QUOTE(wonder @ 2014 06 25, 19:36)
Mes taip pat svajojam apie savo būstą. Bet dar nieko tinkamo neradom. Man tik įdomu, aš dar porą mėnesių būsiu motinystės atostogose, o po jų grįšiu į ankstesnį darbą. Tai imant paskolą mano pajamas skaičiuos pagal motinystės pašalpą, jei jos įeis į praėjusių 6 mėn laikotarpį? Logiška būtų, jei skaičiuotų pagal darbo užmokestį, nes atlyginimas nesikeičia prieš atostogas ir po. Gal kas esat su tuo susidūrę?
kadangi panasi musu situacija, ir jau gilinausi I tai, tai stai ka zinau - priklausomai nuo banko turesite isdirbti gryzus I darba 4-6 menesius, isimtinai danske man sake kad uzteks ir menesi isdirbus buti, kad pasimatytu per sodra pirmas atlyginimas, iki to laiko pajamas skaiciuosis pagal motinystes pasalpos maziausia dydi (isimtis SWED, bet dar netikrinau sito dalyko) jiem neidomu kad nesikeicia atlyginimas, ir jiems neidomu kad grysite I darba, jie idomu tik uztikrintos pajamas, kas iki to yra motinystes ismokos, o po to praktiskai kaip darbo stazas naujame darbe

Papildyta:
QUOTE(Erika! @ 2014 06 25, 19:48)
Iparado, ikrai keista, nes buvom pas dvi Swedo vadybininkes ir abi pasake, kad tevystes pasalpos neskaiciuos. Gal zinot per kiek laiko sodra pateikia israsa apie pajamas?
Na pvz SEB tikrai zinau kad skaicuoja nes draugai su mazu vaiku pasieme solidzia paskola bunant motinystes atostogose...per konsultacijas visi kiti bankai irgi uztikrino kad ismokos skaiciuojasi...sodra kai seniau gerokai ejau tai dave iskarto israsa, dabar nezinau kaip...