Įkraunama...
Įkraunama...

Šokių pamokos Kaune

ten vikonda prie iejimo parasyta thumbup.gif tik viduj yra rimi ir vaistine ir kavine antram aukste, ten visko pilna thumbup.gif jei sakau, kad vikonda vadinasi taip ir yra, nes kiekviena savaite ten lankaus, ne tiap parasta apgauti biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas lankot megustoi sokius? www.megusta.lt
Kaip ten?
Atsakyti
Aš tai lankiau šokius kaune gruodžio3 gatvei pas trenere Aleksandra kur šoko su Vaidu Baumila šok su žvaigžde,bet nebuvau šokiais labai susižavėjus mėnesy atlankiau ir nusprendžiau neabelankyt nes man ten per nuobodu. smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pabandyk uzeit i www.sokis.lt , tikrai nenusivilsi smile.gif siai ir treneriai linksmi ir kompanija paprastai susirenka gera smile.gif o jei nedrasu ax.gif , galiu palydeti, tik parasyk i mergyshka@one.lt smile.gif
Atsakyti
reiks pabandyt nes aš šokau santakoi tai va ten nuobodu. 4u.gif
Atsakyti
ir kaip toms kurios bandet patinka line dance?kur lankot? 4u.gif
o gal kas megustoj lankot?
ar sanciuose sandeliu gatvej kur go go, hip hop?
Atsakyti
Mano drauge lankia megustoi tai jai nepatiko pas trenery Ryti ji išėjo pas trenere Irma kur seniau megustoi dyrbo. smile.gif
Atsakyti
O gal atsirastų kas dabar lanko Megustoj? ar nesenai lankė? šiaip domina vyresniųjų grupe smile.gif
Atsakyti
Siai del linijiniu, tai megustoj, tokio tipo nera ax.gif ten truputeli kitokie smile.gif siaip visiems sakau pabandykit www.sokis.lt, arba su manim susisiekik paaiskinsiu geriau:) (mwergyshka@one.lt) o jeigu esat is Vilniaus arba Klaipedos, tai kiek zinau geriausias klubas yra www.linedance.lt labai linksmos vadoves ir siaip geri atsiliepimai:)
Atsakyti
o kokios nuomones apie solo latino kursus kaune?
Atsakyti
Siandien kaip tik einu i prima uzsiemima linijiniu sokiu (www.sokiostilius.lt) tai po to galesiu pakomentuoti kaip ten sekesi...

siaip pigu, 2 kartai i savaite ir centre: kolaks visi trys pliusai...
Atsakyti
QUOTE(darnemamaoine @ 2008 01 14, 16:03)
Siandien kaip tik einu i prima uzsiemima linijiniu sokiu (www.sokiostilius.lt) tai po to galesiu pakomentuoti kaip ten sekesi...

siaip pigu, 2 kartai i savaite ir centre: kolaks visi trys pliusai...

Kaip sekėsi? smile.gif
Atsakyti