Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui

QUOTE(pandutė @ 2008 04 15, 08:05)
norejau paklaust,ar dabar kaip anksciau reik inest 30procentu busto inaso?ar tik uz dokumentus moki suma kazkokia ir viskas?
Papildyta:

jo cia tas ir yra vejai ,kad bankui atiduodi dviguba suma.mes irgi norejom 250 000,o kiek jusu seimos nariu ir kiek jum sake reik uzdirbt kad gaut tokia suma?

Gal nepavelvau su atsakymu ax.gif
mums duoda be problemu tokią sumą, mes esame tryse, aš (šiuo metu esu vaiko priežiūros atostogose) vyras ir vaikas, tai mūsų bendros pajamos minimum turi būti 3000Lt per mėnesį ir bankas duoda šią paskolą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sfinksutė: 04 gegužės 2008 - 17:25
SVEIKI 4u.gif

Noreciau ,kad padetumet susigaudyti paskolu labirintuose , gyvenam miesteli - provincijoj, su vyru esam nesusituoke ,auginam viena vaika (vaikas nesioja vyro pavarde). Vyro alga daug maz svyruojanti 2500 lt ,mano 1200 lt, uz vaika 52 lt.Planuojam antra vaika ,bet norim butinai paimti paskola bustuj ,kol dar nera antro vaikelio ( nes su dviem vaikais turbut neduotu paskolos ). Mums reiktu mazdaug apie 150.000 lt. kokios musu galimybes ? Ar su tokiom algoms mums duotu paskola ?koks jusu manymu bankas pats patikimiausias? paskolose ir bankuose neturiu jokio supratimo verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2008 05 06, 14:30)
SVEIKI  4u.gif

Noreciau ,kad padetumet susigaudyti paskolu labirintuose , gyvenam miesteli - provincijoj, su vyru esam nesusituoke ,auginam viena vaika (vaikas nesioja vyro pavarde). Vyro alga daug maz svyruojanti 2500 lt ,mano 1200 lt, uz vaika 52 lt.Planuojam antra vaika ,bet norim butinai paimti paskola bustuj ,kol dar nera antro vaikelio ( nes su dviem vaikais turbut neduotu paskolos ). Mums reiktu mazdaug apie 150.000 lt. kokios musu galimybes ? Ar su tokiom algoms mums duotu paskola ?koks jusu manymu bankas pats patikimiausias? paskolose ir bankuose neturiu jokio supratimo  verysad.gif  blush2.gif

mano patarimas - susirasot banku sarasiuka ir einat per visus, po kiekvieno vis aiskiau darysis, matysit kas ka siulo. forume tokios info vargu kas suteiks.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2008 05 06, 12:30)
SVEIKI  4u.gif

Noreciau ,kad padetumet susigaudyti paskolu labirintuose , gyvenam miesteli - provincijoj, su vyru esam nesusituoke ,auginam viena vaika (vaikas nesioja vyro pavarde). Vyro alga daug maz svyruojanti 2500 lt ,mano 1200 lt, uz vaika 52 lt.Planuojam antra vaika ,bet norim butinai paimti paskola bustuj ,kol dar nera antro vaikelio ( nes su dviem vaikais turbut neduotu paskolos ). Mums reiktu mazdaug apie 150.000 lt. kokios musu galimybes ? Ar su tokiom algoms mums duotu paskola ?koks jusu manymu bankas pats patikimiausias? paskolose ir bankuose neturiu jokio supratimo  verysad.gif  blush2.gif

Kaip jau rašiau tai labai painus dalykas, geriausiai patiems į banka nueiti ir tada žinosit kas ką siūlo, kuris bankas duoda geriausias sąlygas ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aero: 06 gegužės 2008 - 13:23
o katras bankas geriausias jusu nuomone g.gif tarp kitko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2008 05 06, 14:05)
o katras bankas geriausias jusu nuomone  g.gif tarp kitko cool.gif

kiekvienam savaip, netingekite pasidometi patys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aero @ 2008 05 04, 18:25)
Gal nepavelvau su atsakymu  ax.gif
mums duoda be problemu tokią sumą, mes esame tryse, aš (šiuo metu esu vaiko priežiūros atostogose) vyras ir vaikas, tai mūsų bendros pajamos minimum turi būti 3000Lt per mėnesį ir bankas duoda šią paskolą  4u.gif

tiek kiek jusu paajamos rodo per menesi?mum maksimum duoda simta tukstanciu
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 05 07, 07:44)
tiek kiek jusu paajamos rodo per menesi?mum maksimum duoda simta tukstanciu

as sakiau kad reikia minimum tiek, o ne kad tokios musu pajamos
Atsakyti
Man labai idomu kiek kainuotu panasiai dokumentu tvarkymas perkant buta ir imant paskola? Buto kaina apie 140000 Lt.
Atsakyti
Krystynyte, jums tikrai reiktu pereiti per bankus, pasiklausineti, ka siulo, bet nemenau, kad atsakytu. Nes mes su vyru gaunas bendrai 4000 i rankas, mums duoda 30 metu, apie 300 000- 310 000 visi bankai.

Siaip dazniausiai pirmiausia eina i tuos bankus, kur turite kazkokias paslaugas, pvz emete jau kokia paskola, ten perveda alga, turite to banko pensiju kaupima. Einate ir klausiate ka siulo. Palukanos yra visur vienodos, marza siulo kiekvienas bankas, deretis reikia pradeti nuo 0,8. Gali bankas kaip lojaliems klientams procenta mazinti. Nors kai kurie vadybininkai ir nagleja. Na o poto einate i kita banka, ziurite, ka siulo jie. Ir taip issirenkate jums tinkamiausia. kai kurie bankai siulo bonusu, kokias nuolaidas ar dar ka. Jau kiekvienas renkasi pats sau.

p.s. burbuliuk, apytiksliai butu tiek
Buto vertinimas 400lt
Pirkimo-pard. sutaris dazniausiai per puse 0,5 proc. nuo sumos. /2 (jusu atveju apie 350-400lt)
Bankui 600-700lt
kadastras 200-300
Notarui 500
Hipoteka 100
Jei pilna paskola, reikia busto draudimo tai 1,7proc. nuo sumos. (jums apie 2400)

+ suradus buta zmones nores uzstato, dazniausiai praso apie 5000.

Na as cia Vilniaus kainas surasiau, apytiksliai. Kazkur gal ir maziau bus. Bet mazdaug galit orientuotis.
Atsakyti
Sveikutes norejau paklausti, as esu vaiko prieziuros atostogose, man vienas bankas per pazystamus duoda paskola butui, bet as noreciau paklausti gal kas zinote ar dnb nord duoda paskolas vaiko prieziuros atostogose, nes man jis labiau patinka? Ir gal zinote kaip su naujos statybos butais ar visada kompensuoja 100procentu? Ir dar ar butina reikia eit i vaiku teise ir daug kitur kai imi paskola?Dekuij 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2008 05 21, 22:39)
Sveikutes norejau paklausti, as esu vaiko prieziuros atostogose, man vienas bankas per pazystamus duoda paskola butui, bet as noreciau paklausti gal kas zinote ar dnb nord duoda paskolas vaiko prieziuros atostogose, nes man jis labiau patinka? Ir gal zinote kaip su naujos statybos butais ar visada kompensuoja 100procentu? Ir dar ar butina reikia eit i vaiku teise ir daug kitur kai imi paskola?Dekuij 4u.gif

kiek zianu, visi bankai pripazista sodros mokamas sumas kaip pajamas. ar jos pakankamos, vertins bankas. del naujos statybos butu kaip kada, kaip koks butas, kaip koks bankas, reikia konkreciai su banku kalbet. perkant su busto paskola buta, reiks teismo leidimo ikeisti buta.
Atsakyti