Įkraunama...
Įkraunama...

Paskola būstui

Kam dabar kokias maržas siūlo? Kaip jau rašiau ankščiau, swed 2,6 pasiūlė doh.gif Danske 1,6 duotų bigsmile.gif Paskola 100 K, kintamos 6 mėn, linijinis 15 metų. Ar čia jau gerai galvoju, ar dar gaišt laiką su kitais bankais ir geriau ieškot? g.gif
Atsakyti
As norejau pasiklausti, ar bus bankus koks nors skirtumas del to, kad pinigai vyrui mokami i ea kas, o ne i banko kortele? Tada aisku reiks ateiti su 6 men.israsu atlyginimo?
Atsakyti
smile.gif+2014 06 27, 12:29-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 06 27, 12:29)
As norejau pasiklausti, ar bus bankus koks nors skirtumas del to, kad pinigai vyrui mokami i ea kas, o ne i banko kortele? Tada aisku reiks ateiti su 6 men.israsu atlyginimo?

o tai tie pinigai ne "juodi"? kaip jie įforminti?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 06 27, 13:09)
o tai tie pinigai ne "juodi"? kaip jie įforminti?

atlyginimas pakiles iki 5200 ant popieriaus, bet moka atlyginima ne per banka,o tiesiai i rankas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bridz :): 27 birželio 2014 - 12:29
smile.gif+2014 06 27, 13:16-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 06 27, 13:16)
Ant popieriaus 5200. Visa kita juoda, juoda

tai žiūrės tuos, kur ant popieriaus. nes tik tie bus užfiksuoti sodros
Atsakyti
smile.gif+2014 06 27, 12:16-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2014 06 27, 12:16)
atlyginimas pakiles iki 5200 ant popieriaus, bet moka atlyginima ne per banka,o tiesiai i rankas smile.gif

tik nenustebkit jei gausite marza didele, esu girdejes, kad su tais mokejimais I rankas bankai ziuri labai skeptiskai...
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2014 06 27, 05:25)
Aš kaip tik seb banke buvau kitais reikalais, tai tuo pačiu ir užklausiau dėl alimentų. Pasakė, kad neįskaičiuojami į pajamas, nes tai vaiko pinigai. Bet jei Jūs esate teisi, o ta moteriškė visai nesigaudė paskolų reikaluose, tai būtų labai super. Ačiū už atsakymą!
Papildyta:

Ačiū aciuks.gif

Man reikejo netgi pagristi alimentus. Nesiau ir nutarty, ir
Israsa is Vif gaunamu pajamu siunciau. Tikrai atsizvelge.
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2014 06 27, 22:56)
Man reikejo netgi pagristi alimentus. Nesiau ir nutarty, ir
Israsa is Vif gaunamu pajamu siunciau. Tikrai atsizvelge.

Jūs teisi! Buvau vakar DNB, tikrai priskaičiuoja alimentus prie pajamų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2014 07 02, 05:23)
Jūs teisi! Buvau vakar DNB, tikrai priskaičiuoja alimentus prie pajamų  thumbup.gif

Smagu biggrin.gif

Na, tai ir logiska yra - tai yra bet kokiu atveju pajamos, kad ir vaiko naudai. Bustas gi irgi bus naudojamas ir vaikui. rolleyes.gif

Nes ir alimentu moketojui, skaiciuodami paskolos dydi, mokamus alimentus isskaiciuoja is pajamu.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas esate susidure:
Vyras turi pasiemes paskola butui (kai dar nebuvome susituoke). Dabar esamas butas mums yra per mazas ir noretume isigyti didesni.
Ar galime esama buta parduoti, o paskola pasididinti ir ja pakeisti - irgi noreciau tapti bendrasavininke. Ar kaip vyksta buto keitimas i kita turint paskola? Kiek skaiciavome neapsimoka mums parduoti esama buta, padengti paskola ir tada imti nauja.
Taipogi ar yra galimybe buta pasilikti ir paimti kita paskola - ar bankas duos? Ar tokiu atveju as turiu imti paskola, nes mums kartu neduos?
Atsakyti
Sveiki,

sakykite, kuo banko išduodamas garantinis raštas skiriasi nuo kredito sutarties?
Sutarties sąlygas su banku esame suderinę, bankas kreditą suteikia, turim būsto vertinimą, beliko tik sąskaitą atsidaryti tame banke. Tai realiai jau galime ir pasirašyti sutartį.
Nelabai suprantu, kam tas garantinis raštas ir kaip jį galima pasirašyti nemačius sutarties sąlygų - gali prirašyt ten ko nori smile.gif

Labai reikia Jūsų nuomonės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sedekuzukedes: 07 liepos 2014 - 11:56
QUOTE(sedekuzukedes @ 2014 07 07, 12:56)
Sveiki,

sakykite, kuo banko išduodamas garantinis raštas skiriasi nuo kredito sutarties?
Sutarties sąlygas su banku esame suderinę, bankas kreditą suteikia, turim būsto vertinimą, beliko tik sąskaitą atsidaryti tame banke. Tai realiai jau galime ir pasirašyti sutartį.
Nelabai suprantu, kam tas garantinis raštas ir kaip jį galima pasirašyti nemačius sutarties sąlygų - gali prirašyt ten ko nori smile.gif

Labai reikia Jūsų nuomonės  g.gif

Jis labiau reikalingas pardavėjui. Mes ėmėm garantinį raštą. Su juo man rods jau galima rašytis pirkimo -pardavimo sutartį. Kažko nepamenu, kodėl ėmėm, bet reikėjo. O pačią sutartį gavome jau vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragany: 07 liepos 2014 - 12:00