jau seniai tokios zuvys nekimba . O man kaip aklai vistai grudas , tik isliuogiau i valti , tik " uzmeciau " ir se tau ... Vyras juokes , kad nemoku "uzmest " meskeres , kad uz zoliu uzkibo , bet kai pamate balta zuvies pilva , tai pats vos is valties neiskrito... rolleyes.gif
Atsakyti
aciu dievui neturiu tokiu ydu blink.gif
Atsakyti
Sveiki visi! smile.gif Mano vyras kaip tik dabar išvykęs į žvejybą. Šį kartą likau namie, nes labai jau oras ne koks. Šiaip visada kartu, nors labiau mėgstu vėžiauti.
Atsakyti
As niekad neveziavus,o kaip jus veziaujat g.gif
Atsakyti
Pirmiausiai, reikia zinoti, kur yra veziu. Siaip veziaujam su masalu. Imi vistos galva ( buna saldytu parduotuvese), Prismeigi su sakele prie dugno, ir taip kas 2 - 3 metrus palei kranta. Tada vaikstai su prozektorium, svieti ir, pamacius, griebi. ATSARGIAI, kad neiznybtu!
Atsakyti
aga biggrin.gif labai megstu zvejoti tik vasara nes ziema nemoku su ta kitokia meskere. o vasara tai kaip duodu biggrin.gif tik gaila kad su manim maniskis neina o ne as su juo sad.gif nu jau jam zvejoti tai labai nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(mama+ @ 2005 10 31, 11:50)
Pirmiausiai, reikia zinoti, kur yra veziu.  Siaip veziaujam su masalu. Imi vistos galva ( buna saldytu parduotuvese), Prismeigi su sakele prie dugno, ir taip kas 2 - 3 metrus palei kranta. Tada vaikstai su prozektorium, svieti ir, pamacius, griebi. ATSARGIAI, kad neiznybtu!

Griebi kaip su rankom? blink.gif Kad jie labai greiti, as viena syki bandziau taip be masalo, pylnas krantas buvo ,bet niekaip pagaut neisejo schmoll.gif

Eglisake cia tai geras tu zvejoji o vyras ne megalol.gif
Atsakyti
Labas.AS siais metai visgi nebuvau zvejoti bet uztad dabar namie zvejoju.Turiu gera zaidyma tai sedziu kompe ir zvejoju.Fainas zaidyma.Tikroviskas.Uzvedantis.
Kas del veziu tai ir as juos gaudziau nakti.Tik musu masalas buvo varles be odos.Laimykis - 5kg. thumbup.gif .
Atsakyti
Aš tai nemėgstu žvejoti.
Atsakyti
QUOTE(JurSan @ 2005 11 04, 02:55)
Labas.AS siais metai visgi nebuvau zvejoti bet uztad dabar namie zvejoju.Turiu gera zaidyma tai sedziu kompe ir zvejoju.Fainas zaidyma.Tikroviskas.Uzvedantis.
Kas del veziu tai ir as juos gaudziau nakti.Tik musu masalas buvo varles be odos.Laimykis - 5kg. thumbup.gif .

O jus irgi rankom gaudet? O kas varlem oda nulupo blink.gif
Atsakyti
aš ir labai mėgstu žvejoti.užsikrėčiau nuo vyro ax.gif tiesa,labai didelių ištraukti žuvų neišeina kol kas,bet stengiuos blush2.gif į vėžių žvejybą niekaip nesusiruošiam. o jūs dzykus,sliekus pačios užsidedad?aš niekaip negaliu prisiversti jų užsidėti.mailių tai galiu tongue.gif

o kodė neleidžia čia fotkės įdėti?norėjau pasigirti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mide: 20 birželio 2006 - 20:33
Vėžių bijau blush2.gif O žvejoti labai patinka drinks_cheers.gif Ypač užmesti meškerę. Ir man keista, kaip galima slieko bijoti, jk nei galvos, nei š...os neturi doh.gif
Atsakyti