Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui

QUOTE(Vilioja @ 2008 04 09, 21:13)
Ką reiškia "neterminuota"? Bankui pristatoma pažyma apie tam tikrą lakotarpį gautas pajamas, o po šitų pajamų darbinės pajamos niekada nėra garantuotos g.gif

pagal istatyma, darbo vieta turi buti issaugoma ir moteris po vaiko auginimo atostogu turi teise gryzti i darba mirksiukas.gif
o terminuota ar neterminuota darbo sutartis - kiekvienas bankas pasidomi, nes i tai paprastai atsizvelgiama vertinant paskolos rizikinguma - pagal terminuota sutarti dirbantis vien del to gali negauti busto paskolos...
Atsakyti
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 04 09, 09:35)
Tai kiek jums reikia paskolos kad vien mokesciai sieks 3000  blink.gif
Man butu nesmagu kad tevai uzstatytu sao busta vien del to, kad mes galetume nusipirkti sau buta  schmoll.gif
mum reik apie 350 000O blogiausia kad kaip besistengtum neuzsidirbsi 400.000 Lt nebent po n metu  lotuliukas.gif

aisku kad neuzdirbsi,uzdirbt gal uzdirbsi po 100m bet paskola psiemus jau dabar gali gyvent ir moket ta suma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 09 balandžio 2008 - 20:35
QUOTE(Mijja @ 2008 04 09, 12:23)
Tesiant temą  biggrin.gif
Ar įmanoma gauti paskolą jei esu vaiko auginimo atostogose  g.gif tiksliau jos prasidės nuo balandžio 21 dienos? Kaip bankai žiūri į tokias pajamas?

imanoma, as pati esu vaiko auginimo atostogose bet bankas skaiciuoja ir mano ganamus pnigelius ir sumuoja kartu su mano vyro pajamom

QUOTE(pandutė @ 2008 04 09, 20:35)
aisku kad neuzdirbsi,uzdirbt gal uzdirbsi po 100m bet paskola psiemus jau dabar gali gyvent ir moket ta suma

mes vakar buvome banke prasem kad paskaiciuotu mums 250000 tai priskaiciavo velnias zino ka o mes paskui perskaiciavom viska namie tai atiduot reik vos ne trigubai daugiau doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 04 10, 09:25)
imanoma, as pati esu vaiko auginimo atostogose bet bankas skaiciuoja ir mano ganamus pnigelius ir sumuoja kartu su mano vyro pajamom
mes vakar buvome banke prasem kad paskaiciuotu mums 250000 tai priskaiciavo velnias zino ka o mes paskui perskaiciavom viska namie tai atiduot reik vos ne trigubai daugiau  doh.gif  blink.gif

As nesuprantu kai ka,bankai isikele procentus ant paskolu ant nekilnojamo turto kad paprastam zmogui nepasiekiama,tik uzsienyciams duoda pirkti nekilnojama turta Lietuvoje.
Pavyzdziui as,isvaziavau i Izraeli su svajone gristi,pradirbau cia 5metus,uzsidirbau,tik dar truksta 500000 litu,bankas neduoda paskolos,nes dirbu uzsienyje. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

va ir as cia pradejau spangti apie paskola.
kazkaip per velai suzinojau kiek darbdavys sodrai rode tai ohoo nusivylimas koks buvo ypac kai i dekreta isejau. gerai kad dar turiu pajamu uz buto nuoma, kas menesi 2,5oo lt i rankas, o namo statybai truksta pinigeliu.
kaip bankas ziures i vienisa mama? galvoju ivertinti nama ir ji uzstacius prasyti pinigeliu, daug nereikia viso labo gal 100 000lt.
gal kas paaiskins kaip namo vertinimas vyksta.
pas mane yra rusys, 1a ir mansarda, dezute be langu ir duru. tai va galvoju iki vertinimo duris langus imesti ar po to? ar i tai atsizvelgiama? gal kas parekomenduos koki banka kur paprasciau viskas ir zinoma mazesnes palukanos.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 04 09, 13:26)
normaliai - tai yra su darbo santykiai susijusios pajamos, stabilios, po situ pajamu darbines pajamos irgi garantuotos, jei sutartis neterminuota.

QUOTE(Sfinksutė @ 2008 04 10, 08:25)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 04 14, 12:36)
gal kas parekomenduos koki banka kur paprasciau viskas ir zinoma mazesnes palukanos.

manyciau verta paciai pasidometi, nes pvz vienas ir tas pats bankas mums ir musu draugams siule kitokias salygas, juk jie atsizvelgia i pajamas, vaiku skaiciu seimoje ir pan. mes kai ejom mums labai patiko Vilniaus bankas, o musu draugam Ukio bankas. Gali juk pasiskambint jie konsultuoja siais klausimais o kai kur gali ir nuvaziuoti ax.gif
Atsakyti
norejau paklaust,ar dabar kaip anksciau reik inest 30procentu busto inaso?ar tik uz dokumentus moki suma kazkokia ir viskas?
Papildyta:
mes vakar buvome banke prasem kad paskaiciuotu mums 250000 tai priskaiciavo velnias zino ka o mes paskui perskaiciavom viska namie tai atiduot reik vos ne trigubai daugiau  doh.gif  blink.gif

jo cia tas ir yra vejai ,kad bankui atiduodi dviguba suma.mes irgi norejom 250 000,o kiek jusu seimos nariu ir kiek jum sake reik uzdirbt kad gaut tokia suma?
Atsakyti

Natūralu, juk bankai iš to gyvena mirksiukas.gif Tu skoliniesi pinigus ir moki bankui procentus už tai mirksiukas.gif

QUOTE(gabby27 @ 2008 04 14, 13:36)
kazkaip per velai suzinojau kiek darbdavys sodrai rode...

Kaip taip gali būti? Juk darbo sutartyje turėjo būti įrašyta atlyginimo suma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby27 @ 2008 04 14, 14:36)
Sveikos,

va ir as cia pradejau spangti apie paskola.
kazkaip per velai suzinojau kiek darbdavys sodrai rode tai ohoo nusivylimas koks buvo ypac kai i dekreta isejau. gerai kad dar turiu pajamu uz buto nuoma, kas menesi 2,5oo lt i rankas, o namo statybai truksta pinigeliu.
kaip bankas ziures i vienisa mama? galvoju ivertinti nama ir ji uzstacius prasyti pinigeliu, daug nereikia viso labo gal 100 000lt.
gal kas paaiskins kaip namo vertinimas vyksta.
pas mane yra rusys, 1a ir mansarda, dezute be langu ir duru. tai va galvoju iki vertinimo duris langus imesti ar po to? ar i tai atsizvelgiama? gal kas parekomenduos koki banka kur paprasciau viskas ir zinoma mazesnes palukanos.

iki vertinimo reikia padaryti kuo daugiau, kas tik imanoma. langus butinai sudeti. mes dabar imam paskola dalimis statybom, tai dezute be langu tik su stogu ir sienom kapeikom vertinama.... ir visai neziurima kiek realiai i tai pinigu buvo ideta... kelios statybininkes temoj "namo statybos 24 tema" 34psl apie tai pasibedavojo...
Atsakyti
asmeniskai as esu ziauriai pasipiktinusi, nes bankas neduoda paskolos. na tiklsiau duoda, bet labai mazai. o dar reikia inaso doh.gif labai skaudu, kad taip yra. jaunos seimos privalo kazkur glaustis, o taip norisi savo kazka tureti. tai kiekgi turi gauti paprastas zmogutis, kad turetu savo stoga?
Atsakyti
QUOTE(svajokle8 @ 2008 04 28, 11:24)
asmeniskai as esu ziauriai pasipiktinusi, nes bankas neduoda paskolos. na tiklsiau duoda, bet labai mazai. o dar reikia inaso doh.gif labai skaudu, kad taip yra. jaunos seimos privalo kazkur glaustis, o taip norisi savo kazka tureti. tai kiekgi turi gauti paprastas zmogutis, kad turetu savo stoga?

Turi gauti nemazai smile.gif turbut zinai kad kiekvienam seimos nariui turi likti po 500lt atmetus lizingus ir paskola kuria gausi smile.gif zinai savo kailiu patyrem ne viena karta-viskas priklauso nuo vadybininku ir tu kurie jas suteikia nuotaiku doh.gif ir ne tik sumos bet ir palukanos(palukanos asmeninei paskolai) unsure.gif
Atsakyti